Суп з риби

Суп з риби
У колишні часи, корисні і поживні рибні супи вважалися символом достатку та сімейного благополуччя, а місце збору - велика супниця з ароматною рибою приваблювала всіх домочадців. Часи змінилися, але такі супи не втратили своєї популярності і як і раніше радують різноманітністю рецептів.
Неймовірно легкі і корисні рибні крем-супи і супи-пюре, зварені на основі бульйону з овочів, з участю різноманітних морепродуктів. Розглянемо рецепти різних рибних супів.

Сирний суп з червоної риби - рецепт

Суп з риби

Суп з риби - рецепт, в якому класичні інгредієнти: цибуля, морква свіжа зелень, доречно поєднуються з сиром, додаючи рибної страви приємний колір і ніжний смак.
Інгредієнти:

  • філе лосося - 250 г;

  • цибуля - 30 р;

  • морква - 35 г;

  • картопля - 155 г;

  • свіжий кріп - 15 г;

  • вода -12 л;

  • плавлений сир - 145 г;

  • солодкий перець - 45 р.


  • Приготування

  • Очищений картопля, розділіть бульби на кубики і помістіть в киплячу на середньому вогні воду.

  • Очистіть цибулю, моркву і перець. Подрібніть інгредієнти соломкою і з'єднайте з картоплею.

  • Проваріть овочі протягом чверті години, після додайте подрібнений плавлений сир і дайте йому розчинитися в овочевий суміші.

  • Наріжте філе лосося маленькими кубиками, опустіть до овочів, потримайте кілька хвилин на вогні, додайте подрібнений кріп і вимкніть рибний суп.


  • Молочний суп з рибою

    Суп з риби

    Суп зі свіжої риби на молоці - традиційне блюдо балтійських країн. Не підсмажені овочі надовго зберігають вітаміни, а риба, проварена в молоці, володіє м'якою і соковитою текстурою.
    Інгредієнти:

  • філе хека - 350 г;

  • молоко - 345 мл;

  • вода - 350 мл;

  • картопля - 110 г;

  • цибуля - 40 г;

  • лавровий лист - 2 шт.


  • Приготування

  • Порізане кубиками філе хека залийте водою і поваріть протягом чверті години.

  • Очищений картопля, крупно натріть і з'єднайте з рибним бульйоном. Потримайте на вогні пару хвилин, після всипте дрібно порізану цибулю і покладіть лавр.

  • Поваріть рибний суп кілька хвилин і влийте молоко. Доведіть рідину до кипіння і зніміть готовий суп з плити.


  • Суп з консервованої риби

    Суп з риби

    Суп з рибних консервів - спадщина радянського минулого, що дозволяє за півгодини приготувати ситне гаряче блюдо для всієї родини.
    Інгредієнти:

  • сайра консервована - 180 г;

  • цибуля - 45 г;

  • морква - 35 г;

  • картопля - 350 г;

  • рис - 55 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • лавровий лист;

  • вода - 18 л.


  • Приготування

  • Приготуйте цибульно-морквяну зажарку, подрібнивши овочі і спассеровав їх в олії.

  • У глибоку каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і покладіть очищений і порізаний кубиками картоплю.

  • Поваріть кілька хвилин, додайте рис, обсмажені овочі і потримайте основу супу з консервованої риби на вогні протягом чверті години.

  • Відкрийте консервовану рибу, злийте масло і придушите рибні шматочки виделкою. З'єднайте рибу з іншими інгредієнтами і поваріть кілька хвилин.


  • Суп-пюре з риби

    Суп з риби

    В основі приготування рибного супу-пюре використовується овочевий або рибний бульйон , який робить страву дієтичним і низькокалорійним. Використання вершків у даному рецепті, надає страві насичений вершковий смак і розкриває аромати риби.
    Інгредієнти:

  • філе лосося - 490 г;

  • картопля - 90 г;

  • цибуля - 55 г;

  • рибний бульйон - 560 мл;

  • вода - 250 мл;

  • оливкова олія - 25 мл;

  • свіжа петрушка - 15 р.


  • Приготування

  • У глибокій каструлі обсмажте подрібнену цибулю протягом пари хвилин, влийте воду і рибний бульйон, додайте кубики картопляних бульб і варіть до повного його приготування.

  • Злийте в окрему ємність бульйон, а овочі подрібніть в блендері.

  • Відрегулюйте консистенцію супу, поступово додаючи раніше зварений бульйон.

  • Доведіть суп-пюре до кипіння і відправте на нього порізане шматочками філе лосося.

  • Додайте в суп вершки і готуйте протягом декількох хвилин.

  • Приготовлений суп-пюре з риби, прикрасити подрібненою петрушкою.
    Додав: admin | 9-12-2016, 10:25
    Переглядів: 319