Що приготувати з кабачків на вечерю?
Щоб урізноманітнити свій раціон і насолодитися останніми днями, коли кабачки доступні за прийнятною ціною, ми пропонуємо використовувати їх в незвичайних і дивно смачних стравах. Докладно про те, що приготувати з кабачків на вечерю в нижченаведених рецептах.
Вечеря з кабачків швидко і смачно
Найпростішим варіантом кабачкового вечері стане звичайна овочева запіканка. В рамках нашої версії на перший план виходить всіма улюблений дует кабачків і сиру, вигідно доповнюється спеціями і травами.
Інгредієнти:
кабачки – 540 г;
жменя листя базиліка;
жменя зелені цибулі;
по дрібці сушеного чебрецю і часнику;
м'який сир – 360 г;
твердий сир – 45 р.
Приготування
Кабачки розділіть на кружечки і наріжте їх навпіл. Змішайте зелень базиліка і цибулі разом з сушеною зеленню чебрецю і часником. Додайте до овочів тертий м'який сир і дрібку солі. Розподіліть все у форму для випікання і присипте твердим сиром. Надішліть кабачкову запіканку в духовку на півгодини при 180 градусах.
Салат з кабачків на вечерю
Якщо ви дотримуєтеся дієти і з разу в раз ставите питанням, що можна зробити з кабачків на вечерю, то спробуйте приготувати корисний і незвичайний салат із сирих кабачків. Це легке і дуже різноманітне за текстурою страва добре підходить до гарячого з м'яса і риби.
Інгредієнти:
оливкова олія – 55 мл;
лимонний сік – 30 мл;
щіпка пластівців чилі;
кабачки – 490 г;
жменя зелені базиліка;
жменя кедрових горішків ;
тертий пармезан – 30 р.
Приготування
Почніть з простої заправки, поєднує в собі лимонний сік, оливкову олію, сіль і пластівці чилі. З допомогою слайсера наріжте кабачки тонкими стрічками, змішайте з базиликовой зеленню і горіхами. Доповніть салат заправкою і посипте пармезаном перед подачею.
Смакота з кабачка - пишні котлети до вечері
Кабачки в котлетної суміші допоможуть не тільки збільшити вихід страви, але і зробити сухуваті котлетки з курячого філе набагато більш соковитими і ніжними.
Інгредієнти:
куряче філе – 530 г;
кабачок – 130 г;
часниковий зубок – 1 шт.;
зелень цибулі – 2 пера;
щіпка паприки;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Приготуйте фарш з курячого філе і змішайте його з натертою і добре віджатим від надлишків рідини кабачком. Додайте пюрированный зубок часнику, зелень і паприку, не забудьте про сіль. Сформуйте котлетки бажаного розміру і обсмажте до повної готовності.
Рагу з кабачків на вечерю
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля – 140 г;
часник – 3 зубки;
кабачок – 440 г;
томати – 290 г;
гриби – 320 г;
щіпка сушеного прованських трав.
Приготування
Приготуйте засмажку з цибулевих півкілець, додайте шматочки грибів і часник. Коли зайва грибна волога випарується, покладіть кабачки і дочекайтеся, поки шматочки злегка підрум'яняться. Приправити страву травами і сіллю, а потім додайте кубики свіжих томатів. Як тільки томати розійдуться соус – готове рагу.
Кабачкові оладки на вечерю
Кабачкові оладки можуть здатися відмінним варіантом для сніданку, але вони добре підійдуть і для вечірньої трапези, складаючи відмінну компанію м'ясних страв і салатів.
Інгредієнти:
кабачки – 480 м;
борошно – 95 г;
яйця – 2 шт.;
жменя зелені цибулі;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на пару хвилин, після чого гарненько відіжміть зайву вологу. Змішати кабачки з яйцями і борошном, додайте зелені і відразу приступайте до обжарке оладок. Розігрів пару столових ложок рослинного масла, подрумянивайте порції кабачкової суміші до утворення рум'яної скоринки, а потім викладіть на серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Вечеря з кабачків швидко і смачно
Найпростішим варіантом кабачкового вечері стане звичайна овочева запіканка. В рамках нашої версії на перший план виходить всіма улюблений дует кабачків і сиру, вигідно доповнюється спеціями і травами.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розділіть на кружечки і наріжте їх навпіл. Змішайте зелень базиліка і цибулі разом з сушеною зеленню чебрецю і часником. Додайте до овочів тертий м'який сир і дрібку солі. Розподіліть все у форму для випікання і присипте твердим сиром. Надішліть кабачкову запіканку в духовку на півгодини при 180 градусах.
Салат з кабачків на вечерю
Якщо ви дотримуєтеся дієти і з разу в раз ставите питанням, що можна зробити з кабачків на вечерю, то спробуйте приготувати корисний і незвичайний салат із сирих кабачків. Це легке і дуже різноманітне за текстурою страва добре підходить до гарячого з м'яса і риби.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з простої заправки, поєднує в собі лимонний сік, оливкову олію, сіль і пластівці чилі. З допомогою слайсера наріжте кабачки тонкими стрічками, змішайте з базиликовой зеленню і горіхами. Доповніть салат заправкою і посипте пармезаном перед подачею.
Смакота з кабачка - пишні котлети до вечері
Кабачки в котлетної суміші допоможуть не тільки збільшити вихід страви, але і зробити сухуваті котлетки з курячого філе набагато більш соковитими і ніжними.
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте фарш з курячого філе і змішайте його з натертою і добре віджатим від надлишків рідини кабачком. Додайте пюрированный зубок часнику, зелень і паприку, не забудьте про сіль. Сформуйте котлетки бажаного розміру і обсмажте до повної готовності.
Рагу з кабачків на вечерю
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте засмажку з цибулевих півкілець, додайте шматочки грибів і часник. Коли зайва грибна волога випарується, покладіть кабачки і дочекайтеся, поки шматочки злегка підрум'яняться. Приправити страву травами і сіллю, а потім додайте кубики свіжих томатів. Як тільки томати розійдуться соус – готове рагу.
Кабачкові оладки на вечерю
Кабачкові оладки можуть здатися відмінним варіантом для сніданку, але вони добре підійдуть і для вечірньої трапези, складаючи відмінну компанію м'ясних страв і салатів.
Інгредієнти:
Приготування
Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на пару хвилин, після чого гарненько відіжміть зайву вологу. Змішати кабачки з яйцями і борошном, додайте зелені і відразу приступайте до обжарке оладок. Розігрів пару столових ложок рослинного масла, подрумянивайте порції кабачкової суміші до утворення рум'яної скоринки, а потім викладіть на серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з фаршем
Кабачкові оладки приваблюють любителів смачно поїсти тим, що приготувати їх зовсім не складно, а універсальність овоча дозволяє безмежно фантазувати
Салат з сирих кабачків
Деякі господині навіть не підозрюють, що кабачки можна вживати в їжу в сирому вигляді. Між тим з них виходять смачні, а найголовніше – дуже корисні
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і