Чебуреки на воді
Ідеальне чебуречное тісто виходить при змішуванні борошна з дуже гарячою або, навпаки, крижаною водою, яка не дає клейковини пшениці розроблятися, зберігаючи оболонку виробів тонкої і хрусткою. Про декількох способах приготування чебуреків на воді ми поговоримо в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
борошно - 270 г;
вода - 115 мл;
рослинна олія - 5 мл
Приготування
Змішайте борошно з хорошою пучкою солі.
Додайте до борошняної суміші трохи олії і перетріть всі разом.
Влийте воду кімнатної температури і почати вимішувати тісто. В результаті повинен вийти досить щільний і грудкуватих колобок. При цьому тісто не повинно кришитися, тому при необхідності можете сміливо підливати ще трохи води.
Перед розкочуванням тесту обов'язково слід відлежатися, інакше ви просто не раскатаете. Після годинної расстойки можна приступати до ліплення чебуреків.
Інгредієнти:
борошно - 235 г;
окріп - 125 мл;
рослинне масло - 35 мл
Приготування
Почніть зі змішування борошна разом з пучкою солі.
Окремо закип'ятити воду, вливши до неї рослинне масло.
Запарте окропом борошно і вимісити тісто ложкою до тих пір, поки це буде можливо. Дайте суміші трохи охолонути, щоб не обпекти пальці, а потім прийміть за повноцінне вимішування вручну.
Швидке тісто для чебуреків на воді буде готове, як тільки стане еластичним, відкладіть його вбік і візьміться за начинку , а потім відразу ж приступайте до ліплення чебуреків.
Найтонші і хрусткі чебуреки виходять на мінеральній воді, причому сама вода повинна провести в морозильній камері як мінімум півгодини перед початком приготування, тобто чим її температура нижче - тим краще для чебуречного тесту.
Інгредієнти:
борошно - 245 г;
крижана вода мінеральна - 290 мл;
горілка - 10 мл;
рослинне масло - 45 мл
Приготування
Змішайте борошно разом з сіллю і рослинним маслом. Перетріть борошняні грудки разом і залийте горілкою з крижаною водою.
Вимісіть тісто до еластичності і залиште відпочивати мінімум на півгодини, накривши вологою серветкою або плівкою, щоб колобок не обветривался.
Рецепт чебуреків на воді
Інгредієнти:
Приготування
Тісто на чебуреки на гарячій воді
Інгредієнти:
Приготування
Чебуреки з м'ясом на мінеральній воді
Найтонші і хрусткі чебуреки виходять на мінеральній воді, причому сама вода повинна провести в морозильній камері як мінімум півгодини перед початком приготування, тобто чим її температура нижче - тим краще для чебуречного тесту.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте борошно разом з сіллю і рослинним маслом. Перетріть борошняні грудки разом і залийте горілкою з крижаною водою.
Вимісіть тісто до еластичності і залиште відпочивати мінімум на півгодини, накривши вологою серветкою або плівкою, щоб колобок не обветривался.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачні чебуреки
Не секрет, що смачні чебуреки - це неймовірне тонка, ніжна оболонка і ароматний соковита м'ясна начинка. Пропонуємо приготувати саме такі чебуреки і
Хрустке тісто для чебуреків
Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
Тісто для чебуреків на мінералці
Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
Рецепт чебуреків в домашніх умовах
Справжні тонкі чебуреки з соковитою м'ясною начинкою напевно перепробували все. Пропонуємо приготувати їх самостійно. Розкриємо декілька секретів,
Смачне, хрустке тісто для чебуреків
Самі смачні чебуреки - з хрусткою скоринкою зовні і соковитою начинкою всередині. Як же домогтися,щоб тісто вийшло золотистим і хрустким? Ми
Тісто на чебуреки на воді
Чебуреки - це смачне татарське блюдо, яке традиційно готують з м'ясом. І в сьогоднішній нашій статті ми розповімо, як зробити тісто на чебуреки на