» » Риба з грибами

Риба з грибами

Запечена риба з грибами - прекрасний спосіб отримати соковитий і смачний продукт, без зайвих витрат. Дане блюдо дозволяє не замислюватися про гарнірі і додаткових складових, так як цілком самостійно і поживно, завдяки грамотному балансу між інгредієнтами.

Риба, запечена з грибами та сиром у духовці

Риба з грибами

В рамках цього рецепта риби з грибами в духовці, філе насичується соками інших інгредієнтів і не пересихає, що відмінно допомагає тим, кому не часто доводилося працювати з цим продуктом.
Інгредієнти:

  • філе хека - 950 г;

  • печериці - 230 г;

  • цибуля - 45 г;

  • твердий сир - 145 г;

  • майонез - 55 г;

  • часник - 3 зубки;

  • жменя кропу;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • борошно - 45 р.


  • Приготування

  • Рибну м'якоть розділіть на порційні шматки, приправте перцем і запаніруйте в борошні. Підрум'яньте рибу в олії і перемістіть філе на лист.

  • Очищений цибулю і гриби наріжте тонкими пластинами і обсмажте.

  • Змішайте майонез з подрібненим кропом і часником, змастіть їм рибу, накрийте грибною сумішшю і тертим сиром.

  • Запікайте блюдо протягом півгодини при температурі 180 градусів.


  • Риба, фарширована грибами

    Риба з грибами

    Інгредієнти:

  • свіжа скумбрія - 780 г;

  • печериці - 145 г;

  • білий цибулю - 45 г;

  • біле сухе вино - 25 мл;

  • молоко - 25 мл;

  • м'якоть білого хліба - 35 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • жменя зелені кропу.


  • Приготування

  • Замочіть хліб у молоці.

  • Очищений цибулю і печериці обсмажте, влийте вино і тушкуйте до випаровування рідини.

  • Змішайте віджату хлібну м'якоть з яйцем і подрібненим кропом, з'єднайте з грибами, перемішайте.

  • Почистіть рибу, видаливши нутрощі і вирізати зябра.

  • Начиніть фаршем і запакуйте у фольгу.

  • Запікайте при температурі 185 градусів чверть години.


  • Риба, запечена у сметанному соусі з грибами «по-московськи»

    Риба з грибами

    Інгредієнти:

  • філе минтая - 650 г;

  • печериці - 200 г;

  • картопля - 120 г;

  • цибуля - 30 р;

  • варене яйце - 2 шт.;

  • сметана - 235 мл;

  • сир - 135 г;

  • борошно - 45 р.


  • Приготування

  • Філе минтая нарізати шматочками, запаніруйте в борошні й зажарте.

  • Очищену картоплю, наріжте соломкою і обсмажте до готовності.

  • Подрібнену цибулю і гриби обсмажте окремо від картоплі.

  • Викладіть картоплю, цибулю та гриби на рибні шматочки, закрийте шаром нарізаних варених яєць, залийте сметаною.

  • Завершіть блюдо шаром подрібненого на терці сиру і відправте запікати при 180 градусах на чверть години.
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:43
    Переглядів: 54