Кабачки з яйцем
Страви, приготовлені з кабачків, люблять практично всі. Адже вони завжди виходять соковитими і досить поживними. В описаних нижче рецептах розповімо, як кабачки з яйцем смажити на сковороді, а також з цих інгредієнтів приготуємо незрівнянну запіканку.
Інгредієнти:
кабачки – 900 г;
ріпчаста цибуля – 250 г;
велике яйце – 4 шт.;
плавлений сир – 150 г;
твердий сир – 120 г;
часник – 2 зубки;
кухонна сіль – за смаком;
соняшникова олія – 40-50 мл
Приготування
Кабачки протираємо через крупну тертку. Щедро присипаємо їх кухонною сіллю і даємо овочу постояти близько 20 хвилин. Зливаємо з неї виділилася рідина, а самі викладаємо кабачки на прогріту з маслом тефлонову сковороду і десь пару хвилин обсмажуємо їх. Шумівкою знімаємо овоч зі сковороди і поміщаємо його в чистий друшляк, а на цьому ж маслі обсмажуємо невеликі кубики цибулі разом з дрібно нарубаним часником до появи ароматного запаху. Вміст сковороди відкидаємо на металеве сито, так як через друшляк часник може провалитися.
У глибоку, високу миску викладаємо нарізану довільними кубиками плавлений сир, а потім сюди ж вводимо яйця. Додаємо по своєму смаку дрібну сіль, занурюємо в цю ємність блендера і пробиваємо все. З'єднуємо всі компоненти в одній ємності, гарненько перемішуємо і визначаємо в промаслений форму для подальшого запікання, зверху присипавши тертим сиром. Готуємо запіканку в духовій шафі близько 45 хвилин, при 195 градусній температурі.
Інгредієнти:
кабачки (середні) – 3 шт.;
яйця (великі) – 2 шт.;
пшеничне борошно – 120 г;
соняшникова олія – 100 мл;
жирний майонез – 140 мл;
часник – 4 зубки;
помідори – 4 шт.;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Вимиті кабачки подрібнюємо на 10 мм кружечки, присипаємо їх трохи сіллю і гарненько перемішуємо. Беремо дві глибокі піали і в одну з них насипаємо борошно пшеничне, в другу вбиваємо все курячі яйця розмішуємо їх з дрібкою дрібної солі. Кружечок кабачка мачає в борошні, а потім швиденько занурюємо його в яйце і відразу ж визначаємо на розігріту з маслом сковороду. Таким чином, обсмажуємо всі наявні кабачки до апетитної рум'яного кольору з обох боків.
У майонез продавлюємо через спеціальний прес очищені зубки часнику і ретельно перемішуємо. Беремо вже остиглий кабачок і наносимо на його поверхню маленьку ложечку отриманої суміші, а поверх неї викладаємо кружечок помідора. Так оформляємо всі кабачки і перед тим, як спробувати приготовану смакоту даємо їй постояти годинку в холодильнику.
Запіканка з кабачків з яйцями і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки протираємо через крупну тертку. Щедро присипаємо їх кухонною сіллю і даємо овочу постояти близько 20 хвилин. Зливаємо з неї виділилася рідина, а самі викладаємо кабачки на прогріту з маслом тефлонову сковороду і десь пару хвилин обсмажуємо їх. Шумівкою знімаємо овоч зі сковороди і поміщаємо його в чистий друшляк, а на цьому ж маслі обсмажуємо невеликі кубики цибулі разом з дрібно нарубаним часником до появи ароматного запаху. Вміст сковороди відкидаємо на металеве сито, так як через друшляк часник може провалитися.
У глибоку, високу миску викладаємо нарізану довільними кубиками плавлений сир, а потім сюди ж вводимо яйця. Додаємо по своєму смаку дрібну сіль, занурюємо в цю ємність блендера і пробиваємо все. З'єднуємо всі компоненти в одній ємності, гарненько перемішуємо і визначаємо в промаслений форму для подальшого запікання, зверху присипавши тертим сиром. Готуємо запіканку в духовій шафі близько 45 хвилин, при 195 градусній температурі.
Кабачки, смажені в яйці і борошні з часником і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки подрібнюємо на 10 мм кружечки, присипаємо їх трохи сіллю і гарненько перемішуємо. Беремо дві глибокі піали і в одну з них насипаємо борошно пшеничне, в другу вбиваємо все курячі яйця розмішуємо їх з дрібкою дрібної солі. Кружечок кабачка мачає в борошні, а потім швиденько занурюємо його в яйце і відразу ж визначаємо на розігріту з маслом сковороду. Таким чином, обсмажуємо всі наявні кабачки до апетитної рум'яного кольору з обох боків.
У майонез продавлюємо через спеціальний прес очищені зубки часнику і ретельно перемішуємо. Беремо вже остиглий кабачок і наносимо на його поверхню маленьку ложечку отриманої суміші, а поверх неї викладаємо кружечок помідора. Так оформляємо всі кабачки і перед тим, як спробувати приготовану смакоту даємо їй постояти годинку в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки в томаті
Поки на прилавках або на власній ділянці є молоденькі овочі встигніть приготувати різні смачні страви з них. У цьому матеріалі розглянемо, як
Смажені кабачки з часником і майонезом
Запропоновані далі рецепти допоможуть вам без клопоту урізноманітнити повсякденний вечерю смачним, легким стравою, яку, напевно, все гідно оцінять.
Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
Кабачки смажені з часником
Смажені кабачки з часником - смачне і просте блюдо. Приготувати їх можна і як основна страва, і як закуску, для бутербродів або як гарнір до м'ясних