Соковита горбуша, запечена в духовці
Сьогодні пропонуємо вам зайнятися приготуванням корисною і поживною горбуші в духовці, а ми розповімо, як зробити, щоб її м'ясо вийшло напрочуд соковитим і, звичайно ж, смачним.
Інгредієнти:
тушка горбуші (свіжозаморожена) – 1 шт.;
жирний майонез – 2 ст. ложки;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
суміш перців – за смаком;
велика сіль – за смаком;
соняшникова олія – 2 ч. ложки.
Приготування
Виклавши рибу на поверхню столу, даємо їй повністю відтанути. Далі занурюємо її у велику миску з холодною водою, і прямо в ній чистимо від дрібної луски. Тепер вспарываем по нижньому основи черевце і виймаємо нутрощі, видаляємо зябра, не зрізуючи голови і, взявши кухонні ножиці обрізаємо плавці. На тушці з боків робимо паралельні голові розрізи, а потім натираємо її великої кухонною сіллю і притрушиваем, перцем.
В піалу наливаємо майонез і гарненько розмішуємо його з додаванням лимонного соку. Наносимо цю суміш на горбушу і рівномірно розподіляємо. На шматок фольги трохи наливаємо олії і розтираємо по всій площі. В центр листа кладемо рибку і щільно загортаємо її. Покласти рибу на пекарський лист і відправляємо в прогрітий до 185 градусів духовку. Після того, як горбуша побуде в духовці близько півгодини, розрізаємо ножицями фольгу і запікаємо рибку ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
свіжоморожене філе горбуші – 12 кг;
сметана (20%) – 4 ст. ложки;
майонез (62%) – 2 ст. ложки;
картопля – 12 кг;
кухонна сіль – за смаком;
суміш перців за смаком.
Приготування
Разморозившееся філе занурюємо в миску з холодною водою і добре вимиваємо. Далі викладаємо його в ємність великого друшляка і даємо трохи стекти зайвій воді. Поділяємо філе на порційні шматочки. Щедро присипаємо їх кухонною сіллю, сумішшю перців і перемішуємо руками. Тепер в невеликій тарілці змішуємо сметану з майонезом і з допомогою силіконової пензлика обмазуємо сумішшю кожен шматочок.
Очищені бульби картоплі розрізаємо на 3-4 часточки, підсолюємо їх і присипаємо сумішшю перців. Кладемо картоплю в спеціальний рукав для запікання, а по її поверхні рівномірно розкладаємо горбушу. Зав'язуємо відкритий край рукава і відправляємо все на пекарському аркуші в духову шафу. Готуємо чудове блюдо протягом 45 хвилин при 190.
Соковита горбуша, запечена в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Виклавши рибу на поверхню столу, даємо їй повністю відтанути. Далі занурюємо її у велику миску з холодною водою, і прямо в ній чистимо від дрібної луски. Тепер вспарываем по нижньому основи черевце і виймаємо нутрощі, видаляємо зябра, не зрізуючи голови і, взявши кухонні ножиці обрізаємо плавці. На тушці з боків робимо паралельні голові розрізи, а потім натираємо її великої кухонною сіллю і притрушиваем, перцем.
В піалу наливаємо майонез і гарненько розмішуємо його з додаванням лимонного соку. Наносимо цю суміш на горбушу і рівномірно розподіляємо. На шматок фольги трохи наливаємо олії і розтираємо по всій площі. В центр листа кладемо рибку і щільно загортаємо її. Покласти рибу на пекарський лист і відправляємо в прогрітий до 185 градусів духовку. Після того, як горбуша побуде в духовці близько півгодини, розрізаємо ножицями фольгу і запікаємо рибку ще 15 хвилин.
Рецепт соковитою горбуші в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Разморозившееся філе занурюємо в миску з холодною водою і добре вимиваємо. Далі викладаємо його в ємність великого друшляка і даємо трохи стекти зайвій воді. Поділяємо філе на порційні шматочки. Щедро присипаємо їх кухонною сіллю, сумішшю перців і перемішуємо руками. Тепер в невеликій тарілці змішуємо сметану з майонезом і з допомогою силіконової пензлика обмазуємо сумішшю кожен шматочок.
Очищені бульби картоплі розрізаємо на 3-4 часточки, підсолюємо їх і присипаємо сумішшю перців. Кладемо картоплю в спеціальний рукав для запікання, а по її поверхні рівномірно розкладаємо горбушу. Зав'язуємо відкритий край рукава і відправляємо все на пекарському аркуші в духову шафу. Готуємо чудове блюдо протягом 45 хвилин при 190.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша, запечена в духовці у фользі
Запікаючи будь-яку рибу з використанням фольги ви можете бути впевненими, що продукт точно не вийде сухим і чудово пропечеться. До того ж це
Горбуша, запечена у фользі
Запікаючи рибу у фользі, ви можете приготувати обід відразу з гарніром. Компоненти, які можна додати до горбуші, надають страві неповторний смак і
Рецепт горбуші, запеченої в духовці
Якщо ви не можете придумати, як приготувати горбушу в духовці, то наша сьогоднішня стаття вам допоможе. У ній описані рецепти приготування цієї
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання