Як приготувати форель у фользі в духовці?
Запечена рибка - це смачно і корисно. Як і скільки запікати форель в духовці у фользі, ми вам зараз і розповімо.
Інгредієнти:
свіжа форель – 500 г;
лимон – 1 шт.;
петрушка – 1 пучок;
рафінована олія – 15 мл;
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування
Чистимо форель, видаляємо плавники і зябра. Промиваємо прохолодною водою і витираємо паперовими рушниками. Натираємо тушку сумішшю з солі і перцю. Лимон розрізаємо на 4 частини. З однієї четвертинки видавлюємо сік, змішуємо його з рослинним маслом без запаху і натираємо отриманою сумішшю рибу. Другу чверть ріжемо тоненькими скибочками. На тушці робимо неглибокі надрізи і поміщаємо в них шматочки лимонів. Решті лимон ріжемо тоненькими скибочками і змішуємо їх з подрібненою петрушкою. Заповнюємо отриманою масою рибку. Начинену рибку акуратно обертаємо фольгою і викладаємо її в жароміцну форму. Ставимо її в духовку. Запікаємо 40 хвилин при помірній температурі. Практично в кінці запікання фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася.
Інгредієнти:
форель – 2 шт.;
консервовані ананаси – 300 г;
сметана – 200 г;
помідори – 6 шт.;
лимон – половинка;
спеції;
сіль.
Приготування
Форель промиваємо, чистимо і нарізаємо великими шматками. Віджимаємо сік з половини лимона і добре поливають ним рибу. Залишаємо хвилин на 10. Помідори ріжемо тоненькими кільцями. Викладаємо рибу на фольгу. Солимо, притрушиваем спеціями і обмазуємо товстим шаром сметани. Злегка присаливаем зверху. Поверх сметани викладаємо кружечки ананасів. І останнім шаром будуть скибочки помідорів. Притрушиваем їх спеціями. Закриваємо це все фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
філе форелі – 800 г;
цибуля ріпчаста – половинка;
помідор – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
лимон - 1 шт.;
тертий імбир – 1 ч. ложка;
соус соєвий – 15 мл;
зелень;
сіль;
спеції.
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, помідор – кубиками. Часник дрібненько рубаємо. Подрібнюємо зелень. Деко застеляємо фольгою, зверху на неї викладаємо філе форелі, поливаємо його соєвим соусом, змішаним з лимонним соком. Притрушиваем перцем і підсолюємо. Зверху на рибу розкладаємо подрібнений часник, тертий імбир і подрібнену цедру лимона. Потім розміщуємо кубики помідора і півкільця цибулі і засипаємо це все подрібненою зеленню. Закриваємо все це фольгою. Запікаємо 20 хвилин в добре нагрітій духовці.
Інгредієнти:
форель – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
петрушка – 1 пучок;
кріп – 1 пучок;
солодкий перець – 2 шт.;
сіль;
чорний мелений перець.
Приготування
Форель поливаємо лимонним соком, підсолюємо, притрушиваем перчиком і даємо постояти чверть години. Подрібнюємо зелень. На фольгу викладаємо петрушку, на неї зверху кладемо рибку. Те, що залишилося після того, як вичавили сік з лимона, подрібнюємо і змішуємо з дрібно нарізаним кропом. Закриваємо всі фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Хвилин за 10 до закінчення процесу приготування фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася. Перець ріжемо тоненькими смужками, а другу половинку лимона ріжемо півкільцями. Викладаємо готову запечену рибку на тарілку і прикрашаємо перцем і лимоном.
Інгредієнти:
стейки форелі – 2 шт.;
пармезан – 60 г;
«Російський» сир - 60 г;
цибуля – 1 шт.;
вершки – 1 склянка;
лимон – половинка;
кріп – 30 г;
сіль;
спеції для риби.
Приготування
Стейки форелі натираємо сіллю, перцем, спеціями. Заливаємо зверху вершками і соком, видавленим з половини лимона. Даємо рибці промаринуватися близько 30 хвилин. Цибулю шаткуємо кільцями, сир тремо на тертці. На деко викладаємо лист фольги. На нього покласти кільця цибулі і рибу. Щільно запаковуємо і на півгодини прибираємо в прогріту до 200 градусів духовку. Після цього відкриваємо фольгу, посипаємо тертим російським сиром і пармезаном. Потім знову прикриваємо фольгою й запікаємо ще 10 хвилин. Готову рибку притрушиваем подрібненою зеленню кропу. Приємного всім апетиту!
Рецепт форелі запеченої в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо форель, видаляємо плавники і зябра. Промиваємо прохолодною водою і витираємо паперовими рушниками. Натираємо тушку сумішшю з солі і перцю. Лимон розрізаємо на 4 частини. З однієї четвертинки видавлюємо сік, змішуємо його з рослинним маслом без запаху і натираємо отриманою сумішшю рибу. Другу чверть ріжемо тоненькими скибочками. На тушці робимо неглибокі надрізи і поміщаємо в них шматочки лимонів. Решті лимон ріжемо тоненькими скибочками і змішуємо їх з подрібненою петрушкою. Заповнюємо отриманою масою рибку. Начинену рибку акуратно обертаємо фольгою і викладаємо її в жароміцну форму. Ставимо її в духовку. Запікаємо 40 хвилин при помірній температурі. Практично в кінці запікання фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася.
Рецепт форелі з овочами у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Форель промиваємо, чистимо і нарізаємо великими шматками. Віджимаємо сік з половини лимона і добре поливають ним рибу. Залишаємо хвилин на 10. Помідори ріжемо тоненькими кільцями. Викладаємо рибу на фольгу. Солимо, притрушиваем спеціями і обмазуємо товстим шаром сметани. Злегка присаливаем зверху. Поверх сметани викладаємо кружечки ананасів. І останнім шаром будуть скибочки помідорів. Притрушиваем їх спеціями. Закриваємо це все фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
Приготування форелі в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, помідор – кубиками. Часник дрібненько рубаємо. Подрібнюємо зелень. Деко застеляємо фольгою, зверху на неї викладаємо філе форелі, поливаємо його соєвим соусом, змішаним з лимонним соком. Притрушиваем перцем і підсолюємо. Зверху на рибу розкладаємо подрібнений часник, тертий імбир і подрібнену цедру лимона. Потім розміщуємо кубики помідора і півкільця цибулі і засипаємо це все подрібненою зеленню. Закриваємо все це фольгою. Запікаємо 20 хвилин в добре нагрітій духовці.
Рецепт форелі, запеченої з перцем в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Форель поливаємо лимонним соком, підсолюємо, притрушиваем перчиком і даємо постояти чверть години. Подрібнюємо зелень. На фольгу викладаємо петрушку, на неї зверху кладемо рибку. Те, що залишилося після того, як вичавили сік з лимона, подрібнюємо і змішуємо з дрібно нарізаним кропом. Закриваємо всі фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Хвилин за 10 до закінчення процесу приготування фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася. Перець ріжемо тоненькими смужками, а другу половинку лимона ріжемо півкільцями. Викладаємо готову запечену рибку на тарілку і прикрашаємо перцем і лимоном.
Стейки форелі у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Стейки форелі натираємо сіллю, перцем, спеціями. Заливаємо зверху вершками і соком, видавленим з половини лимона. Даємо рибці промаринуватися близько 30 хвилин. Цибулю шаткуємо кільцями, сир тремо на тертці. На деко викладаємо лист фольги. На нього покласти кільця цибулі і рибу. Щільно запаковуємо і на півгодини прибираємо в прогріту до 200 градусів духовку. Після цього відкриваємо фольгу, посипаємо тертим російським сиром і пармезаном. Потім знову прикриваємо фольгою й запікаємо ще 10 хвилин. Готову рибку притрушиваем подрібненою зеленню кропу. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Форель, запечена у фользі
Пропонуємо урізноманітнити ваше рибне меню неймовірними стравами, які максимально детально описані далі. Розповімо, як по-новому оригінально запекти
Форель на мангалі
Рецептів приготування форелі величезна кількість. Пропонуємо вам приготувати рибу на мангалі, так як вона просочується димком і виходить дуже
Форель в сметанному соусі
Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Форель на грилі
Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в