Суп з горбуші
Якщо ви знаходитесь в пошуках багатого білком страви, яку можна включити в свій раціон, то спробуйте зварити суп з горбуші. Деякі з найбільш смачних рецептів ми опишемо нижче.
Можливість дістати якісний шматок свіжої горбуші випадає далеко не завжди, а ось баночку консервованої рибної м'якоті можна без проблем знайти в будь-якому супермакете. Таку доступну рибну основу ми і будемо використовувати в рамках цього рецепта.
Інгредієнти:
вершкове масло – 55 г;
порей – 165 г;
морква – 95 г;
стебла селери – 115 г;
гілочки чебрецю – 3 шт.;
картопля – 140 г;
молоко – 460 мл;
вершки – 215 мл;
борошно – 15 г;
курячий бульйон – 780 г;
консервована горбуша – 415 р.
Приготування
Розтопіть вершкове масло і використовуйте його для пасерування шматочків порею, моркви і селери. Коли овочева зажарка розм'якшиться, влийте в сотейник трохи води, щоб від дна відстали пригорілі шматочки. Додайте кубики картоплі, покладіть чебрець і залийте все курячим бульйоном. Як тільки шматочки картопляних бульб розм'якшаться, додайте молоко і вершки, дочекайтеся закипання супу і покладіть шматочки консервованої горбуші. Зніміть страву з вогню і залиште настоятися протягом 15 хвилин перед подачею.
Шанувальники багатих смаків супів, приготованих за азіатським рецептами, неодмінно оцінять це лаконічне, але яскраве і цікаве блюдо. Характерний присмак супу надає бульйону дасі і паста місо, але перший можна сміливо замінити звичайним овочевим бульйоном.
Інгредієнти:
бульйон даси – 11 л;
біла паста місо – за смаком;
філе горбуші – 175 г;
нашаткована капуста – 65 г;
морква – 70 г;
свіжий шпинат – 70 г;
сушені гриби шиітаке – 55 р.
Приготування
Розігрійте духовку до 160 градусів. Бульйон доведіть до кипіння. Прийміть за підготовку овочів: морква дрібно натріть, шпинат промийте і обсушіть. Дно великого керамічного горщика змастіть пастою місо і викладіть в нього підготовлені овочі і скибочки риби. Залийте вміст горщика киплячим бульйоном, накрийте і залиште в духовці 5-7 хвилин.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля – 115 г;
порей – 95 г;
солодкий перець – 180 г;
часник – 5 зубків;
морква – 180 г;
консервована кукурудза – 190 г;
філе горбуші – 530 г;
рибний бульйон – 19 л;
лист лавра – 1 шт.
Приготування
Першу п'ятірку овочевих інгредієнтів наріжте рівними шматочками. У сотейнику розігрійте трохи рослинного масла і використовуйте його для обжарювання овочевої суміші. Додайте до овочів кукурудзу і залийте все рибним бульйоном. Для аромату до вмісту каструлі можна покласти лавровий лист. Обробіть філе горбуші і розділіть його на кубики однакового розміру. Покладіть шматочки риби в бульйон з овочами і варіть все протягом 15 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 260 г;
бекон – 4 скибочки;
жменю зеленої цибулі;
консервована кукурудза – 115 г;
часник – 3 зубки;
вершки – 185 мл;
молоко – 830 мл;
філе горбуші – 490 г;
сік лимона – за смаком;
жменю тертого сиру.
Приготування
Картоплю відваріть до м'якості. Шматочки бекону отжарьте до хрускоту, перекладіть на серветки і використовуйте вытопившейся жир для обсмажування горбуші. Коли рибні шматочки обсмажаться зовні, покладіть до них кукурудзу, залийте все сумішшю вершків і молока. Окремо пюрируйте частина картоплі і додайте в суп пюре разом з цілими шматочками. Після закипання, приправте за смаком бульйон, влийте лимонний сік і додайте жменю тертого сиру. Доповніть сирний суп з горбушею зеленню цибулі перед подачею.
Рибний суп з консервів горбуші
Можливість дістати якісний шматок свіжої горбуші випадає далеко не завжди, а ось баночку консервованої рибної м'якоті можна без проблем знайти в будь-якому супермакете. Таку доступну рибну основу ми і будемо використовувати в рамках цього рецепта.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть вершкове масло і використовуйте його для пасерування шматочків порею, моркви і селери. Коли овочева зажарка розм'якшиться, влийте в сотейник трохи води, щоб від дна відстали пригорілі шматочки. Додайте кубики картоплі, покладіть чебрець і залийте все курячим бульйоном. Як тільки шматочки картопляних бульб розм'якшаться, додайте молоко і вершки, дочекайтеся закипання супу і покладіть шматочки консервованої горбуші. Зніміть страву з вогню і залиште настоятися протягом 15 хвилин перед подачею.
Азіатський суп зі свіжої горбушею
Шанувальники багатих смаків супів, приготованих за азіатським рецептами, неодмінно оцінять це лаконічне, але яскраве і цікаве блюдо. Характерний присмак супу надає бульйону дасі і паста місо, але перший можна сміливо замінити звичайним овочевим бульйоном.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 160 градусів. Бульйон доведіть до кипіння. Прийміть за підготовку овочів: морква дрібно натріть, шпинат промийте і обсушіть. Дно великого керамічного горщика змастіть пастою місо і викладіть в нього підготовлені овочі і скибочки риби. Залийте вміст горщика киплячим бульйоном, накрийте і залиште в духовці 5-7 хвилин.
Суп із замороженої горбуші – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Першу п'ятірку овочевих інгредієнтів наріжте рівними шматочками. У сотейнику розігрійте трохи рослинного масла і використовуйте його для обжарювання овочевої суміші. Додайте до овочів кукурудзу і залийте все рибним бульйоном. Для аромату до вмісту каструлі можна покласти лавровий лист. Обробіть філе горбуші і розділіть його на кубики однакового розміру. Покладіть шматочки риби в бульйон з овочами і варіть все протягом 15 хвилин.
Вершковий суп з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відваріть до м'якості. Шматочки бекону отжарьте до хрускоту, перекладіть на серветки і використовуйте вытопившейся жир для обсмажування горбуші. Коли рибні шматочки обсмажаться зовні, покладіть до них кукурудзу, залийте все сумішшю вершків і молока. Окремо пюрируйте частина картоплі і додайте в суп пюре разом з цілими шматочками. Після закипання, приправте за смаком бульйон, влийте лимонний сік і додайте жменю тертого сиру. Доповніть сирний суп з горбушею зеленню цибулі перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляний суп – рецепт
Пропонуємо кілька рецептів незрівнянного і зовсім простого картопляного супу. Для приготування кожної з варіацій вам знадобиться базовий набір
Рибний суп – рецепт
Варіантів перших страв на рибному бульйоні неймовірне безліч, кожен знайде для себе підходящий. Ми ж запропонуємо лише найяскравіші і чудово смачні
Рецепт супу місо в домашніх умовах
Традиційний місо суп готують у кожній японській родині, тому і рецептів його так багато. Звичайно для його створення потрібні специфічні компоненти,
Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Класичний гарячий суп на курячому бульйоні - це найпростіше перше блюдо, яке можна приготувати без праці. Далі розповімо, як зі звичайного супу з
Рибний суп з горбуші
Коли хочеться смачного рибного супу, а часу на тривале готування немає, згадайте про горбуші. Зробити з неї перше блюдо дуже просто, причому як зі
Юшка з горбуші
Горбуша - делікатесна і корисна рибка. Її використовують у приготуванні найрізноманітніших страв. І сьогодні мова піде про дивовижною вусі з неї.