Вернуться назад Распечатать

Який зварити суп на м'ясному бульйоні?

Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
Якщо у вас залишилися надлишки м'ясного бульйону, то обов'язково заморожуйте їх на майбутнє. Маючи під рукою порцію бульйону в морозильній камері ви з легкістю зможете збагачувати його смаком соуси або рагу, або використовувати бульйон в якості основи для супу. Докладніше про те, який суп можна зварити на м'ясному бульйоні, ми розповімо вам далі.

Квасолевий суп з гарбузом на м'ясному бульйоні


Інгредієнти:

  • гострі натуральні ковбаски-2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • часник - 2 зубки;

  • м'ясний бульйон - 720 мл;

  • консервована квасоля - 330 г;

  • консервовані томати - 330 г;

  • зерна кукурудзи - 55 г;

  • пюре з гарбуза - 310 г;

  • молоко - 220 мл;

  • порошок каррі - 1 ст. ложка;

  • мелений кумін - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Звільніть натуральні ковбаски від оболонки і підрум'яньте їх разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Коли шматочки цибулі стануть прозорими, доповніть їх пюрированным часником, а потім залийте бульйоном. Залиште бульйон дійти до кипіння, після чого зменшіть жар, додайте прянощі, молоко, томати (видаливши сік) і бобові. У фіналі змішайте всі з гарбузовим пюре. Залиште суп на плиті ще на 15 хвилин, а потім знімайте пробу.

    Грибний суп на м'ясному бульйоні


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 15 г;

  • печериці - 225 г;

  • яловичий бульйон - 19 л;

  • картопля - 280 м;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • гілочки чебрецю - 3 шт.;

  • яловичина - 455 р.


  • Приготування
    Розтопивши вершкове масло, спасеруйте на ньому шматочки яловичини, поки ті не схопляться золотистою скоринкою. До м'яса покладіть скибочки печериць і півкільця цибулі. Дайте всій зайвої вологи з грибів випарується, після чого поверніть в каструлю яловичину і покладіть кубики картоплі слідом. Додайте чебрець і залийте все м'ясним бульйоном. Залиште суп на м'ясному бульйоні варитися приблизно півгодини, поки м'ясо з картоплею не дійдуть до повної готовності, але не допускайте кипіння.

    Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні


    Інгредієнти:

  • порей - 1 шт.;

  • часник - 3 зубки;

  • томати - 330 г;

  • морква - 115 г;

  • суцвіття брокколі - 115 г;
  • Який зварити суп на м'ясному бульйоні?

  • суцвіття цвітної капусти - 145 г;

  • жменя зелені петрушки;

  • м'ясний бульйон - 12 л;

  • пельмені - 90 р.


  • Приготування
    Почніть з овочевої бази, обсмаживши шматочки моркви з кільцями порею і часником. Коли овочі ледь розм'якшаться, покладіть до них суцвіття капусти і влийте м'ясний бульйон. Покладіть нарізані томати і дайте бульйону дійти до кипіння. Всипте пельмені і залиште їх до спливання. Готовий суп приправити за смаком.