» » Горбуша, запечена в духовці у фользі

Горбуша, запечена в духовці у фользі

Горбуша, запечена в духовці у фользі
Горбуша – смачна риба, але її не завжди виходить зробити ніжною і соковитою. Спробуйте приготувати її за нашими рецептами, і ваші гості неодмінно оцінять її незвичайний аромат і насичений смак. На гарнір до червоній рибі відмінно підійде рис або картопляне пюре. Як приготувати горбушу в духовці у фользі ми вас зараз розповімо.

Горбуша, запечена в духовці у фользі, шматочками


Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • горбуша – 1 кг;

  • помідор – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • спеції ;

  • масло вершкове;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Горбушу обробляємо, промиваємо, розрізаємо на шматочки і поливаємо лимонним соком. Маринуємо рибу протягом години, а тим часом готуємо всі інші інгредієнти. Помідори обполіскуємо, обсушуємо і шаткуємо тонкими кружечками. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, а моркву натираємо на тертці. У сковороді розігріваємо трохи масла, викладаємо цибульку з морквою і пасеруємо до золотистого кольору, подсаливая за смаком. Фольгу нарізаємо квадратиками і промазуємо кожен маслом. Розподіляємо тонким шаром овочеву обжарку, потім викладаємо шматочок риби і зверху – шматочок вершкового масла. Покриваємо скибочкою помідора, підсолюємо трохи і посипаємо рубаною зеленню. Загортаємо фольгу щільно, щоб не залишилося ніяких отворів. Точно також чинимо з усіма рибними шматочками, а потім викладаємо заготовки на деко і запікаємо страву в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

    Рецепт горбуші в духовці у фользі цілком


    Інгредієнти:

  • горбуша – 1 кг;

  • олія рослинна;

  • лимон для прикраси;

  • картопля – 1 кг;

  • спеції;

  • маслини для прикраси.


  • Для соусу:

  • сметана – 60 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Горбушу чистимо, видаляємо зябра, потрошимо і ретельно промиваємо. Потім обсушуємо і акуратно розрізаємо вздовж гострим ножем по хребту. Витягуємо його і промазуємо рибу зовні і всередині сметанним соусом. Викладаємо горбушу на застелений фольгою деко. Картоплю чистимо, нарізаємо великими шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо поруч з рибою. Зверху накриваємо все фольгою, щільно закріплюємо краю і запікаємо страву в заздалегідь прогрітій духовці, 35 хвилин. Після цього зменшуємо температуру до 110 градусів і засікаємо ще 10 хвилин. Готову страву прикрашаємо маслинами без кісточок і лимонними часточками. Ось і все, горбуша, запечена в духовці у фользі, готова!

    Рецепт приготування горбуші в духовці у фользі з сиром


    Інгредієнти:

  • горбуша – 1 кг;

  • майонез – за смаком;

  • сир – 200 г;

  • спеції;

  • лимонний сік – за смаком.


  • Приготування
    Горбушу нарізаємо шматочками, приправляємо спеціями і викладаємо у форму, застелену листом фольги. Збризкуємо рибу лимонним соком, промазуємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Накриваємо зверху другим листом фольги і відправляємо страву в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо горбушу в якості другого гарячого страви, прикрасивши порізаною зеленню.

    Горбуша в фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • горбуша – 1 кг;

  • сир – 200 г;

  • помідор – 2 шт.;

  • лимон – 05 шт.;

  • томатний соус – 1 ст.;

  • оцет столовий – 1 ст. ложка;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • зелень кропу.
  • Горбуша, запечена в духовці у фользі


    Приготування
    Тушку риби обробляємо, потрошимо, обробляємо на філе і нарізаємо порційними шматочками. Потім приправляємо горбушу спеціями, змащуємо розтопленим вершковим маслом і збризкуємо оцтом. Тепер викладаємо рибні шматочки на фольгу, накриваємо зверху скибочками помідорів і посипаємо тертим сиром і подрібненою свіжим кропом. Загортаємо філе горбуші у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Подаємо готову страву з томатним соусом, прикрасивши лимонними скибочками і рубаною зеленню.
    Додав: admin | 14-01-2016, 15:20
    Переглядів: 276