Горбуша, запечена в духовці у фользі
Горбуша – смачна риба, але її не завжди виходить зробити ніжною і соковитою. Спробуйте приготувати її за нашими рецептами, і ваші гості неодмінно оцінять її незвичайний аромат і насичений смак. На гарнір до червоній рибі відмінно підійде рис або картопляне пюре. Як приготувати горбушу в духовці у фользі ми вас зараз розповімо.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
горбуша – 1 кг;
помідор – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
спеції ;
масло вершкове;
олія рослинна.
Приготування
Горбушу обробляємо, промиваємо, розрізаємо на шматочки і поливаємо лимонним соком. Маринуємо рибу протягом години, а тим часом готуємо всі інші інгредієнти. Помідори обполіскуємо, обсушуємо і шаткуємо тонкими кружечками. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, а моркву натираємо на тертці. У сковороді розігріваємо трохи масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо до золотистого кольору, подсаливая за смаком. Фольгу нарізаємо квадратиками і промазуємо кожен маслом. Розподіляємо тонким шаром овочеву обжарку, потім викладаємо шматочок риби і зверху – шматочок вершкового масла. Покриваємо скибочкою помідора, підсолюємо трохи і посипаємо рубаною зеленню. Загортаємо фольгу щільно, щоб не залишилося ніяких отворів. Точно також чинимо з усіма рибними шматочками, а потім викладаємо заготовки на деко і запікаємо страву в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Інгредієнти:
горбуша – 1 кг;
олія рослинна;
лимон для прикраси;
картопля – 1 кг;
спеції;
маслини для прикраси.
Для соусу:
сметана – 60 мл;
спеції.
Приготування
Горбушу чистимо, видаляємо зябра, потрошимо і ретельно промиваємо. Потім обсушуємо і акуратно розрізаємо вздовж гострим ножем по хребту. Витягуємо його і промазуємо рибу зовні і всередині сметанним соусом. Викладаємо горбушу на застелений фольгою деко. Картоплю чистимо, нарізаємо великими шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо поруч з рибою. Зверху накриваємо все фольгою, щільно закріплюємо краю і запікаємо страву в заздалегідь прогрітій духовці, 35 хвилин. Після цього зменшуємо температуру до 110 градусів і засікаємо ще 10 хвилин. Готову страву прикрашаємо маслинами без кісточок і лимонними часточками. Ось і все, горбуша, запечена в духовці у фользі, готова!
Інгредієнти:
горбуша – 1 кг;
майонез – за смаком;
сир – 200 г;
спеції;
лимонний сік – за смаком.
Приготування
Горбушу нарізаємо шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо у форму, застелену листом фольги. Збризкуємо рибу лимонним соком, промазуємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Накриваємо зверху другим листом фольги і відправляємо страву в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо горбушу в якості другого гарячого страви, прикрасивши порізаною зеленню.
Інгредієнти:
горбуша – 1 кг;
сир – 200 г;
помідор – 2 шт.;
лимон – 05 шт.;
томатний соус – 1 ст.;
оцет столовий – 1 ст. ложка;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
зелень кропу.
Приготування
Тушку риби обробляємо, потрошимо, обробляємо на філе і нарізаємо порційними шматочками. Потім приправляємо горбушу спеціями, змащуємо розтопленим вершковим маслом і збризкуємо оцтом. Тепер викладаємо рибні шматочки на фольгу, накриваємо зверху скибочками помідорів і посипаємо тертим сиром і подрібненою свіжим кропом. Загортаємо філе горбуші у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо готову страву з томатним соусом, прикрасивши лимонними скибочками і рубаною зеленню.
Горбуша, запечена в духовці у фользі, шматочками
Інгредієнти:
Приготування
Горбушу обробляємо, промиваємо, розрізаємо на шматочки і поливаємо лимонним соком. Маринуємо рибу протягом години, а тим часом готуємо всі інші інгредієнти. Помідори обполіскуємо, обсушуємо і шаткуємо тонкими кружечками. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, а моркву натираємо на тертці. У сковороді розігріваємо трохи масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо до золотистого кольору, подсаливая за смаком. Фольгу нарізаємо квадратиками і промазуємо кожен маслом. Розподіляємо тонким шаром овочеву обжарку, потім викладаємо шматочок риби і зверху – шматочок вершкового масла. Покриваємо скибочкою помідора, підсолюємо трохи і посипаємо рубаною зеленню. Загортаємо фольгу щільно, щоб не залишилося ніяких отворів. Точно також чинимо з усіма рибними шматочками, а потім викладаємо заготовки на деко і запікаємо страву в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Рецепт горбуші в духовці у фользі цілком
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Горбушу чистимо, видаляємо зябра, потрошимо і ретельно промиваємо. Потім обсушуємо і акуратно розрізаємо вздовж гострим ножем по хребту. Витягуємо його і промазуємо рибу зовні і всередині сметанним соусом. Викладаємо горбушу на застелений фольгою деко. Картоплю чистимо, нарізаємо великими шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо поруч з рибою. Зверху накриваємо все фольгою, щільно закріплюємо краю і запікаємо страву в заздалегідь прогрітій духовці, 35 хвилин. Після цього зменшуємо температуру до 110 градусів і засікаємо ще 10 хвилин. Готову страву прикрашаємо маслинами без кісточок і лимонними часточками. Ось і все, горбуша, запечена в духовці у фользі, готова!
Рецепт приготування горбуші в духовці у фользі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Горбушу нарізаємо шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо у форму, застелену листом фольги. Збризкуємо рибу лимонним соком, промазуємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Накриваємо зверху другим листом фольги і відправляємо страву в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо горбушу в якості другого гарячого страви, прикрасивши порізаною зеленню.
Горбуша в фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку риби обробляємо, потрошимо, обробляємо на філе і нарізаємо порційними шматочками. Потім приправляємо горбушу спеціями, змащуємо розтопленим вершковим маслом і збризкуємо оцтом. Тепер викладаємо рибні шматочки на фольгу, накриваємо зверху скибочками помідорів і посипаємо тертим сиром і подрібненою свіжим кропом. Загортаємо філе горбуші у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо готову страву з томатним соусом, прикрасивши лимонними скибочками і рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт горбуші, запеченої в духовці
Якщо ви не можете придумати, як приготувати горбушу в духовці, то наша сьогоднішня стаття вам допоможе. У ній описані рецепти приготування цієї
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за