Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лосось в духовці у фользі

Лосось в духовці у фользі

14-01-2016, 15:05
993
Лосось в духовці у фользі
Сьогодні ми розповімо, як правильно приготувати лосося в духовці у фользі. Риба цієї родини відрізняється вишуканим ніжним смаком, і є одним з найбільш корисних представників водного царства. Безліч вітамінів, а також чималий вміст поліненасичених жирних кислот омега-3 робить червону рибу незамінною для дієтичного харчування, а також для раціону людей, ведучих здоровий спосіб життя. Часте вживання лосося сприяє омолодженню організму, уповільнює процес старіння і скорочує зморшки. І це ще не повний список корисностей цієї рибки.
Приготування лосося у фользі повною мірою зберігає всі властивості і тому є найбільш пріоритетним.

Стейки з лосося в духовці у фользі з лимоном


Інгредієнти:

  • стейки лосося – 4 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • чорний свіжозмелену перець – за смаком;

  • спеції для риби – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    У мисочці змішуємо сіль, спеції для риби і свіжозмелену чорний перець натираємо отриманою сумішшю підготовлені належним чином стейки лосося. Лимон ретельно вимиваємо і занурюємо цілком на одну хвилинку в крутий окріп. Потім витягуємо цитрус на обробну дошку і розрізаємо на гуртки або часточки, які укладаємо на стейки рибки. Тепер розміщуємо лосося з лимоном на промасленных оливковою олією аркушах фольги, запечатуємо мішечком і розміщуємо на деку, який встановлюємо на середній рівень прогрітій до 195 градусів духовки.
    Скільки запікати лосось у фользі в духовці, визначаємо в залежності від величини рибних стейків, а також можливостей вашого духової шафи. У середньому для цього знадобиться від двадцяти до тридцяти хвилин. Важливо не пересушити рибку, інакше вона втратить свої чудові смакові якості.

    Лосось, запечений в духовці у фользі - рецепт


    Інгредієнти:

  • стейки або філе лосося – 750 г;

  • лимон -05 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • свіжа зелень кропу – 1 пучок;

  • зелена цибуля (за бажанням) – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • оливкова олія.
  • Лосось в духовці у фользі


    Приготування
    Деко застеляємо листом фольги і промазуємо оливковою олією. Стейки або філе лосося натираємо сіллю, меленим чорним перцем, збризкуємо лимонним соком і укладаємо на фольгу. Притрушиваем скибки рибки зверху дрібно нарубаною зеленню кропу і за бажанням зеленою цибулькою, прикриваємо зверху другим листом фольги і розміщуємо на середньому рівні прогрітій до 220-230 градусів духовки. Через двадцять п'ять хвилин рибка буде готова, можна перекладати її на блюдо і подавати до столу.
    При бажанні можна урізноманітнити смак страви, уклавши на рибку скибочки помідорів та інших овочів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба у фользі
    Риба у фользі
    Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить
    Лосось у вершковому соусі
    Лосось у вершковому соусі
    Лосось зовсім не бюджетна рибка, однак її смак, ніжна консистенція і шикарний вибір рецептів з її участю виправдовує досить високу вартість.
    Лосось, запечений у фользі
    Лосось, запечений у фользі
    Способів приготування червоної риби безліч, але, запікаючи лосось у фользі, ви зможете насолодитися справді натуральним смаком риби. Блюдо виходить
    Стейк з лосося
    Стейк з лосося
    Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
    Риба з лимоном в духовці
    Риба з лимоном в духовці
    Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій
    Лосось з овочами
    Лосось з овочами
    У правильне і збалансоване харчування для нашого організму обов'язково повинні входити м'ясо, риба, овочі. І в сьогоднішній статті ми поговоримо про