Райдужна форель, запечена в духовці
Побалуйте домашніх дивовижною, запеченої в духовці райдужною фореллю. Таке блюдо точно сподобається кожному, навіть не дуже палкому любителю рибних страв.
Інгредієнти:
тушка охолоджена форелі – 1 шт.;
майонез – 4 ст. ложки;
солоний соєвий соус – 4 ст. ложки;
твердий сир – 90 г;
сік лимона – 1 ст. ложка;
соняшникова олія – 2 ч. ложки.
Приготування
Потрошимо нашу рибку, не зрізуючи з підстави хребта голову. Промиваємо під струменем холодної води і трохи просушуємо паперовим або вафельним рушником.
У невелику піалу накладаємо потрібну кількість жирного майонезу, до нього доливаємо солоний соєвий соус, тільки що вичавлений сік лимона і сюди ж протираємо через крупну тертку сир. Ретельно перемішуємо всі ці інгредієнти і отриманою сумішшю добре натираємо всю форель, також всередині черевця. Форму рясно промазуємо маслом, а після викладаємо в неї рибку. Накриваємо цю ємність підходящої кришкою і відправляємо її в уже прогріту до 195 градусів духовку. Готуємо райдужну форель близько півгодини. Але за 7 хвилин до її приготування знімаємо з форми кришку, щоб страва покрилося золотою скоринкою.
Інгредієнти:
філе райдужної форелі – 600 г;
болгарський перець трьох кольорів – кожного по 05 шт.
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
сметана (20%) – 2 ст. ложки;
майонез (67%) – 2 ст. ложки;
лимонний сік – 2 ч. ложки;
сіль і суміш перців – за смаком;
соняшникова олія – 1 ч. ложка.
Приготування
Філе рибки гарненько промиваємо в ємності із чистою водою і обов'язково просушуємо його. Далі нарізаємо філе на 3-4 см скибочки і кожен з них натираємо сіллю.
У невеликій тарілочці з'єднуємо жирний майонез зі сметанкою і вичавленим з лимона соком. Кожен скибочку райдужної форелі натираємо цією прекрасною сумішшю і вкладаємо їх, трохи змазаний маслом відріз харчової фольги. Всю рибку притрушиваем різноманітністю різних мелених перців, а поверх неї викладаємо півкільця свіжої цибулі і великі кубики різнокольорових болгарських перців. Закриваємо всю цю красу краями фольги і відправляємо в прогрітий до 185 градусної температури духова шафа. Через 25 хвилин можна буде дегустувати нашу чудеснейшую рибку.
Як смачно запекти райдужну форель в духовці цілком?
Інгредієнти:
Приготування
Потрошимо нашу рибку, не зрізуючи з підстави хребта голову. Промиваємо під струменем холодної води і трохи просушуємо паперовим або вафельним рушником.
У невелику піалу накладаємо потрібну кількість жирного майонезу, до нього доливаємо солоний соєвий соус, тільки що вичавлений сік лимона і сюди ж протираємо через крупну тертку сир. Ретельно перемішуємо всі ці інгредієнти і отриманою сумішшю добре натираємо всю форель, також всередині черевця. Форму рясно промазуємо маслом, а після викладаємо в неї рибку. Накриваємо цю ємність підходящої кришкою і відправляємо її в уже прогріту до 195 градусів духовку. Готуємо райдужну форель близько півгодини. Але за 7 хвилин до її приготування знімаємо з форми кришку, щоб страва покрилося золотою скоринкою.
Як смачно запекти райдужну форель в духовці у фользі?
Інгредієнти:
Приготування
Філе рибки гарненько промиваємо в ємності із чистою водою і обов'язково просушуємо його. Далі нарізаємо філе на 3-4 см скибочки і кожен з них натираємо сіллю.
У невеликій тарілочці з'єднуємо жирний майонез зі сметанкою і вичавленим з лимона соком. Кожен скибочку райдужної форелі натираємо цією прекрасною сумішшю і вкладаємо їх, трохи змазаний маслом відріз харчової фольги. Всю рибку притрушиваем різноманітністю різних мелених перців, а поверх неї викладаємо півкільця свіжої цибулі і великі кубики різнокольорових болгарських перців. Закриваємо всю цю красу краями фольги і відправляємо в прогрітий до 185 градусної температури духова шафа. Через 25 хвилин можна буде дегустувати нашу чудеснейшую рибку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як запекти червону рибу в духовці?
Це блюдо неодмінно стане фаворитом будь-якого меню: урочистого або домашнього. У будь-якому випадку, риба, запечена по нашим цікавим рецептами,
Форель, запечена в духовці
Любителям всіляких рибних страв неодмінно сподобаються рецепти, детально описані далі. Розповімо, як оригінально і по-новому запекти форель. Блюдо,
Форель у фользі в духовці
Рецепти, запропоновані далі - знахідка для любителів червоної рибки. Розповімо, як незвичайно запекти форель у фользі. Приготування страви таким
Як приготувати форель у фользі в духовці?
Форель, запечена з використанням фольги, напевно вийде смачною, ароматною. Приготовлену таким методом рибу досить складно зіпсувати, пересушив її в
Форель, запечена у фользі
Пропонуємо урізноманітнити ваше рибне меню неймовірними стравами, які максимально детально описані далі. Розповімо, як по-новому оригінально запекти
Форель на грилі
Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.