Який зварити суп на м'ясному бульйоні?

Квасолевий суп з гарбузом на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Звільніть натуральні ковбаски від оболонки і підрум'яньте їх разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Коли шматочки цибулі стануть прозорими, доповніть їх пюрированным часником, а потім залийте бульйоном. Залиште бульйон дійти до кипіння, після чого зменшіть жар, додайте прянощі, молоко, томати (видаливши сік) і бобові. У фіналі змішайте всі з гарбузовим пюре. Залиште суп на плиті ще на 15 хвилин, а потім знімайте пробу.
Грибний суп на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, спасеруйте на ньому шматочки яловичини, поки ті не схопляться золотистою скоринкою. До м'яса покладіть скибочки печериць і півкільця цибулі. Дайте всій зайвої вологи з грибів випарується, після чого поверніть в каструлю яловичину і покладіть кубики картоплі слідом. Додайте чебрець і залийте все м'ясним бульйоном. Залиште суп на м'ясному бульйоні варитися приблизно півгодини, поки м'ясо з картоплею не дійдуть до повної готовності, але не допускайте кипіння.
Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:

Приготування
Почніть з овочевої бази, обсмаживши шматочки моркви з кільцями порею і часником. Коли овочі ледь розм'якшаться, покладіть до них суцвіття капусти і влийте м'ясний бульйон. Покладіть нарізані томати і дайте бульйону дійти до кипіння. Всипте пельмені і залиште їх до спливання. Готовий суп приправити за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,

Суп з гречкою на курячому бульйоні
Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на

Окрошка на бульйоні
Основою для окрошки може виступати квас, айран, сироватка, або мінеральна вода, однак найбільш прижившимся і звичним рецептом вважається заснований

Суп на овочевому бульйоні - рецепт
Легкі овочеві супи можна приготувати в будь-який час року. Взимку вони здатні зігріти, а влітку - наситити без переїдання. І сьогодні ми поговоримо

Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми

Суп на м'ясному бульйоні
Супи на м'ясному бульйоні виходять поживними, наваристими і ароматними. У нашій статті ми поділимося простими рецептами приготування грибного,