Рецепт супу місо в домашніх умовах

Класичний японський місо суп – рецепт
Інгредієнти для класичних японських рецептів не завжди доступні в місцевих супермаркетах, але вся справжність зникає при їх відсутності. Благо, з розвитком інтернет-маркетів дістати пучок капусти пліч-чой і пасти з тамаринду стає в рази простіше.
Інгредієнти:
Приготування
Доведіть воду до кипіння і покладіть в неї нарізану кубиками сир. Дайте йому проваритися близько 2 хвилин, попередньо збавивши вогонь до середнього. Відберіть трохи води і розведіть в ній пасту місо. Вилийте розчин в каструлю з сиром і одразу ж прибирайте ємність з вогню – паста місо – продукт натурального бродіння, всі корисні якості якого зникають при кип'ятінні. Покладіть в суп крупно нарізані листя пліч-чой, нарізаний лист норі, зелений лук і пасту з тамаринду. Заправте блюдо рибним соусом і залиште під кришкою на 5 хвилин перед подачею.
Місо суп з лососем – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо видаливши кісточки з філе лосося (якщо такі є), наріжте його тонкими смужками. Тофу розділіть на кубики, а гриби шиітаке можна нарізати будь-яким зручним чином, лише б їх було зручно їсти.
Доведіть воду до кипіння і розведіть в ній порошок даші. Покладіть в ароматний бульйон нашатковані листя пекінської капусти і гриби, дайте проваритися близько хвилини, а потім покладіть тофу з рибою і залиште на аналогічний період часу. По закінченні часу, розведіть в бульйоні пасту місо, попередньо прибравши посуд з вогню.
Місо суп з креветками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
На розігрітій олії з кунжуту спасеруйте кільця порею до тих пір, поки ті не дійдуть до напівготовності. Додайте до порей імбир і креветки, дочекайтеся, коли останні схопляться, але не дійдуть до готовності, і залийте все киплячим курячим бульйоном. Доповніть бульйон соєвим соусом і покладіть в нього яєчну локшину. Через пару хвилин, коли локшина стане м'якою, зніміть суп з вогню і розведіть в бульйоні пасту місо.
Рецепт супу місо з грибами з 5 інгредієнтів

Інгредієнти:
Приготування
Наріжте вакаме на невеликі смужки: чим менше, тим краще. Залийте смужки водою і залиште набрякнути на час підготовки інших інгредієнтів. Наріжте очищені гриби, натріть імбир і подрібніть пір'я зеленої цибулі. Доведіть бульйон до кипіння і покладіть в нього всі підготовлені складові. Гриби шиітаке повинні прогрітися, а вода – насититися імбирним ароматом, на це піде не більше хвилини, після чого в супі можна розчиняти пасту місо і сервірувати його відразу ж, не забувши посипати заготовленої зеленню цибулі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як готувати сушені гриби?
З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених

Овочі на сковороді-гриль
Запросто урізноманітнити повсякденне зимове меню можна, використовуючи рецепти представлені далі. Розповімо, як приготувати оригінальне і

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Класичний гарячий суп на курячому бульйоні - це найпростіше перше блюдо, яке можна приготувати без праці. Далі розповімо, як зі звичайного супу з

Місо суп
Останнім часом японська кухня неймовірно популярна в Європі. Мало хто з нас не їв суші. Сьогодні ми спробуємо приготувати інше традиційне блюдо - суп

Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо

Суп-локшина з грибами
Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. І сьогодні мова