» » Що приготувати з кабачків на вечерю?

Що приготувати з кабачків на вечерю?

Що приготувати з кабачків на вечерю?
Щоб урізноманітнити свій раціон і насолодитися останніми днями, коли кабачки доступні за прийнятною ціною, ми пропонуємо використовувати їх в незвичайних і дивно смачних стравах. Докладно про те, що приготувати з кабачків на вечерю в нижченаведених рецептах.
Вечеря з кабачків швидко і смачно
Що приготувати з кабачків на вечерю?

Найпростішим варіантом кабачкового вечері стане звичайна овочева запіканка. В рамках нашої версії на перший план виходить всіма улюблений дует кабачків і сиру, вигідно доповнюється спеціями і травами.
Інгредієнти:

  • кабачки – 540 г;

  • жменя листя базиліка;

  • жменя зелені цибулі;

  • по дрібці сушеного чебрецю і часнику;

  • м'який сир – 360 г;

  • твердий сир – 45 р.


  • Приготування
    Кабачки розділіть на кружечки і наріжте їх навпіл. Змішайте зелень базиліка і цибулі разом з сушеною зеленню чебрецю і часником. Додайте до овочів тертий м'який сир і дрібку солі. Розподіліть все у форму для випікання і присипте твердим сиром. Надішліть кабачкову запіканку в духовку на півгодини при 180 градусах.
    Салат з кабачків на вечерю
    Що приготувати з кабачків на вечерю?

    Якщо ви дотримуєтеся дієти і з разу в раз ставите питанням, що можна зробити з кабачків на вечерю, то спробуйте приготувати корисний і незвичайний салат із сирих кабачків. Це легке і дуже різноманітне за текстурою страва добре підходить до гарячого з м'яса і риби.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія – 55 мл;

  • лимонний сік – 30 мл;

  • щіпка пластівців чилі;

  • кабачки – 490 г;

  • жменя зелені базиліка;

  • жменя кедрових горішків ;

  • тертий пармезан – 30 р.


  • Приготування
    Почніть з простої заправки, поєднує в собі лимонний сік, оливкову олію, сіль і пластівці чилі. З допомогою слайсера наріжте кабачки тонкими стрічками, змішайте з базиликовой зеленню і горіхами. Доповніть салат заправкою і посипте пармезаном перед подачею.
    Смакота з кабачка - пишні котлети до вечері
    Що приготувати з кабачків на вечерю?

    Кабачки в котлетної суміші допоможуть не тільки збільшити вихід страви, але і зробити сухуваті котлетки з курячого філе набагато більш соковитими і ніжними.
    Інгредієнти:

  • куряче філе – 530 г;

  • кабачок – 130 г;

  • часниковий зубок – 1 шт.;

  • зелень цибулі – 2 пера;

  • щіпка паприки;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Приготуйте фарш з курячого філе і змішайте його з натертою і добре віджатим від надлишків рідини кабачком. Додайте пюрированный зубок часнику, зелень і паприку, не забудьте про сіль. Сформуйте котлетки бажаного розміру і обсмажте до повної готовності.
    Рагу з кабачків на вечерю
    Що приготувати з кабачків на вечерю?

    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля – 140 г;

  • часник – 3 зубки;

  • кабачок – 440 г;

  • томати – 290 г;

  • гриби – 320 г;

  • щіпка сушеного прованських трав.


  • Приготування
    Приготуйте засмажку з цибулевих півкілець, додайте шматочки грибів і часник. Коли зайва грибна волога випарується, покладіть кабачки і дочекайтеся, поки шматочки злегка підрум'яняться. Приправити страву травами і сіллю, а потім додайте кубики свіжих томатів. Як тільки томати розійдуться соус – готове рагу.
    Кабачкові оладки на вечерю
    Що приготувати з кабачків на вечерю?

    Кабачкові оладки можуть здатися відмінним варіантом для сніданку, але вони добре підійдуть і для вечірньої трапези, складаючи відмінну компанію м'ясних страв і салатів.
    Інгредієнти:

  • кабачки – 480 м;

  • борошно – 95 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • жменя зелені цибулі;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на пару хвилин, після чого гарненько відіжміть зайву вологу. Змішати кабачки з яйцями і борошном, додайте зелені і відразу приступайте до обжарке оладок. Розігрів пару столових ложок рослинного масла, подрумянивайте порції кабачкової суміші до утворення рум'яної скоринки, а потім викладіть на серветки, щоб прибрати зайвий жир.
    Додав: admin | 18-11-2016, 15:47
    Переглядів: 122