Пісні млинці швидко і смачно - рецепти на дріжджах і мінеральній воді з гречаної і кукурудзяним борошном
Допоможуть приготувати пісні млинці швидко і смачно рецепти без участі яєць, молочних продуктів і сировини тваринного жиру. Отримані рум'яні вироби можна подати з медом, варенням, фруктовим сиропом або доповнити начинкою з рослинних компонентів.
Технологія приготування млинців без скоромних продуктів проста і нехитра, а результат практично не поступається традиційним версіями виробів.
Як правило, готуються пісні млинці на воді без яєць. Однак чимало версій страви, де в якості рідкої основи використовується огірковий або помідорний розсіл, фруктові соки, картопляний відвар.
Пісне тісто для млинців може бути замішане зі свіжими або сухими дріжджами або на прісній основі, в яку для надання виробам пухкості додано погашена кислотою сода або розпушувач.
Кількість цукру в рецептах можна підкоригувати за своїм смаком і залежно від призначення виробів, які передбачаються бути поданими в якості десерту або несолодким закуски.
Випікати млинці переважно на спеціальній блиннице або сковороді з товстим дном, змащуючи його за допомогою пензля рослинним маслом.
Спекти пісні млинці швидко і смачно допоможуть рецепти виробів на дріжджах. В даному випадку страва готується з сухими дріжджовими гранулами, які вимагають попередньої активації невеликої порції теплої води. Після додавання опари необхідно буде просто дочекатися появи в тесті бульбашок і придбання їм пористості.
Інгредієнти:
вода – 600 мл;
борошно – 05 кг;
сухі дріжджі – 5 г;
цукровий пісок – 4-5 ст. ложок;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
сіль – щіпка.
Приготування
У склянці теплої води розчиняють дріжджі і ложку цукру, залишають на 15-20 хвилин.
Змішують залишилася теплу воду з цукром, сіллю і борошном, дають настоятися.
Опару додають в тісто, вмішують масло і залишають масу в теплі на 30-40 хвилин.
Печуть пісні дріжджові млинці, підрум'янюючи порції тіста з двох сторін.
Даний рецепт пісних млинців виконується на рідкій основі з додаванням свіжозавареного чорного чаю. Мереживну ажурність вироби набувають за рахунок додавання в тісто соди і лимонного соку. Результатом залишаться задоволені навіть скептики, які не довіряють нетрадиційних технологій і воліють блюдо в класичному виконанні.
Інгредієнти:
вода – 250 мл;
чай чорний – 250 мл;
борошно – 250 г;
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль – щіпка;
сік лимонний – 1 ст. ложка;
сода – 1 ч. ложка.
Приготування
Змішують воду і чай, додають цукор, сіль, масло, борошно і погашену соду.
Перемішують отриману основу віночком і приступають до смаження виробів, підрум'янюючи порції тіста на прогрітій сковороді.
Смачні пісні млинці вдасться приготувати, взявши в якості рідкої бази мінеральну сильногазований воду. Бульбашки газу чудодійним чином вспушивают основу і надають виробам пористості і легкості. Склад тіста в даному випадку позбавлений дріжджів і розпушувачів, а результат вражає легкістю млинців.
Інгредієнти:
вода мінеральна – 05 л;
борошно – 280 м;
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
масло рослинне – 5 ст. ложок;
сіль – щіпка.
Приготування
У мінеральній воді розчиняють сіль і цукор.
Всипають борошно, розмішують основу міксером.
Прогрівають масло до кипіння, вливають тонкою цівкою в тісто і збивають суміш при цьому міксером.
Пісні млинці печуть на мінеральній воді, підрум'янюючи порції тіста на промасленим сковороді.
Щоб приготувати повітряні пісні млинці швидко і смачно, рецепти заварного тіста з додаванням окропу підійдуть для цієї мети як не можна краще. Максимально вдалими будуть версії з дріжджами: свіжими, як у даному розділі або сухими, яких на вказану кількість води знадобиться дві чайних ложки.
Інгредієнти:
вода – 5 склянок;
борошно – 4 склянки;
свіжі дріжджі – 10 г;
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
масло рослинне – 1 /3 склянки;
сіль – 2 щіпки.
Приготування
У склянці теплої води розчиняють дріжджі, по ложці борошна і цукру, залишають на 30 хвилин.
Додають решту води, в якій розчиняють цукор, сіль, масло і борошно, залишають основу в теплі на 15 години.
Вливають склянку окропу, розмішують, дають постояти 10 хвилин.
Печуть пісні заварні млинці традиційним зразком на промасленим сковороді.
Дивно апетитні, ароматні і пористі будуть пісні млинці на воді з хлібною закваскою, яка повинна бути активною, грає, по густоті нагадувати сметану середньої жирності. Крохмаль не є обов'язковим інгредієнтом і може бути замінений порцією пшеничного борошна до досягнення тесту потрібної текстури.
Інгредієнти:
вода – 4 склянки;
борошно – 3 склянки;
крохмаль – 05 склянки;
закваска – 1 склянка;
цукровий пісок – 05 склянки;
масло рослинне – 40 мл;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
У ємності змішують закваску, воду і масло, додають всі сипучі компоненти.
Залишають тісто в теплі на 6-8 годин.
З отриманої расстоявшейся основи печуть рум'яні млинці, наливаючи порції тіста на прогріту сковороду.
Непідробне пахощі і приголомшлива насиченість млинців, приготованих з участю гречаного борошна, порадує будь-якого гурмана і істинного цінителя найнезвичніших кулінарних рішень. Якщо в наявності тільки крупа, її перебирають і перемелюють до борошняної структури за допомогою кавомолки на середньої потужності, а потім просівають.
Інгредієнти:
вода – 850 мл;
борошно пшеничне – 200 г;
борошно гречана – 600 г;
сухі дріжджі – 15 г;
цукровий пісок – 40 г;
олія – 7 ст. ложок;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
Пшеничне борошно з'єднують з дріжджами і цукром, додавши 3 ложки гречаного борошна, вливають 300 мл води, розмішують, залишають у теплі на 40 хвилин.
Вмішують в опару іншу теплу воду, гречане борошно і масло, дають постояти 15 години.
Печуть пісні гречані млинці традиційним зразком на промасленим сковороді.
Більш поживними і разом з тим делікатними за смаком будуть пісні кукурудзяні млинці . Пшеничне борошно тут супроводжується порцією кукурудзяної. Разрыхлит структуру виробів сильногазована вода, використовувана в даному випадку в якості рідкої бази. Як доповнення підійдуть будь-які несолодкі начинки або десертні топінги.
Інгредієнти:
вода сильногазована – 600 мл;
борошно пшеничне – 100 г;
борошно кукурудзяне – 200 г;
цукровий пісок – 10 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
З'єднують сухі складові для тіста, вливають газовану воду і масло, розмішують.
Випікають млинці на промасленим сковороді до придбання рум'янцю з двох сторін.
Потішать тонкими тропічними нотами приготовані пісні млинці на кокосовому молоці без яєць. При бажанні складу незвичайного тесту можна доповнити порошком какао, або добавками у вигляді нарізаних бананів, кокосової стружки. Гармонійно поєднується з подібними виробами солодкий апельсиновий соус.
Інгредієнти:
молоко кокосове – 05 л;
борошно пшеничне – 300 г;
цукровий пісок – 2-3 ст. ложки;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
В половині кокосового молока розчиняють сіль і цукор, всипають борошно, розмішують.
Вливають решту молока, розмішують віночком, додавши масло рослинне.
Наливають порції тіста на промаслений сковороду і обсмажують з двох сторін.
Наступний рецепт пісних млинців на воді виконується з манною крупою, яка повинна бути виключно дрібного помелу. Лаконічність технології і тривіальний складу тесту не завадять отримати ситна та поживна страва. Супроводом подібних виробів може бути будь-наповнення з пісним або традиційним складом, а також мед, варення, інші добавки.
Інгредієнти:
вода – 05 л;
борошно – 200 г;
манка – 2 ст. ложки;
цукровий пісок – 40 г;
масло рослинне – 5 ст. ложок;
сода – 05 ч. ложки;
оцет – 1 ст. ложка;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
Борошно змішують з цукром і манною крупою.
Доливають гарячу воду, додають погашену оцтом соду і рослинне масло.
Розмішують основу і випікають з неї рум'яні млинці, наливаючи порції на розпечену сковороду.
Порадують приємним післясмаком і надзвичайною румяностью приготовані пісні млинці на огірковому розсолі. Кислота, присутня в подібній рідкої базі, погасить соду і забезпечить якісне розпушування тіста і, як наслідок, пористість і легкість готових виробів. Частину пшеничного борошна можна замінити кукурудзяної або гречаної.
Інгредієнти:
розсіл – 350 мл;
борошно – 1 склянка;
цукровий пісок – 20 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сода – 05 ч. ложки;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
Змішують борошно з цукром, сіллю.
Додають розсіл і масло, розмішують масу ретельно за допомогою віночка.
Наливають ополоником порції тесту на сковороду і підрум'янюють її з двох сторін.
Якщо є бажання приготувати щось ситне, смачне і незвичайне на вечерю або на друге до обіду, пісні товсті млинці з припеком стануть відмінним рішенням. Для начинки замість представленого набору можна взяти обсмажені гриби або овочі: баклажани, болгарський перець, доповнивши склад зеленню або зеленою цибулею.
Інгредієнти:
вода сильногазована – 05 л;
борошно – 2 склянки;
цукровий пісок – 20 г;
масло рослинне – 6 ст. ложок;
розпушувач – 15 ч. ложки;
картопля – 2 шт.;
цибуля – 1 шт.;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
Відварюють в мундирі картоплю очищають, охолоджують і нарізають кубиками.
Тим же манером шаткують і цибулю.
Овочі обсмажують окремо на маслі, змішують в одній ємності.
З'єднують борошно з цукром, розпушувачем і дрібкою солі.
Додають воду і 3 ложки олії, залишають на 30 хвилин.
На сковороду викладають трохи начинки, розподіляючи її рівномірно по дну, і заливають порцією тесту.
Підрум'янюють її пісні млинці з начинкою з двох сторін.
Якісно урізноманітнюють раціон пісні млинці без яєць з картопляної основи. Пюре з картоплі в даному випадку краще приготувати за допомогою блендера, що дозволить збільшити його клейкість. При цьому відвар не зливають, а використовують як доповнення до рідкої базі для отримання тіста середньої густоти.
Інгредієнти:
картопля – 4 шт.;
борошно – 05 склянки;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
вода – 1 склянка;
сіль – за смаком.
Приготування
Очищають картоплю, розрізають, заливають до покриття водою, підсолюють і відварюють до м'якості.
Пробивають скибочки разом з відваром блендером, додають воду, масло і борошно.
Випікають млинці традиційним способом, підрум'янюючи порції основи з двох сторін.
Як приготувати пісні млинці?
Технологія приготування млинців без скоромних продуктів проста і нехитра, а результат практично не поступається традиційним версіями виробів.
Швидкі пісні дріжджові млинці на сухих дріжджах
Спекти пісні млинці швидко і смачно допоможуть рецепти виробів на дріжджах. В даному випадку страва готується з сухими дріжджовими гранулами, які вимагають попередньої активації невеликої порції теплої води. Після додавання опари необхідно буде просто дочекатися появи в тесті бульбашок і придбання їм пористості.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні тонкі млинці з дірочками – рецепт
Даний рецепт пісних млинців виконується на рідкій основі з додаванням свіжозавареного чорного чаю. Мереживну ажурність вироби набувають за рахунок додавання в тісто соди і лимонного соку. Результатом залишаться задоволені навіть скептики, які не довіряють нетрадиційних технологій і воліють блюдо в класичному виконанні.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці на мінералці – рецепт
Смачні пісні млинці вдасться приготувати, взявши в якості рідкої бази мінеральну сильногазований воду. Бульбашки газу чудодійним чином вспушивают основу і надають виробам пористості і легкості. Склад тіста в даному випадку позбавлений дріжджів і розпушувачів, а результат вражає легкістю млинців.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці на окропі – рецепт
Щоб приготувати повітряні пісні млинці швидко і смачно, рецепти заварного тіста з додаванням окропу підійдуть для цієї мети як не можна краще. Максимально вдалими будуть версії з дріжджами: свіжими, як у даному розділі або сухими, яких на вказану кількість води знадобиться дві чайних ложки.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці на заквасці
Дивно апетитні, ароматні і пористі будуть пісні млинці на воді з хлібною закваскою, яка повинна бути активною, грає, по густоті нагадувати сметану середньої жирності. Крохмаль не є обов'язковим інгредієнтом і може бути замінений порцією пшеничного борошна до досягнення тесту потрібної текстури.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні гречані млинці – рецепт
Непідробне пахощі і приголомшлива насиченість млинців, приготованих з участю гречаного борошна, порадує будь-якого гурмана і істинного цінителя найнезвичніших кулінарних рішень. Якщо в наявності тільки крупа, її перебирають і перемелюють до борошняної структури за допомогою кавомолки на середньої потужності, а потім просівають.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці з кукурудзяного борошна
Більш поживними і разом з тим делікатними за смаком будуть пісні кукурудзяні млинці . Пшеничне борошно тут супроводжується порцією кукурудзяної. Разрыхлит структуру виробів сильногазована вода, використовувана в даному випадку в якості рідкої бази. Як доповнення підійдуть будь-які несолодкі начинки або десертні топінги.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці на кокосовому молоці
Потішать тонкими тропічними нотами приготовані пісні млинці на кокосовому молоці без яєць. При бажанні складу незвичайного тесту можна доповнити порошком какао, або добавками у вигляді нарізаних бананів, кокосової стружки. Гармонійно поєднується з подібними виробами солодкий апельсиновий соус.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці з манкою
Наступний рецепт пісних млинців на воді виконується з манною крупою, яка повинна бути виключно дрібного помелу. Лаконічність технології і тривіальний складу тесту не завадять отримати ситна та поживна страва. Супроводом подібних виробів може бути будь-наповнення з пісним або традиційним складом, а також мед, варення, інші добавки.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці на розсолі
Порадують приємним післясмаком і надзвичайною румяностью приготовані пісні млинці на огірковому розсолі. Кислота, присутня в подібній рідкої базі, погасить соду і забезпечить якісне розпушування тіста і, як наслідок, пористість і легкість готових виробів. Частину пшеничного борошна можна замінити кукурудзяної або гречаної.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні млинці з припеком
Якщо є бажання приготувати щось ситне, смачне і незвичайне на вечерю або на друге до обіду, пісні товсті млинці з припеком стануть відмінним рішенням. Для начинки замість представленого набору можна взяти обсмажені гриби або овочі: баклажани, болгарський перець, доповнивши склад зеленню або зеленою цибулею.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні картопляні млинці
Якісно урізноманітнюють раціон пісні млинці без яєць з картопляної основи. Пюре з картоплі в даному випадку краще приготувати за допомогою блендера, що дозволить збільшити його клейкість. При цьому відвар не зливають, а використовують як доповнення до рідкої базі для отримання тіста середньої густоти.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні страви швидко і смачно - рецепти простого пирога, дріжджових млинців, випічки до чаю та інших страв
Приготувати пісні страви швидко і смачно, рецепти не потрібні, все вийде з першого разу у кожного кухаря. Освоївши прості технології, вдасться
Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців
Пісні котлети з гречки дозволять якісно урізноманітнити меню під час Великого Посту або стануть частим гостем в раціоні вегетаріанців і прихильників
Пісні страви - рецепти на кожен день щів, супу з квасолею, печива на швидку руку і котлет
Щоб приготувати пісні страви, рецепти на кожен день і для свят допоможуть з правитися із завданням без клопоту. Знаючи секрети отримання чудових і
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
Пісні млинці на дріжджах
Приготувати пишні оладки - завдання не складна, проте не всім вона під силу, та ще й у піст, коли не можна додати яйця до складу. Скориставшись
Пісні млинці - рецепт
Дотримання посту - це ще не привід відмовлятися від різноманітності в їжі і смачних страв. І ми вам це доведемо! Пропонуємо приготувати ароматні