Лосось в духовці у фользі

Приготування лосося у фользі повною мірою зберігає всі властивості і тому є найбільш пріоритетним.
Стейки з лосося в духовці у фользі з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
У мисочці змішуємо сіль, спеції для риби і свіжозмелену чорний перець натираємо отриманою сумішшю підготовлені належним чином стейки лосося. Лимон ретельно вимиваємо і занурюємо цілком на одну хвилинку в крутий окріп. Потім витягуємо цитрус на обробну дошку і розрізаємо на гуртки або часточки, які укладаємо на стейки рибки. Тепер розміщуємо лосося з лимоном на промасленных оливковою олією аркушах фольги, запечатуємо мішечком і розміщуємо на деку, який встановлюємо на середній рівень прогрітій до 195 градусів духовки.
Скільки запікати лосось у фользі в духовці, визначаємо в залежності від величини рибних стейків, а також можливостей вашого духової шафи. У середньому для цього знадобиться від двадцяти до тридцяти хвилин. Важливо не пересушити рибку, інакше вона втратить свої чудові смакові якості.
Лосось, запечений в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Деко застеляємо листом фольги і промазуємо оливковою олією. Стейки або філе лосося натираємо сіллю, меленим чорним перцем, збризкуємо лимонним соком і укладаємо на фольгу. Притрушиваем скибки рибки зверху дрібно нарубаною зеленню кропу і за бажанням зеленою цибулькою, прикриваємо зверху другим листом фольги і розміщуємо на середньому рівні прогрітій до 220-230 градусів духовки. Через двадцять п'ять хвилин рибка буде готова, можна перекладати її на блюдо і подавати до столу.
При бажанні можна урізноманітнити смак страви, уклавши на рибку скибочки помідорів та інших овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить

Лосось у вершковому соусі
Лосось зовсім не бюджетна рибка, однак її смак, ніжна консистенція і шикарний вибір рецептів з її участю виправдовує досить високу вартість.

Лосось, запечений у фользі
Способів приготування червоної риби безліч, але, запікаючи лосось у фользі, ви зможете насолодитися справді натуральним смаком риби. Блюдо виходить

Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми

Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій

Лосось з овочами
У правильне і збалансоване харчування для нашого організму обов'язково повинні входити м'ясо, риба, овочі. І в сьогоднішній статті ми поговоримо про