Сьогодні ви дізнаєтеся, як в духовці приготувати філе минтая, а цікаві рецепти блюд вас чекають нижче.
Як запекти філе минтая в клярі з картоплею в духовці?
Інгредієнти: філе минтая – 3 шт.; картопля – 12 кг; пшеничне борошно – 4 ст. ложки; куряче яйце (велике) – 3 шт.; молоко – 80 мл; соняшникова олія – 2 ч. ложки; сіль – за смаком. Приготування У глибоку миску викладаємо всі філе минтая і природним шляхом даємо йому повністю розморозитися. Зливаємо підталу воду, а самі филешки промиваємо під холодною водою. Викладаємо все на вафельний рушник і просушуємо. Яйця відокремлюємо від шкаралупи, додаємо до них трохи дрібної кухонної солі і охолоджене жирне молоко. Збиваємо цю суміш звичайним міксером і, не припиняючи процесу, поступово додаємо в тісто борошно. Деко з високими, широкими бортами добре змащуємо маслом і, вмочивши в готовий кляр філе, викладаємо шматочки. Картопля очищаємо від шкірки і подрібнюємо кожен бульба на 6-7 зубчиків. Хорошенечко присипаємо сіллю, ретельно перемішуємо і заповнюємо картоплею порожнечу між укладеним філе минтая на деку. Відправляємо наше чудове блюдо в центр прогрітій духовки і готуємо його при 185 градусах не менше 45 хвилин. Як смачно приготувати філе минтая з овочами у фользі в духовці?
Інгредієнти: свіжоморожене філе минтая – 2 шт.; ріпчаста цибуля – 1 шт.; морква – 1 шт.; болгарський перець – 1 шт.; класичний соєвий соус – 3 ст. ложки; майонез (67%) – 4 ст. ложки; перець, сіль – за смаком; соняшникова олія – 3 ст. ложки. Приготування Виклавши філе на тарілку даємо йому час для розморожування, а потім промиваємо його у великій кількості чистої води і гарненько просушуємо рибу. У підходящої піалі з'єднуємо жирний майонез з класичним соєвим соусом і наносимо цю суміш на обидві пластини філе минтая. У такому вигляді даємо постояти заготівлі близько години. Очищену цибулину і болгарський перець подрібнюємо тонкими півкільцями, а моркву протираємо через тертку. Розігріваємо в невеликій сковороді олію, викладаємо в нього півкільця цибулі і пару хвилин обсмажуємо його. Далі викладаємо моркву з болгарським перцем і ще протягом 4 хвилин продовжуємо готувати овочі на сковороді. Вирізаємо два великих квадрата з харчової фольги, в центр яких викладаємо філе і присипаємо перцем з сіллю. Поверх розподіляємо остиглі обсмажені овочі і вільними краями фольги закриваємо рибку. Викладаємо все на пекарський лист і сміливо відправляємо в духовку. Готуємо страву при температурі 195 градусів півгодини.