Суп з риби
У колишні часи, корисні і поживні рибні супи вважалися символом достатку та сімейного благополуччя, а місце збору - велика супниця з ароматною рибою приваблювала всіх домочадців. Часи змінилися, але такі супи не втратили своєї популярності і як і раніше радують різноманітністю рецептів.
Неймовірно легкі і корисні рибні крем-супи і супи-пюре, зварені на основі бульйону з овочів, з участю різноманітних морепродуктів. Розглянемо рецепти різних рибних супів.
Суп з риби - рецепт, в якому класичні інгредієнти: цибуля, морква свіжа зелень, доречно поєднуються з сиром, додаючи рибної страви приємний колір і ніжний смак.
Інгредієнти:
філе лосося - 250 г;
цибуля - 30 р;
морква - 35 г;
картопля - 155 г;
свіжий кріп - 15 г;
вода -12 л;
плавлений сир - 145 г;
солодкий перець - 45 р.
Приготування
Очищений картопля, розділіть бульби на кубики і помістіть в киплячу на середньому вогні воду.
Очистіть цибулю, моркву і перець. Подрібніть інгредієнти соломкою і з'єднайте з картоплею.
Проваріть овочі протягом чверті години, після додайте подрібнений плавлений сир і дайте йому розчинитися в овочевий суміші.
Наріжте філе лосося маленькими кубиками, опустіть до овочів, потримайте кілька хвилин на вогні, додайте подрібнений кріп і вимкніть рибний суп.
Суп зі свіжої риби на молоці - традиційне блюдо балтійських країн. Не підсмажені овочі надовго зберігають вітаміни, а риба, проварена в молоці, володіє м'якою і соковитою текстурою.
Інгредієнти:
філе хека - 350 г;
молоко - 345 мл;
вода - 350 мл;
картопля - 110 г;
цибуля - 40 г;
лавровий лист - 2 шт.
Приготування
Порізане кубиками філе хека залийте водою і поваріть протягом чверті години.
Очищений картопля, крупно натріть і з'єднайте з рибним бульйоном. Потримайте на вогні пару хвилин, після всипте дрібно порізану цибулю і покладіть лавр.
Поваріть рибний суп кілька хвилин і влийте молоко. Доведіть рідину до кипіння і зніміть готовий суп з плити.
Суп з рибних консервів - спадщина радянського минулого, що дозволяє за півгодини приготувати ситне гаряче блюдо для всієї родини.
Інгредієнти:
сайра консервована - 180 г;
цибуля - 45 г;
морква - 35 г;
картопля - 350 г;
рис - 55 г;
рослинне масло - 35 мл;
лавровий лист;
вода - 18 л.
Приготування
Приготуйте цибульно-морквяну зажарку, подрібнивши овочі і спассеровав їх в олії.
У глибоку каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і покладіть очищений і порізаний кубиками картоплю.
Поваріть кілька хвилин, додайте рис, обсмажені овочі і потримайте основу супу з консервованої риби на вогні протягом чверті години.
Відкрийте консервовану рибу, злийте масло і придушите рибні шматочки виделкою. З'єднайте рибу з іншими інгредієнтами і поваріть кілька хвилин.
В основі приготування рибного супу-пюре використовується овочевий або рибний бульйон , який робить страву дієтичним і низькокалорійним. Використання вершків у даному рецепті, надає страві насичений вершковий смак і розкриває аромати риби.
Інгредієнти:
філе лосося - 490 г;
картопля - 90 г;
цибуля - 55 г;
рибний бульйон - 560 мл;
вода - 250 мл;
оливкова олія - 25 мл;
свіжа петрушка - 15 р.
Приготування
У глибокій каструлі обсмажте подрібнену цибулю протягом пари хвилин, влийте воду і рибний бульйон, додайте кубики картопляних бульб і варіть до повного його приготування.
Злийте в окрему ємність бульйон, а овочі подрібніть в блендері.
Відрегулюйте консистенцію супу, поступово додаючи раніше зварений бульйон.
Доведіть суп-пюре до кипіння і відправте на нього порізане шматочками філе лосося.
Додайте в суп вершки і готуйте протягом декількох хвилин.
Приготовлений суп-пюре з риби, прикрасити подрібненою петрушкою.
Неймовірно легкі і корисні рибні крем-супи і супи-пюре, зварені на основі бульйону з овочів, з участю різноманітних морепродуктів. Розглянемо рецепти різних рибних супів.
Сирний суп з червоної риби - рецепт
Суп з риби - рецепт, в якому класичні інгредієнти: цибуля, морква свіжа зелень, доречно поєднуються з сиром, додаючи рибної страви приємний колір і ніжний смак.
Інгредієнти:
Приготування
Молочний суп з рибою
Суп зі свіжої риби на молоці - традиційне блюдо балтійських країн. Не підсмажені овочі надовго зберігають вітаміни, а риба, проварена в молоці, володіє м'якою і соковитою текстурою.
Інгредієнти:
Приготування
Суп з консервованої риби
Суп з рибних консервів - спадщина радянського минулого, що дозволяє за півгодини приготувати ситне гаряче блюдо для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування
Суп-пюре з риби
В основі приготування рибного супу-пюре використовується овочевий або рибний бульйон , який робить страву дієтичним і низькокалорійним. Використання вершків у даному рецепті, надає страві насичений вершковий смак і розкриває аромати риби.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з горбуші
З горбушею, будь вона свіжої або консервованої, можна поєднувати безліч овочів, використовувати в рецептах сир та інші молочні продукти, що робить

Вершковий суп з лососем
Вершковий суп з лососем - це дуже ніжне, але разом з тим ситне перше блюдо. Воно підійде і для простого сімейного обіду і для великого святкового

Рибні тефтелі
В заміну м'ясних тефтелі на наших столах все частіше стали з'являтися більш корисні варіанти цієї страви з птиці або риби. Піклуючись про вашому

Рибний паштет
Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного

Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька

Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до