Тісто на ряжанці для коржів
Улюблений багатьма вершковий смак продукту, забезпечує можливість його використання в якості корисного молочного напою і основного інгредієнта для приготування млинців, пирогів, суфле і вітамінних коктейлів . Прекрасний приклад - тісто на ряжанці для коржів з різними начинками, що дозволяє швидко і просто приготувати невигадливу і смачну їжу популярну у багатьох країнах світу.
Коржі на ряжанці - рецепт, завдяки якому можна приготувати ситний і живильний сніданок для всієї родини за кілька хвилин. Використання твердого сиру в основі, додасть коржикам соковитості і забезпечить приємну в'язку текстуру.
Інгредієнти:
ряжанка - 140 мл;
борошно - 250 г;
яйце - 1 шт.;
щіпка соди;
сир - 110 г;
рослинне масло - 65 мл
Приготування
Влийте в посуд ряжанку, вбийте яйце і ретельно збийте суміш віночком.
З'єднайте крупно натертий сир з яєчною масою і перемішайте.
Всипте соду і просіяне борошно, перемішайте і вимісіть сирне тісто.
Розділіть тісто натроє і розкачайте кожен з шматочків в коржик. Наколіть виделкою підготовлену сирну коржик і підрум'яньте в розігрітому маслі.
Сирні коржики на старій ряжанці з шинкою
Сирні коржики на ряжанці, що втратила термін придатності - рецепт допустимий, так як цей кисломолочний продукт не має хвороботворних бактерій, а в процесі приготування втратить придбаний кислий смак.
Інгредієнти:
ряжанка - 250 мл;
борошно - 450 г;
сир - 200 г;
шинка - 180 г;
рослинне масло - 90 мл;
сода - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Змішайте ряжанку з содою, подрібненим на тертці сиром і борошном. Замісіть тісто.
Розділіть колобок на бажану кількість порцій, округліть їх і розкачайте.
Викладіть дрібно порізану шинку на тісто, з'єднайте краї і знову розкачайте, надаючи форму коржі.
Обсмажте коржі в маслі на розігрітій сковороді.
Хочете знизити жирність коржів, уникаючи їх обсмажування в маслі? Без проблем! Спробуйте запекти розкатане тісто в духовці з мінімумом жиру і максимумом смаку.
Інгредієнти:
борошно - 700 г;
крохмаль - 45 г;
яйце - 3 шт.;
ряжанка - 480 мл;
сода - 1/4 ч. ложки;
вершкове масло - 30 р.
Приготування
Змішайте борошно з крохмалем і содою. Зберіть гіркою, зробіть «криниця» в центрі і з'єднайте в ньому яйця і ряжанку.
Замісіть тісто, розділити на кульки і злегка розкачайте.
Змастіть деко маслом, викладіть коржі і випікайте при 220 градусах протягом півгодини.
Сирні коржики на ряжанці на сковороді
Коржі на ряжанці - рецепт, завдяки якому можна приготувати ситний і живильний сніданок для всієї родини за кілька хвилин. Використання твердого сиру в основі, додасть коржикам соковитості і забезпечить приємну в'язку текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Інгредієнти:
Приготування
Коржі на ряжанці
Хочете знизити жирність коржів, уникаючи їх обсмажування в маслі? Без проблем! Спробуйте запекти розкатане тісто в духовці з мінімумом жиру і максимумом смаку.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто на ряжанці
Тісто на ряжанці, як і на будь-якому іншому кисломолочному продукті, виходить м'яким і еластичним, і досить часто використовуються для створення
Сирні коржики за 5 хвилин
Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в
Млинці на ряжанці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. На чому їх тільки не готують: на воді, кефірі, кисляку, молоці. А ми сьогодні розповімо вам, як їх смачно
Оладки на ряжанці
Оладки - це смачне блюдо, яке зазвичай готують на основі кисломолочних продуктів: кефірі, кисляку, сметана і ряжанка. Ось про останньому варіанті
Пиріг на ряжанці
Випічку можна робити на основі молока, кефіру, сметани, кисляку і ряжанки. Ось про чудових і соковитих пирогах на ряжанці ми докладно розповімо в
Кекси на ряжанці - рецепт
Кекси - це смачна випічка, яку можна приготувати на молоці, сметані, кисляку з додаванням різних начинок: шоколаду, кураги, вишні і т. д. Давайте