Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки з яйцем

Кабачки з яйцем

18-11-2016, 15:47
873
Страви, приготовлені з кабачків, люблять практично всі. Адже вони завжди виходять соковитими і досить поживними. В описаних нижче рецептах розповімо, як кабачки з яйцем смажити на сковороді, а також з цих інгредієнтів приготуємо незрівнянну запіканку.

Запіканка з кабачків з яйцями і сиром в духовці


Кабачки з яйцем

Інгредієнти:

  • кабачки – 900 г;

  • ріпчаста цибуля – 250 г;

  • велике яйце – 4 шт.;

  • плавлений сир – 150 г;

  • твердий сир – 120 г;

  • часник – 2 зубки;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • соняшникова олія – 40-50 мл


  • Приготування
    Кабачки протираємо через крупну тертку. Щедро присипаємо їх кухонною сіллю і даємо овочу постояти близько 20 хвилин. Зливаємо з неї виділилася рідина, а самі викладаємо кабачки на прогріту з маслом тефлонову сковороду і десь пару хвилин обсмажуємо їх. Шумівкою знімаємо овоч зі сковороди і поміщаємо його в чистий друшляк, а на цьому ж маслі обсмажуємо невеликі кубики цибулі разом з дрібно нарубаним часником до появи ароматного запаху. Вміст сковороди відкидаємо на металеве сито, так як через друшляк часник може провалитися.
    У глибоку, високу миску викладаємо нарізану довільними кубиками плавлений сир, а потім сюди ж вводимо яйця. Додаємо по своєму смаку дрібну сіль, занурюємо в цю ємність блендера і пробиваємо все. З'єднуємо всі компоненти в одній ємності, гарненько перемішуємо і визначаємо в промаслений форму для подальшого запікання, зверху присипавши тертим сиром. Готуємо запіканку в духовій шафі близько 45 хвилин, при 195 градусній температурі.

    Кабачки, смажені в яйці і борошні з часником і помідорами

    Кабачки з яйцем

    Інгредієнти:

  • кабачки (середні) – 3 шт.;

  • яйця (великі) – 2 шт.;

  • пшеничне борошно – 120 г;

  • соняшникова олія – 100 мл;

  • жирний майонез – 140 мл;

  • часник – 4 зубки;

  • помідори – 4 шт.;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування
    Вимиті кабачки подрібнюємо на 10 мм кружечки, присипаємо їх трохи сіллю і гарненько перемішуємо. Беремо дві глибокі піали і в одну з них насипаємо борошно пшеничне, в другу вбиваємо все курячі яйця розмішуємо їх з дрібкою дрібної солі. Кружечок кабачка мачає в борошні, а потім швиденько занурюємо його в яйце і відразу ж визначаємо на розігріту з маслом сковороду. Таким чином, обсмажуємо всі наявні кабачки до апетитної рум'яного кольору з обох боків.
    У майонез продавлюємо через спеціальний прес очищені зубки часнику і ретельно перемішуємо. Беремо вже остиглий кабачок і наносимо на його поверхню маленьку ложечку отриманої суміші, а поверх неї викладаємо кружечок помідора. Так оформляємо всі кабачки і перед тим, як спробувати приготовану смакоту даємо їй постояти годинку в холодильнику.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачки в томаті
    Кабачки в томаті
    Поки на прилавках або на власній ділянці є молоденькі овочі встигніть приготувати різні смачні страви з них. У цьому матеріалі розглянемо, як
    Смажені кабачки з часником і майонезом
    Смажені кабачки з часником і майонезом
    Запропоновані далі рецепти допоможуть вам без клопоту урізноманітнити повсякденний вечерю смачним, легким стравою, яку, напевно, все гідно оцінять.
    Кабачки в духовці з помідорами і сиром
    Кабачки в духовці з помідорами і сиром
    Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
    Кабачки, смажені з часником і помідорами
    Кабачки, смажені з часником і помідорами
    З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
    Кабачки смажені з часником
    Кабачки смажені з часником
    Смажені кабачки з часником - смачне і просте блюдо. Приготувати їх можна і як основна страва, і як закуску, для бутербродів або як гарнір до м'ясних