Запечена риба з грибами - прекрасний спосіб отримати соковитий і смачний продукт, без зайвих витрат. Дане блюдо дозволяє не замислюватися про гарнірі і додаткових складових, так як цілком самостійно і поживно, завдяки грамотному балансу між інгредієнтами.
Риба, запечена з грибами та сиром у духовці
В рамках цього рецепта риби з грибами в духовці, філе насичується соками інших інгредієнтів і не пересихає, що відмінно допомагає тим, кому не часто доводилося працювати з цим продуктом.
Інгредієнти: філе хека - 950 г; печериці - 230 г; цибуля - 45 г; твердий сир - 145 г; майонез - 55 г; часник - 3 зубки; жменя кропу; рослинне масло - 35 мл; борошно - 45 р. Приготування Рибну м'якоть розділіть на порційні шматки, приправте перцем і запаніруйте в борошні. Підрум'яньте рибу в олії і перемістіть філе на лист. Очищений цибулю і гриби наріжте тонкими пластинами і обсмажте. Змішайте майонез з подрібненим кропом і часником, змастіть їм рибу, накрийте грибною сумішшю і тертим сиром. Запікайте блюдо протягом півгодини при температурі 180 градусів. Риба, фарширована грибами
Інгредієнти: свіжа скумбрія - 780 г; печериці - 145 г; білий цибулю - 45 г; біле сухе вино - 25 мл; молоко - 25 мл; м'якоть білого хліба - 35 г; яйце - 1 шт.; жменя зелені кропу. Приготування Замочіть хліб у молоці. Очищений цибулю і печериці обсмажте, влийте вино і тушкуйте до випаровування рідини. Змішайте віджату хлібну м'якоть з яйцем і подрібненим кропом, з'єднайте з грибами, перемішайте. Почистіть рибу, видаливши нутрощі і вирізати зябра. Начиніть фаршем і запакуйте у фольгу. Запікайте при температурі 185 градусів чверть години. Риба, запечена у сметанному соусі з грибами «по-московськи»
Інгредієнти: філе минтая - 650 г; печериці - 200 г; картопля - 120 г; цибуля - 30 р; варене яйце - 2 шт.; сметана - 235 мл; сир - 135 г; борошно - 45 р. Приготування Філе минтая нарізати шматочками, запаніруйте в борошні й зажарте. Очищену картоплю, наріжте соломкою і обсмажте до готовності. Подрібнену цибулю і гриби обсмажте окремо від картоплі. Викладіть картоплю, цибулю та гриби на рибні шматочки, закрийте шаром нарізаних варених яєць, залийте сметаною. Завершіть блюдо шаром подрібненого на терці сиру і відправте запікати при 180 градусах на чверть години.