Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Суп з риби

9-12-2016, 10:25
2 231
Суп з риби
У колишні часи, корисні і поживні рибні супи вважалися символом достатку та сімейного благополуччя, а місце збору - велика супниця з ароматною рибою приваблювала всіх домочадців. Часи змінилися, але такі супи не втратили своєї популярності і як і раніше радують різноманітністю рецептів.
Неймовірно легкі і корисні рибні крем-супи і супи-пюре, зварені на основі бульйону з овочів, з участю різноманітних морепродуктів. Розглянемо рецепти різних рибних супів.

Сирний суп з червоної риби - рецепт

Суп з риби

Суп з риби - рецепт, в якому класичні інгредієнти: цибуля, морква свіжа зелень, доречно поєднуються з сиром, додаючи рибної страви приємний колір і ніжний смак.
Інгредієнти:

  • філе лосося - 250 г;

  • цибуля - 30 р;

  • морква - 35 г;

  • картопля - 155 г;

  • свіжий кріп - 15 г;

  • вода -12 л;

  • плавлений сир - 145 г;

  • солодкий перець - 45 р.


  • Приготування

  • Очищений картопля, розділіть бульби на кубики і помістіть в киплячу на середньому вогні воду.

  • Очистіть цибулю, моркву і перець. Подрібніть інгредієнти соломкою і з'єднайте з картоплею.

  • Проваріть овочі протягом чверті години, після додайте подрібнений плавлений сир і дайте йому розчинитися в овочевий суміші.

  • Наріжте філе лосося маленькими кубиками, опустіть до овочів, потримайте кілька хвилин на вогні, додайте подрібнений кріп і вимкніть рибний суп.


  • Молочний суп з рибою

    Суп з риби

    Суп зі свіжої риби на молоці - традиційне блюдо балтійських країн. Не підсмажені овочі надовго зберігають вітаміни, а риба, проварена в молоці, володіє м'якою і соковитою текстурою.
    Інгредієнти:

  • філе хека - 350 г;

  • молоко - 345 мл;

  • вода - 350 мл;

  • картопля - 110 г;

  • цибуля - 40 г;

  • лавровий лист - 2 шт.


  • Приготування

  • Порізане кубиками філе хека залийте водою і поваріть протягом чверті години.

  • Очищений картопля, крупно натріть і з'єднайте з рибним бульйоном. Потримайте на вогні пару хвилин, після всипте дрібно порізану цибулю і покладіть лавр.

  • Поваріть рибний суп кілька хвилин і влийте молоко. Доведіть рідину до кипіння і зніміть готовий суп з плити.


  • Суп з консервованої риби

    Суп з риби

    Суп з рибних консервів - спадщина радянського минулого, що дозволяє за півгодини приготувати ситне гаряче блюдо для всієї родини.
    Інгредієнти:

  • сайра консервована - 180 г;

  • цибуля - 45 г;

  • морква - 35 г;

  • картопля - 350 г;

  • рис - 55 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • лавровий лист;

  • вода - 18 л.


  • Приготування

  • Приготуйте цибульно-морквяну зажарку, подрібнивши овочі і спассеровав їх в олії.

  • У глибоку каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і покладіть очищений і порізаний кубиками картоплю.

  • Поваріть кілька хвилин, додайте рис, обсмажені овочі і потримайте основу супу з консервованої риби на вогні протягом чверті години.

  • Відкрийте консервовану рибу, злийте масло і придушите рибні шматочки виделкою. З'єднайте рибу з іншими інгредієнтами і поваріть кілька хвилин.


  • Суп-пюре з риби

    Суп з риби

    В основі приготування рибного супу-пюре використовується овочевий або рибний бульйон , який робить страву дієтичним і низькокалорійним. Використання вершків у даному рецепті, надає страві насичений вершковий смак і розкриває аромати риби.
    Інгредієнти:

  • філе лосося - 490 г;

  • картопля - 90 г;

  • цибуля - 55 г;

  • рибний бульйон - 560 мл;

  • вода - 250 мл;

  • оливкова олія - 25 мл;

  • свіжа петрушка - 15 р.


  • Приготування

  • У глибокій каструлі обсмажте подрібнену цибулю протягом пари хвилин, влийте воду і рибний бульйон, додайте кубики картопляних бульб і варіть до повного його приготування.

  • Злийте в окрему ємність бульйон, а овочі подрібніть в блендері.

  • Відрегулюйте консистенцію супу, поступово додаючи раніше зварений бульйон.

  • Доведіть суп-пюре до кипіння і відправте на нього порізане шматочками філе лосося.

  • Додайте в суп вершки і готуйте протягом декількох хвилин.

  • Приготовлений суп-пюре з риби, прикрасити подрібненою петрушкою.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з горбуші
    Суп з горбуші
    З горбушею, будь вона свіжої або консервованої, можна поєднувати безліч овочів, використовувати в рецептах сир та інші молочні продукти, що робить
    Вершковий суп з лососем
    Вершковий суп з лососем
    Вершковий суп з лососем - це дуже ніжне, але разом з тим ситне перше блюдо. Воно підійде і для простого сімейного обіду і для великого святкового
    Рибні тефтелі
    Рибні тефтелі
    В заміну м'ясних тефтелі на наших столах все частіше стали з'являтися більш корисні варіанти цієї страви з птиці або риби. Піклуючись про вашому
    Рибний паштет
    Рибний паштет
    Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного
    Рибний суп в мультиварці
    Рибний суп в мультиварці
    Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
    Гуляш з риби
    Гуляш з риби
    Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до