Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як запекти червону рибу в духовці?

Як запекти червону рибу в духовці?

14-10-2016, 11:13
1 089
Як запекти червону рибу в духовці?
Якщо червону рибу натерти сіллю і в такому неабиякий вигляді приготувати в духовці, ви вже отримаєте досить апетитне блюдо. Але, щоб шматочки були надзвичайно соковитими і особливо смачними приготуйте запечену червону рибу за описаним далі рецептами.

Як запекти червону рибу з овочами в духовці у фользі?


Інгредієнти:

  • стейки форелі – 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;

  • червоний болгарський перець – 1 шт.;

  • м'ясистий помідор – 1 шт.;

  • суміш перців – за смаком;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • вершкове масло – 30 р.


  • Приготування
    Стейки розморожуємо і, якщо це можливо, то знімаємо з них шкірку, а також витягуємо з центру кожного шматка товстий хребет. Дрібно шаткуємо очищену цибулину. Очищений болгарський перець разом з великим м'ясистим помідором подрібнюємо ножем, на сантиметрові кубики, які викладаємо в миску з цибулею і все перемішуємо.
    З харчової фольги вирізаємо три квадрата такого розміру, щоб його вистачило для завертання стейків. По центру кожного такого квадрата компактно кладемо по шматочку, добре натертої кухонною сіллю, форелі. Поверх цих стейків рівномірно викладаємо асорті з овочів і притрушиваем всі сумішшю перців.
    Вершкове масло розрізаємо на три частини і розкладаємо їх по рибним шматочках. З вільно лежачих країв фольги формуємо щільні човники і зверху запечатуємо їх. Переміщаємо все на пекарський лист, відправляємо в прогріту до 210 градусної температури духовку і запікаємо дивовижно смачну рибку 35 хвилин.

    Як смачно запекти філе кранной риби з картоплею в духовці?


    Інгредієнти:

  • філе горбуші – 450-550 г;

  • твердий сир – 180 г;

  • майонез (67%) – 60 г;

  • сметана (20%) – 60 г;

  • перець, сіль – за смаком.


  • Приготування
    Майонез зі сметаною з'єднуємо в одну невелику миску, додаємо трохи меленого перцю, а також кухонної солі і ретельно перемішуємо отриманий соус. Наносимо його з усіх сторін на філе розмороженої і вимитої горбуші, укладаємо у велику ємність, а потім покриваємо залишилися соусом. Через півгодини знімаємо з риби зайву масу зі сметани і майонезу, а саме філе переміщаємо на застелений харчовою фольгою деко. Всю відкриту поверхню горбуші засипаємо попередньо натертим сиром і виставляємо всі в центр прогрітого до 185 градусної температури духової шафи. Буквально через півгодини, коли наша страва подзолотится витягаємо його і сервіруємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба, запечена в духовці
    Риба, запечена в духовці
    Вразити рідних і гостей незвичайним блюдом, не докладаючи особливих зусиль, допоможуть наші цікаві рецепти. Далі підкажемо, як по-новому запекти
    Соковита горбуша, запечена в духовці
    Соковита горбуша, запечена в духовці
    Горбуша в дійсності не славиться своєю соковитістю після приготування, однак рецепти, наведені далі, розвіють ваші сумніви. Розповімо, як запекти
    Як приготувати горбушу соковитою в духовці?
    Як приготувати горбушу соковитою в духовці?
    Як і будь-яка червона риба, горбуша прекрасно піддається різним способам приготування. Однак, щоб зберегти соковитість при запіканні, потрібно
    Райдужна форель, запечена в духовці
    Райдужна форель, запечена в духовці
    Рецепти з цієї статті неодмінно сподобаються своєю простотою виконання та доступністю компонентів. Далі підкажемо, як урізноманітнити рибне меню
    Як приготувати форель у фользі в духовці?
    Як приготувати форель у фользі в духовці?
    Форель, запечена з використанням фольги, напевно вийде смачною, ароматною. Приготовлену таким методом рибу досить складно зіпсувати, пересушив її в
    Лосось в духовці у фользі
    Лосось в духовці у фользі
    Приготувати прекрасне блюдо, яке напевно всім сподобається, дуже просто, особливо скориставшись нашими рецептами. Розповімо, як оригінально запекти