Як приготувати філе минтая в духовці?
Сьогодні ви дізнаєтеся, як в духовці приготувати філе минтая, а цікаві рецепти блюд вас чекають нижче.
Інгредієнти:
філе минтая – 3 шт.;
картопля – 12 кг;
пшеничне борошно – 4 ст. ложки;
куряче яйце (велике) – 3 шт.;
молоко – 80 мл;
соняшникова олія – 2 ч. ложки;
сіль – за смаком.
Приготування
У глибоку миску викладаємо всі філе минтая і природним шляхом даємо йому повністю розморозитися.
Зливаємо підталу воду, а самі филешки промиваємо під холодною водою. Викладаємо все на вафельний рушник і просушуємо.
Яйця відокремлюємо від шкаралупи, додаємо до них трохи дрібної кухонної солі і охолоджене жирне молоко. Збиваємо цю суміш звичайним міксером і, не припиняючи процесу, поступово додаємо в тісто борошно.
Деко з високими, широкими бортами добре змащуємо маслом і, вмочивши в готовий кляр філе, викладаємо шматочки.
Картопля очищаємо від шкірки і подрібнюємо кожен бульба на 6-7 зубчиків.
Хорошенечко присипаємо сіллю, ретельно перемішуємо і заповнюємо картоплею порожнечу між укладеним філе минтая на деку.
Відправляємо наше чудове блюдо в центр прогрітій духовки і готуємо його при 185 градусах не менше 45 хвилин.
Інгредієнти:
свіжоморожене філе минтая – 2 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
болгарський перець – 1 шт.;
класичний соєвий соус – 3 ст. ложки;
майонез (67%) – 4 ст. ложки;
перець, сіль – за смаком;
соняшникова олія – 3 ст. ложки.
Приготування
Виклавши філе на тарілку даємо йому час для розморожування, а потім промиваємо його у великій кількості чистої води і гарненько просушуємо рибу.
У підходящої піалі з'єднуємо жирний майонез з класичним соєвим соусом і наносимо цю суміш на обидві пластини філе минтая. У такому вигляді даємо постояти заготівлі близько години.
Очищену цибулину і болгарський перець подрібнюємо тонкими півкільцями, а моркву протираємо через тертку.
Розігріваємо в невеликій сковороді олію, викладаємо в нього півкільця цибулі і пару хвилин обсмажуємо його.
Далі викладаємо моркву з болгарським перцем і ще протягом 4 хвилин продовжуємо готувати овочі на сковороді.
Вирізаємо два великих квадрата з харчової фольги, в центр яких викладаємо філе і присипаємо перцем з сіллю.
Поверх розподіляємо остиглі обсмажені овочі і вільними краями фольги закриваємо рибку.
Викладаємо все на пекарський лист і сміливо відправляємо в духовку.
Готуємо страву при температурі 195 градусів півгодини.
Як запекти філе минтая в клярі з картоплею в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати філе минтая з овочами у фользі в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе минтая - рецепти
Корисна і низькокалорійна риба минтай заслужено очолює рейтинг недорогих і легкодоступних рибних продуктів. Нейтральний і неяскравий смак цієї риби
Рибні котлети з минтая
Урізноманітнити домашнє рибне меню можна незвичайно смачними котлетами, цікаві рецепти яких детально описані далі. Розповімо, як зробити чудово
Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
Філе минтая в клярі
Приготувавши філе минтая в клярі, ви отримаєте одночасно і легку закуску для фуршету, і прекрасне гаряче блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Філе минтая в мультиварці
Любите ніжну, нежирну рибку? Тоді вам сподобається цей матеріал. У статті ми розповімо, як приготувати філе минтая в мультиварці і на пару, щоб ви