Баклажани з помідорами, запечені в духовці
Скористайтеся радикально відрізняються один від одного рецептами, які мають лише три спільні риси: всі вони запікаються в духовці, містять томати і баклажани в основі і характеризуються приголомшливим смаком.
Цей корисний салат відрізняється простотою приготування і незвичайним поєднанням входять до його складу інгредієнтів. В основі лежить використання бобових, при чому як консервованих, так і просто відварних.
Інгредієнти:
баклажани – 490 г;
консервована квасоля – 340 г;
козячий сир – 115 г;
томати черрі – 145 г;
соєвий соус – 55 мл;
жменя зелені петрушки;
мед – 15 мл;
паприка – 1 ч. ложка;
часник – 4 зубки;
сік одного лимона;
рослинне масло – 20 мл
Приготування
Починаємо з запечених баклажанів з помідорами. Томати кладемо цілком, а баклажани нарізаємо кубиками, змішуємо з невеликою кількістю олії, солимо і ставимо запікатися при 190 градусах 15 хвилин. Тим часом промиваємо квасолю, нарізаємо зелень і готуємо простий соус із суміші соєвого соусу, меду, паприки, лимонного соку, пюрированного часнику та залишків олії. Змішуємо теплі овочі з заправкою і квасолею. Посипаємо раскрошенным сиром із зеленню.
Інгредієнти:
великі помідори – 2 шт.;
баклажан – 470 г;
кабачок – 470 г;
по гілочці розмарину і чебрецю;
оливкова олія – 15 мл
Приготування
Наріжте баклажани, кабачки і помідори товстими кружечками і покладіть у форму для випікання, чергуючи шматочки і викладаючи їх внахлест. Збризніть овочі маслом, посипте ароматними листочками чебрецю і розмарину, приправте пучкою солі і відправте запікати при 160 градусах 15 хвилин.
Інгредієнти:
баклажан – 900 г;
ріпчаста цибуля – 115 г;
часник – 2 зубки;
томати у власному соку – 420 г;
м'ясний фарш – 730 г;
томатна паста – 25 г;
щіпка цукру;
сушений орегано – 2 ч. ложки;
сир – 140 г;
соус бешамель – 740 мл
Приготування
Баклажани розділіть на пластини, приправте, збризніть маслом і відправте запікати при 200 градусах 10 хвилин.
Розігрів рослинне масло, спасеруйте в ньому цибулю разом з фаршем з яловичини, через пару хвилин покладіть часник і влийте томати у власному соку. Доповніть соус томатною пастою, цукром, а потім залиште його побурлить на 15 хвилин.
Викладіть перший шар баклажанів і покрийте їх томатним соусом, потім шар баклажанів і соус бешамель. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти, а потім посипте все сиром і відправте запікати півгодини при 180 градусах.
Найпростіша запіканка, приготована за цим рецептом, ідеально підійде для вечері будніх ввечері, коли хоче приділити приготування мінімум часу.
Інгредієнти:
баклажани – 430 г;
помідори - 165 г;
ріпчаста цибуля – 115 г;
часник – 2 зубки;
фарш із курятини – 365 г;
сушений орегано – 1 ч. ложка;
по щіпці меленого куміна, орегано;
томатний соус – 260 г;
сир – 115 г;
оливкова олія – 25 мл
Приготування
Розділіть баклажан на тонкі пластини, посоліть і змастіть їх маслом. Запікайте при 190 градусах 15 хвилин.
Підрум'яньте фарш з курятини, доповнивши його сушеними травами, подрібненими дрібним кубиком помідорами і часником. Викладіть м'ясо і баклажани у форму, залийте томатним соусом і присипте сиром. Запікайте при 190 градусах 40 хвилин.
Салат з запечених баклажанів, помідорів і перцю
Цей корисний салат відрізняється простотою приготування і незвичайним поєднанням входять до його складу інгредієнтів. В основі лежить використання бобових, при чому як консервованих, так і просто відварних.
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з запечених баклажанів з помідорами. Томати кладемо цілком, а баклажани нарізаємо кубиками, змішуємо з невеликою кількістю олії, солимо і ставимо запікатися при 190 градусах 15 хвилин. Тим часом промиваємо квасолю, нарізаємо зелень і готуємо простий соус із суміші соєвого соусу, меду, паприки, лимонного соку, пюрированного часнику та залишків олії. Змішуємо теплі овочі з заправкою і квасолею. Посипаємо раскрошенным сиром із зеленню.
Баклажани, кабачки і помідори, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте баклажани, кабачки і помідори товстими кружечками і покладіть у форму для випікання, чергуючи шматочки і викладаючи їх внахлест. Збризніть овочі маслом, посипте ароматними листочками чебрецю і розмарину, приправте пучкою солі і відправте запікати при 160 градусах 15 хвилин.
Рецепт запечених баклажанів з м'ясом, помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани розділіть на пластини, приправте, збризніть маслом і відправте запікати при 200 градусах 10 хвилин.
Розігрів рослинне масло, спасеруйте в ньому цибулю разом з фаршем з яловичини, через пару хвилин покладіть часник і влийте томати у власному соку. Доповніть соус томатною пастою, цукром, а потім залиште його побурлить на 15 хвилин.
Викладіть перший шар баклажанів і покрийте їх томатним соусом, потім шар баклажанів і соус бешамель. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти, а потім посипте все сиром і відправте запікати півгодини при 180 градусах.
Баклажани, запечені з куркою, помідорами та сиром
Найпростіша запіканка, приготована за цим рецептом, ідеально підійде для вечері будніх ввечері, коли хоче приділити приготування мінімум часу.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть баклажан на тонкі пластини, посоліть і змастіть їх маслом. Запікайте при 190 градусах 15 хвилин.
Підрум'яньте фарш з курятини, доповнивши його сушеними травами, подрібненими дрібним кубиком помідорами і часником. Викладіть м'ясо і баклажани у форму, залийте томатним соусом і присипте сиром. Запікайте при 190 градусах 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани з помідорами і часником
Поєднання баклажанів та помідорів - ідеально, і цією перевагою користуються всі кулінари. З цього дуету можна приготувати безліч різноманітних страв,
Баклажани, запечені з сиром і помідорами
Баклажани, запечені з сиром і помідорами, прекрасний рецепт для тих, хто любить овочеві страви. Готується зовсім не складно, а в результаті виходить
Баклажани в духовці з помідорами і сиром
C приходом літа починається сезон свіжих овочів. Якщо ви вирішили приготувати смачний і корисний обід, обов'язково запасіться баклажанами. Вони
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Запечені баклажани з помідорами
Баклажани чудово поєднуються з різними овочами. Традиційно в різних закусках їх готують з томатами. І зараз ми розповімо, як зробити запечені
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька