Вернуться назад Распечатать

Картопляний суп – рецепт

Картопляний суп – рецепт
Прості супи зручно заготовлювати на кілька днів вперед і розігрівати при потребі. Якраз про одного з таких рецептів – картопляному супі – ми поговоримо далі.

Пісний картопляний суп-пюре – рецепт


Рецепт цього картопляного супу також можна зробити вегетаріанським, використовуючи молочні продукти: вершкове масло, молоко і сир.
Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • часник - 3 зубки;

  • порей (біла частина) - 1 шт.;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • картопля - 720 г;

  • овочевий бульйон - 980 мл;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • гілочка чебрецю;

  • соєве молоко - 235 мл;

  • грінки, оливкова олія - для подачі.


  • Приготування
    Приготуйте засмажку з півкілець ріпчастої цибулі порею і подрібненого селери. Як тільки овочі розм'якшаться, додайте нарізаний кубиками картоплю, залити все бульйоном і покладіть лавр, чебрець і пюрированный зубок часнику. Як тільки бульйон дійде до кипіння, зменшіть жар і залиште все нудитися до розм'якшення шматочків картоплі. Влийте молоко і збийте всі складові блендером. Підігрійте однорідний суп повторно і подавайте його, полив оливковою олією і доповнивши грінками.

    Простий картопляний суп з куркою – рецепт


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • селера - 115 г;

  • морква - 115 г;

  • курячий бульйон - 720 мл;

  • кукурудзяні качани - 2 шт.;

  • філе куряче (відварне) - 155 г;

  • картопля - 270 р.


  • Приготування
    Подрібніть і обсмажте першу трійку овочів разом. Як тільки зажарка придбає легкий золотистий відтінок, додайте до неї кубики картоплі і зрізані зерна з качана кукурудзи. Залийте все бульйоном і варіть до м'якості картоплі. У самому кінці додайте шматочки курятини.
    Ви також можете повторити рецепт цього картопляного супу з будь-яким іншим м'ясом.

    Картопляний суп з галушками – рецепт


    Інгредієнти:

  • натуральні сосиски - 470 г;

  • курячий бульйон - 14 л;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;
  • Картопляний суп – рецепт

  • часник - 4 зубки;

  • галушки - 12-15 шт.;

  • картопля - 240 г;

  • вершки - 235 мл;

  • вода - 115 мл


  • Приготування
    Видавіть сосисковий фарш з оболонки і підрум'яньте його з нарізаною цибулею і пюрированным часником. Залийте все невеликою порцією води або бульйону, додайте вершки. Картоплю відваріть і пюрируйте, додайте в суп пюре, слідом закиньте галушки і відварити їх до спливання. Перед подачею доповніть суп щедрою порцією зелені.