Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопляний суп – рецепт

Картопляний суп – рецепт

9-05-2016, 22:22
581
Картопляний суп – рецепт
Прості супи зручно заготовлювати на кілька днів вперед і розігрівати при потребі. Якраз про одного з таких рецептів – картопляному супі – ми поговоримо далі.

Пісний картопляний суп-пюре – рецепт


Рецепт цього картопляного супу також можна зробити вегетаріанським, використовуючи молочні продукти: вершкове масло, молоко і сир.
Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • часник - 3 зубки;

  • порей (біла частина) - 1 шт.;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • картопля - 720 г;

  • овочевий бульйон - 980 мл;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • гілочка чебрецю;

  • соєве молоко - 235 мл;

  • грінки, оливкова олія - для подачі.


  • Приготування
    Приготуйте засмажку з півкілець ріпчастої цибулі порею і подрібненого селери. Як тільки овочі розм'якшаться, додайте нарізаний кубиками картоплю, залити все бульйоном і покладіть лавр, чебрець і пюрированный зубок часнику. Як тільки бульйон дійде до кипіння, зменшіть жар і залиште все нудитися до розм'якшення шматочків картоплі. Влийте молоко і збийте всі складові блендером. Підігрійте однорідний суп повторно і подавайте його, полив оливковою олією і доповнивши грінками.

    Простий картопляний суп з куркою – рецепт


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • селера - 115 г;

  • морква - 115 г;

  • курячий бульйон - 720 мл;

  • кукурудзяні качани - 2 шт.;

  • філе куряче (відварне) - 155 г;

  • картопля - 270 р.


  • Приготування
    Подрібніть і обсмажте першу трійку овочів разом. Як тільки зажарка придбає легкий золотистий відтінок, додайте до неї кубики картоплі і зрізані зерна з качана кукурудзи. Залийте все бульйоном і варіть до м'якості картоплі. У самому кінці додайте шматочки курятини.
    Ви також можете повторити рецепт цього картопляного супу з будь-яким іншим м'ясом.

    Картопляний суп з галушками – рецепт


    Інгредієнти:

  • натуральні сосиски - 470 г;

  • курячий бульйон - 14 л;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;
  • Картопляний суп – рецепт

  • часник - 4 зубки;

  • галушки - 12-15 шт.;

  • картопля - 240 г;

  • вершки - 235 мл;

  • вода - 115 мл


  • Приготування
    Видавіть сосисковий фарш з оболонки і підрум'яньте його з нарізаною цибулею і пюрированным часником. Залийте все невеликою порцією води або бульйону, додайте вершки. Картоплю відваріть і пюрируйте, додайте в суп пюре, слідом закиньте галушки і відварити їх до спливання. Перед подачею доповніть суп щедрою порцією зелені.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
    Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
    Самі смачні перші страви виходять саме на бульйоні з м'яса. І далі ми не будемо пропонувати банальні і нудні рецепти, а розповімо, як зварити смачний
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
    Грибний суп з вершками
    Грибний суп з вершками
    Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
    Суп з галушками - рецепт приготування
    Суп з галушками - рецепт приготування
    Урізноманітнити звичайний легкий суп і зробити його більш ситним допоможуть детальні рецепти представлені далі. Розповімо, як з повсякденного першого
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
    Суп із замороженого шпинату
    Суп із замороженого шпинату
    У шпинаті дуже багато вітамінів і мікроелементів. При заморожуванні або тепловій обробці, він не втрачає свої корисні якості. Суп із замороженого