Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати форель у фользі в духовці?

Як приготувати форель у фользі в духовці?

14-01-2016, 15:20
685
Як приготувати форель у фользі в духовці?
Запечена рибка - це смачно і корисно. Як і скільки запікати форель в духовці у фользі, ми вам зараз і розповімо.

Рецепт форелі запеченої в духовці у фользі


Інгредієнти:

  • свіжа форель – 500 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • петрушка – 1 пучок;

  • рафінована олія – 15 мл;

  • перець чорний мелений;

  • сіль.


  • Приготування
    Чистимо форель, видаляємо плавники і зябра. Промиваємо прохолодною водою і витираємо паперовими рушниками. Натираємо тушку сумішшю з солі і перцю. Лимон розрізаємо на 4 частини. З однієї четвертинки видавлюємо сік, змішуємо його з рослинним маслом без запаху і натираємо отриманою сумішшю рибу. Другу чверть ріжемо тоненькими скибочками. На тушці робимо неглибокі надрізи і поміщаємо в них шматочки лимонів. Решті лимон ріжемо тоненькими скибочками і змішуємо їх з подрібненою петрушкою. Заповнюємо отриманою масою рибку. Начинену рибку акуратно обертаємо фольгою і викладаємо її в жароміцну форму. Ставимо її в духовку. Запікаємо 40 хвилин при помірній температурі. Практично в кінці запікання фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася.

    Рецепт форелі з овочами у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • форель – 2 шт.;

  • консервовані ананаси – 300 г;

  • сметана – 200 г;

  • помідори – 6 шт.;

  • лимон – половинка;

  • спеції;

  • сіль.


  • Приготування
    Форель промиваємо, чистимо і нарізаємо великими шматками. Віджимаємо сік з половини лимона і добре поливають ним рибу. Залишаємо хвилин на 10. Помідори ріжемо тоненькими кільцями. Викладаємо рибу на фольгу. Солимо, притрушиваем спеціями і обмазуємо товстим шаром сметани. Злегка присаливаем зверху. Поверх сметани викладаємо кружечки ананасів. І останнім шаром будуть скибочки помідорів. Притрушиваем їх спеціями. Закриваємо це все фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах.

    Приготування форелі в духовці у фользі


    Інгредієнти:

  • філе форелі – 800 г;

  • цибуля ріпчаста – половинка;

  • помідор – 1 шт.;

  • часник – 1 зубчик;

  • лимон - 1 шт.;

  • тертий імбир – 1 ч. ложка;

  • соус соєвий – 15 мл;

  • зелень;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулю нарізаємо півкільцями, помідор – кубиками. Часник дрібненько рубаємо. Подрібнюємо зелень. Деко застеляємо фольгою, зверху на неї викладаємо філе форелі, поливаємо його соєвим соусом, змішаним з лимонним соком. Притрушиваем перцем і підсолюємо. Зверху на рибу розкладаємо подрібнений часник, тертий імбир і подрібнену цедру лимона. Потім розміщуємо кубики помідора і півкільця цибулі і засипаємо це все подрібненою зеленню. Закриваємо все це фольгою. Запікаємо 20 хвилин в добре нагрітій духовці.

    Рецепт форелі, запеченої з перцем в духовці у фользі


    Інгредієнти:

  • форель – 1 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • петрушка – 1 пучок;

  • кріп – 1 пучок;

  • солодкий перець – 2 шт.;

  • сіль;

  • чорний мелений перець.


  • Приготування
    Форель поливаємо лимонним соком, підсолюємо, притрушиваем перчиком і даємо постояти чверть години. Подрібнюємо зелень. На фольгу викладаємо петрушку, на неї зверху кладемо рибку. Те, що залишилося після того, як вичавили сік з лимона, подрібнюємо і змішуємо з дрібно нарізаним кропом. Закриваємо всі фольгою й запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Хвилин за 10 до закінчення процесу приготування фольгу розгортаємо, щоб рибка підрум'янилася. Перець ріжемо тоненькими смужками, а другу половинку лимона ріжемо півкільцями. Викладаємо готову запечену рибку на тарілку і прикрашаємо перцем і лимоном.

    Стейки форелі у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • стейки форелі – 2 шт.;

  • пармезан – 60 г;

  • «Російський» сир - 60 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • вершки – 1 склянка;

  • лимон – половинка;

  • кріп – 30 г;

  • сіль;

  • спеції для риби.
  • Як приготувати форель у фользі в духовці?


    Приготування
    Стейки форелі натираємо сіллю, перцем, спеціями. Заливаємо зверху вершками і соком, видавленим з половини лимона. Даємо рибці промаринуватися близько 30 хвилин. Цибулю шаткуємо кільцями, сир тремо на тертці. На деко викладаємо лист фольги. На нього покласти кільця цибулі і рибу. Щільно запаковуємо і на півгодини прибираємо в прогріту до 200 градусів духовку. Після цього відкриваємо фольгу, посипаємо тертим російським сиром і пармезаном. Потім знову прикриваємо фольгою й запікаємо ще 10 хвилин. Готову рибку притрушиваем подрібненою зеленню кропу. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Форель, запечена у фользі
    Форель, запечена у фользі
    Пропонуємо урізноманітнити ваше рибне меню неймовірними стравами, які максимально детально описані далі. Розповімо, як по-новому оригінально запекти
    Форель на мангалі
    Форель на мангалі
    Рецептів приготування форелі величезна кількість. Пропонуємо вам приготувати рибу на мангалі, так як вона просочується димком і виходить дуже
    Форель в сметанному соусі
    Форель в сметанному соусі
    Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під
    Хек у фользі в духовці
    Хек у фользі в духовці
    Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
    Форель на грилі
    Форель на грилі
    Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.
    Форель в мультиварці
    Форель в мультиварці
    Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в