» » Як приготувати філе минтая в духовці?

Як приготувати філе минтая в духовці?

Як приготувати філе минтая в духовці?
Сьогодні ви дізнаєтеся, як в духовці приготувати філе минтая, а цікаві рецепти блюд вас чекають нижче.

Як запекти філе минтая в клярі з картоплею в духовці?


Інгредієнти:

  • філе минтая – 3 шт.;

  • картопля – 12 кг;

  • пшеничне борошно – 4 ст. ложки;

  • куряче яйце (велике) – 3 шт.;

  • молоко – 80 мл;

  • соняшникова олія – 2 ч. ложки;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування

  • У глибоку миску викладаємо всі філе минтая і природним шляхом даємо йому повністю розморозитися.

  • Зливаємо підталу воду, а самі филешки промиваємо під холодною водою. Викладаємо все на вафельний рушник і просушуємо.

  • Яйця відокремлюємо від шкаралупи, додаємо до них трохи дрібної кухонної солі і охолоджене жирне молоко. Збиваємо цю суміш звичайним міксером і, не припиняючи процесу, поступово додаємо в тісто борошно.

  • Деко з високими, широкими бортами добре змащуємо маслом і, вмочивши в готовий кляр філе, викладаємо шматочки.

  • Картопля очищаємо від шкірки і подрібнюємо кожен бульба на 6-7 зубчиків.

  • Хорошенечко присипаємо сіллю, ретельно перемішуємо і заповнюємо картоплею порожнечу між укладеним філе минтая на деку.

  • Відправляємо наше чудове блюдо в центр прогрітій духовки і готуємо його при 185 градусах не менше 45 хвилин.


  • Як смачно приготувати філе минтая з овочами у фользі в духовці?


    Інгредієнти:

  • свіжоморожене філе минтая – 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • класичний соєвий соус – 3 ст. ложки;

  • майонез (67%) – 4 ст. ложки;

  • перець, сіль – за смаком;

  • соняшникова олія – 3 ст. ложки.


  • Приготування

  • Виклавши філе на тарілку даємо йому час для розморожування, а потім промиваємо його у великій кількості чистої води і гарненько просушуємо рибу.

  • У підходящої піалі з'єднуємо жирний майонез з класичним соєвим соусом і наносимо цю суміш на обидві пластини філе минтая. У такому вигляді даємо постояти заготівлі близько години.

  • Очищену цибулину і болгарський перець подрібнюємо тонкими півкільцями, а моркву протираємо через тертку.

  • Розігріваємо в невеликій сковороді олію, викладаємо в нього півкільця цибулі і пару хвилин обсмажуємо його.

  • Далі викладаємо моркву з болгарським перцем і ще протягом 4 хвилин продовжуємо готувати овочі на сковороді.

  • Вирізаємо два великих квадрата з харчової фольги, в центр яких викладаємо філе і присипаємо перцем з сіллю.

  • Поверх розподіляємо остиглі обсмажені овочі і вільними краями фольги закриваємо рибку.

  • Викладаємо все на пекарський лист і сміливо відправляємо в духовку.

  • Готуємо страву при температурі 195 градусів півгодини.
    Додав: admin | 9-12-2016, 10:00
    Переглядів: 29