Філе горбуші в духовці
Філе горбуші можна доповнювати широким асортиментом інгредієнтів, готувати відразу разом з гарнірами і соусами. Рецепти з цього матеріалу розповідають про найсмачніших варіантах приготування філе горбуші в духовці.
Якщо ви готуєте горбушу вперше і боїтеся пересушити рибу, то ідеальним способом її приготування стане запікання в вершках. Разом з соковитими шматочками горбуші ви отримаєте ще і насичений соус до неї.
Інгредієнти:
філе горбуші - 17 кг;
печериці - 270 г;
оливкова олія - 35 мл;
часник - 3 зубки;
вершки - 440 мл;
жменю зеленого лука.
Приготування
Перед тим, як приготувати філе горбуші в духовці соковитим, його слід очистити від шкіри і видалити залишки кісток, якщо такі присутні.
Підготовлену рибу викладають у форму для запікання і беруться за ароматний грибний соус.
Для соусу шматочки грибів змішують з часником, зеленою цибулею, добре приправляють і заливають вершками. Отриману суміш розміщують на середньому вогні і проварюють пару хвилин.
Основою вершкового соусу заливають рибу і залишають її в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
філе горбуші - 650 г;
крем-сир - 115 г;
зернова гірчиця - 10 г;
жменю тертого пармезану.
Приготування
Розділіть рибне філе на чотири порції і викладіть на деко. Приправте.
Змішайте крем-сир з тертим сиром і гірчицею. Розподіліть суміш поверх риби і запікайте блюдо при 210 градусах 10-12 хвилин.
Приготувати рибу і гарнір до неї в одній посуді цілком реально. Подібна запіканка робиться досить просто і швидко, її легко можна заготовити на весь тиждень вперед або навіть заморозити.
Інгредієнти:
картопля - 11 кг;
червоний цибуля - 75 г;
борошно - 15 г;
зелень шпинату - 65 г;
філе горбуші - 3 шт.;
вершки - 230 г;
тертий сир - 55 р.
Приготування
Розділіть картоплю на пластини і відваріть їх у підсоленій воді до напівготовності.
Цибуля спасеруйте, а коли той розм'якшиться, додайте шпинат і присипте все борошном. Залийте вміст сковороди вершками і тушкуйте до загусання.
Шматочки риби розкладіть на дні форми, залийте соусом і викладіть картоплю поверх. Присипте запіканку сиром і готуйте протягом півгодини при 180 градусах.
Філе горбуші у вершках в духовці - рецепт
Якщо ви готуєте горбушу вперше і боїтеся пересушити рибу, то ідеальним способом її приготування стане запікання в вершках. Разом з соковитими шматочками горбуші ви отримаєте ще і насичений соус до неї.
Інгредієнти:
Приготування
Філе горбуші під сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе горбуші з картоплею в духовці
Приготувати рибу і гарнір до неї в одній посуді цілком реально. Подібна запіканка робиться досить просто і швидко, її легко можна заготовити на весь тиждень вперед або навіть заморозити.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати горбушу соковитою в духовці?
Як і будь-яка червона риба, горбуша прекрасно піддається різним способам приготування. Однак, щоб зберегти соковитість при запіканні, потрібно
Суп з горбуші
З горбушею, будь вона свіжої або консервованої, можна поєднувати безліч овочів, використовувати в рецептах сир та інші молочні продукти, що робить
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за