» » Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню
Пиріжки з яйцем є популярною і затребуваною домашньою випічкою, запам'ятовується чудовим гармонійним поєднанням рум'яного пишного тесту з ласою яєчною начинкою. Порадує не тільки чудовий смак виробів, але і порівняльна простота їх приготування.

Як приготувати пиріжки з яйцем?


Існує маса способів зробити пиріжки з яйцем, виконуючи на практиці популярні рецепти з доступними рекомендаціями і правильними пропорціями інгредієнтів.

  • В якості борошняної основи може використовуватися здобне або пісне дріжджове тісто, база, приготована на кефірі з содою або готові листкові пласти.

  • Начинка для пиріжків з яйцем часто доповнюється зеленим або ріпчастою цибулею, всілякою зеленню, овочами, відварним рисом, грибами, іншими компонентами.

  • Сформовані вироби можна смажити в олії на сковороді, випікати в духовці на деко, попередньо змастивши поверхню расстояться заготовок жовтком.


  • Пиріжки з яйцем в духовці

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Пиріжки з яйцем, рецепт яких буде представлений першим, виходять неймовірно смачними і не мають собі рівних по простоті виконання технології та підсумкового результату. Головне – не перенаситити тісто борошном, вчасно зупинившись, і не піддавшись спокусі додати зайву порцію для полегшення вимішування.
    Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;

  • зелена цибуля – 100 р;

  • зелень – 05 пучка;

  • борошно – 4 склянки;

  • молоко – 250 мл;

  • цукор – 40 г;

  • масло – 4 ст. ложки;

  • дріжджі свіжі – 25 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Розпускають дріжджі в теплому молоці.

  • Окремо змішують 1 яйце з цукром, сіллю, виливають у дріжджову основу, розмішують до розчинення кристалів.

  • Вмішують борошно і масло, залишають у теплі на 2 години, 1 раз обминають.

  • Нарізають відварені яйця, зелень, цибуля, змішують, приправляють.

  • З начинки і тіста формують вироби.

  • Печуть пиріжки з яйцем і зеленню в духовці 15 хвилин при 180 градусах.


  • Смажені пиріжки з яйцем


    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Смажені пиріжки з яйцем – не варіант для дієтичного меню, але зрідка можна побалувати себе подібним, неймовірно смачним ласощами. В даному випадку досить і одноразового підйому дріжджовий основи, після чого можна відразу ж приступати до ліплення та смаженні виробів значною порції рафінованої олії.
    Інгредієнти:

  • яйця – 7 шт.;

  • зелень і відварений рис – по 1 склянці;

  • борошно – 600 г;

  • молоко – 350 мл;

  • цукор – 70 г;

  • масло рослинне та вершкове – 30 г;

  • дріжджі сухі – 2 ч. ложки;

  • сіль, перець, олія для смаження.


  • Приготування

  • У молоці розчиняють дріжджі і цукор, залишають на 20 хвилин.

  • Додають 1 яйце, інші компоненти для тіста, вимішують, залишають в теплі для підйому.

  • Відварюють, нарізають яйця, змішують із зеленню, рисом, сіллю, перцем.

  • З тіста і начинки формують вироби у вигляді довгастих коржів.

  • Смажать пиріжки з яйцем на сковороді в олії з двох сторін.


  • Смажені пиріжки з цибулею і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Наступний варіант для тих, хто не бажає чекати тривалого визрівання дріжджового тіста. Пиріжки з цибулею і яйцем готуються з основи на кефірі з содою, заміс якої займе всього кілька хвилин. В начинку при бажанні можна додати трохи відвареного рису або сметани для ніжного делікатного смаку готових виробів.
    Інгредієнти:

  • яйця – 7 шт.;

  • зелена цибуля – 250 г;

  • сметана – 60 г;

  • борошно – 500-600 г;

  • кефір – 300 мл;

  • цукор – 50 г;

  • масло рослинне – 70 мл;

  • сода погашена – 1 ч. ложка;

  • сіль, перець, олія для смаження.


  • Приготування

  • Змішують кефір з сіллю, цукром, олією і погашеної содою.

  • Додають борошно, вимішують і, якщо є час, дають постояти 20-30 хвилин.

  • Яйця відварюють, очищають, подрібнюють, змішують з нарізаною цибулею, сметаною, сіллю і перцем.

  • Формують з тіста та начинки виробу.

  • Готують смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в розпеченому маслі, підрум'янюючи з двох сторін.


  • Пиріжки з капустою і яйцем в духовці

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Шанувальники випічки з капустяним наповненням будуть ради скуштувати вироби, приготовані за поданим далі рецептом. Начинка для пиріжків з капустою і яйцем виходить особливо ніжною за рахунок додавання при гасінні овочевий нарізки молока. Для пікантності складу можна доповнити зеленню або цибулею.
    Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;

  • капуста – 05 вилка;

  • молоко – 25 склянки;

  • борошно – 450 г;

  • цукор – 30 г;

  • масло – 60 г;

  • дріжджі – 1 ч. ложка;

  • сіль, перець, олія для смаження.


  • Приготування

  • Змішують борошно з цукром, сіллю, сухими дріжджами.

  • Додають 1 яйце і 2 склянки теплого молока, ретельно вимішують, прибирають в тепло на 2 години.

  • Тушкують капусту з молоком до випаровування вологи.

  • Приправляють начинку за смаком, вмішують відварені і нарізані яйця.

  • Формують пиріжки з капустою і яйцем, печуть у духовці до рум'янцю.


  • Пиріжки з рисом і яйцем в духовці

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Приготовлена за таким рецептом начинка для пиріжків з рисом і яйцем вразить збалансованим смаком і помірною пікантністю, що досягається за рахунок використання зеленого і ріпчастої цибулі, ароматної зелені і додавання сухих прованських трав. Тісто можна замісити з іншого перевіреного рецепту.
    Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;

  • зелена і ріпчаста цибуля – 120 г;

  • зелень – 1 пучок;

  • рис – 200 г;

  • борошно – 4 склянки;

  • молоко – 250 мл;

  • цукор – 40 г;

  • масло – 6 ст. ложок;

  • дріжджі свіжі – 25 г;

  • сіль, перець, прованські трави.


  • Приготування

  • Розчиняють в теплому молоці дріжджі, цукор, додають сіль, яйце, 4 ложки масла і борошно.

  • Залишають основу на 2 години.

  • Смажать на олії ріпчасту цибулю, додавши в кінці зелений лук і зелень.

  • Змішують піджарку з відвареним рисом та яйцями, приправляють.

  • Ліплять з тіста і начинки пиріжки, печуть їх в прогрітій до 180 градусів духовці.


  • Пиріжки зі шпинатом і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Якщо хочеться отримати від трапези або перекусу максимальну користь, саме час приготувати пиріжки з перепелиними яйцями і шпинатом. Вражаючими будуть не тільки поживні характеристики виробів, але і їх смакові якості, визначальним для яких стане не тільки наповнення, а й смачне пісочне тісто.
    Інгредієнти:

  • яйця перепелині – 10 шт.;

  • шпинат – 1 пучок;

  • зелень – 1 пучок;

  • борошно – 2 склянки;

  • молоко – 200 мл;

  • цукор – 40 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування



  • Розтерти масло з борошном, сіллю і цукром, поміщають на водяну баню на кілька хвилин.

  • В отриману крихту вливають молоко, замішують тісто і поміщають на годину в холод.

  • Шпинат бланшують 2 хвилини в окропі, змішують з нарізаними відвареними яйцями і зеленню.

  • Ліплять довгасті пиріжки з яйцем і зеленню , печуть у прогрітій до 180 градусів духовці до рум'янцю.


  • Пиріжки з грибами і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Особливо смачними і ароматними вдаються печені пиріжки з яйцем, якщо додати в начинку обсмажені з цибулею гриби (попередньо відварені лісові або свіжі печериці). Не зайвим у складі буде і відварений рис із зеленню, кількість якої визначають по смаку. Тісто тут зовсім просте і готується на воді.
    Інгредієнти:

  • яйця – 7 шт.;

  • гриби – 300 г;

  • зелень – 1 пучок;

  • рис цибуля – за смаком;

  • борошно – 1 кг;

  • вода – 600 мл;

  • цукор – 50 г;

  • масло – 100 г;

  • дріжджі сухі – 15 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • З теплої води, сухих дріжджів, цукру і борошна замішують тісто, додавши 1 яйце, 70 г масла і сіль, залишають для підходу.

  • Обсмажують з цибулею гриби, змішують з відвареними яйцями, рисом, зеленню.

  • З тіста і начинки ліплять пиріжки, випікають вироби при 180 градусах 15 хвилин.


  • Пиріжки з сиром і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Елементарно і без затій готуються пиріжки з листкового тіста з яйцем і сиром. Лише декілька хвилин знадобиться для створення наповнення і ще стільки ж для формування виробів прямокутної або трикутної форми з готової основи. За бажанням змащені традиційно жовтком заготовки посипають кунжутом.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г;

  • яйця – 6 шт.;

  • цибуля зелена і зелень – по 150 г;

  • сир – 150 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • сіль, перець, борошно, жовток, кунжут.


  • Приготування

  • Змішують в мисці нарізану цибулю, зелень, відварені яйця і тертий сир.

  • Тісто трохи розгортають на припыленном борошном столі, розрізають на порції, які доповнюють начинкою і защипують краю.

  • Зверху роблять кілька проколів або прорізів і випікають пиріжки в прогрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин.


  • Пиріжки з картоплею і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Картопляні пиріжки з яйцем можна як спекти в духовці, так і посмажити в розпеченому маслі на сковороді, підрум'янивши з двох сторін. Картоплю можна відварити в мундирі, після чого розім'яти толкушкой або ж використати час, що залишився після колишньої трапези пюре. Майонез в тесті допускається замінювати сметаною.
    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • картопля – 1 кг;

  • зелень і зелену цибулю – по 1 пучку;

  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;

  • масло вершкове – 70 г;

  • борошно – 1 кг;

  • вода – 700 мл;

  • цукор – 10 г;

  • майонез і рослинне масло – 70 г;

  • дріжджі сухі – 15 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Змішують дріжджі з борошном, цукром, сіллю і теплою водою, додавши рослинне масло.

  • Вимішують тісто, залишають на 2 години.

  • Відварену розім'яту картоплю з'єднують з обсмаженою ріпчастою і зеленою цибулею, зеленню, вареними яйцями, маслом, солять, перчать.

  • Формують з начинки і тіста пиріжки, печуть у духовці або смажать в олії до готовності.


  • Пиріжки з м'ясом і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Спекти пиріжки з м'ясом і яйцем в духовці можна з будь-якого або прісного здобного тіста, замісивши основу по випробуваному особисто рецептом. Коли часу або бажання возитися з борошняною базою власноруч немає, доцільно взяти готове тісто, листкове, як в даному випадку, або дріжджове, давши йому додатковий час на расстойку.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г;

  • фарш – 300 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • масло – 50 г;

  • зелень – 1 пучок;

  • сіль, перець, борошно, жовток.


  • Приготування

  • Обсмажують на олії фарш з цибулею.

  • Додають нарізану зелень і відварені яйця.

  • Розгортають на столі з борошном тісто, розрізають на квадрати, наповнюють начинкою.

  • Формують прямокутники або вироби трикутної форми, защипують краї виделкою, змащують жовтком.

  • Печуть пиріжки 20-30 хвилин при 200 градусах.


  • Ледачі пиріжки з яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    На виконання наступного рецепта піде не більше 15 хвилин, а результатом будуть смачні і рум'яні ледачі пиріжки, які можна подати зі сметаною, будь-яким іншим соусом або просто так в якості доповнення до супу на обід. Текстура тіста в даному випадку буде трохи густіше, ніж на оладки, у вигляді яких і смажаться вироби.
    Інгредієнти:

  • борошно – 400-480 г;

  • кефір – 05 л;

  • сметана – 100 г;

  • цукор – 10 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • сода погашена – 05 ч. ложки;

  • сіль і перець – по 1/4 ч. ложки;

  • зелена цибуля – 100 р;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Змішують кефір зі сметаною, додавши 2 сирих яйця, соду, сіль і цукор.

  • Додають борошно, нарізаний зелений лук і відварені яйця.

  • Смажать ледачі пиріжки з цибулею і яйцем на манер оладок, підрум'янюючи порції з двох сторін.


  • Смажені пиріжки з черемшею і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Надзвичайно смачними, помірно пікантними і ароматними виходять вироби з начинкою, зробленої з додаванням черемші. Даний вид зелені змінює смакові характеристики пиріжків, надаючи їм особливу родзинку. Додатково можна додати наповнення по пучку петрушки і кропу.
    Інгредієнти:

  • яйця – 8 шт.;

  • черемша – 2 пучка;

  • зелена цибуля – 100 р;

  • борошно – 700 г;

  • вода – 15 склянки;

  • цукор – 30 г;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • дріжджі сухі – 10 г;

  • сіль, перець, олія для смаження.


  • Приготування

  • З борошна, дріжджів, солі, цукру, масла і теплої води замішують тісто, залишають на 2 години.

  • Відварені яйця змішують з нарізаною черемшею і цибулею, додавши за бажанням зелень і трохи масла для в'язкості.

  • Ліплять пиріжки з черемшею і яйцем, смажать на розігрітому маслі.


  • Пиріжки з сайрою і яйцем

    Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню

    Спекти пиріжки з консервованою рибою і яйцем можна з будь-якого приготованого за власним рецептом тіста або взяти готові листкові пласти, з яких ласощі вийде особливо апетитним, смачним і ніжним. Замість зеленої цибулі можна використовувати дрібно нарізаний ріпчаста або цибулю-порей.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г;

  • сайра – 1 банка;

  • яйця – 5 шт.;

  • цибулю зелений – 100 р;

  • борошно, жовток.


  • Приготування

  • Розкочують тісто розрізають на квадрати.

  • Змішують попередньо нарізані відварені яйця з цибулею і розім'ятої сайрою, наповнюють начинкою порції тіста, защипують краї виделкою, змащують жовтком.

  • Печуть листкові пиріжки в прогрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  • Додав: admin | 12-03-2018, 07:56
    Переглядів: 272