Дуже смачний солоний оселедець в домашніх умовах
Оселедець, звичайно, відразу можна купити солоною. А ще можна самостійно її засолити. Рецепти смачною солоної оселедця чекають вас нижче.
Інгредієнти:
вода – 800 мл;
пісок цукровий – 10 г;
оселедець слабосолона – 2 шт.;
кухонна сіль – 50 р.
Приготування
Беремо оселедець, видаляємо зябра і кладемо в скляний посуд. У каструлі кип'ятимо воду, всипаємо цукор, сіль і розмішуємо. Остуджуємо розсіл і заливаємо їм ємність з рибою. Залишаємо приблизно на годинку, а потім прибираємо в холод. Засаливаться рибка може від 2 діб до тижня, тут вже справа смаку. Через пару днів оселедець стане слабосоленої, а через тиждень стане вже більш міцного засолу.
Інгредієнти:
велика свіжоморожена оселедець – 2 шт.;
вода – 1 літр;
чорний перець горошком – 10 шт.;
сіль – 80 г;
пісок цукровий – 15 г;
перець духмяний горошком – 10 шт.;
гвоздика суха – 4 шт.
Приготування
Рибу розморожуємо, промиваємо зовні холодною водою, видаляємо зябра і поміщаємо в ємність для засолювання. У киплячій воді розчиняємо цукор, сіль, кладемо спеції, ретельно перемішуємо і знову даємо закипіти. Коли розсіл охолоне, заливаємо їм оселедець. На годину залишаємо, а потім прибираємо в холод. Дня через 2 слабосолона оселедець вже буде готова.
Інгредієнти:
оселедець велика свіжоморожена – 2 шт.;
гірчиця – 2 ст. ложки;
фільтрована вода – 1 літр;
лавровий лист – 3 шт.;
сіль – 120 г;
чорний перець горошком – 1 ч. ложка;
пісок цукровий – 70 г;
коріандр – 1 ст. ложка;
подрібнений кріп – 20 р.
Приготування
Рибку спочатку розморожуємо, видаляємо зябра і промиваємо в прохолодній воді. Змащуємо тушки гірчицею і поміщаємо в засолочную ємність. Кип'ятимо воду, сахарим, солимо і кладемо спеції. Добре розмішуємо і доводимо до повторного кипіння. Коли розсіл охолоне, заливаємо їм рибу і на пару годин залишаємо. Потім прибираємо в холод дня на 2-3.
Інгредієнти:
оселедець велика свіжоморожена – 1 шт.;
цукор – 1 ч. ложка;
сіль – 30 р.
Приготування
Оселедець розморожуємо і на годину покласти в посуд з холодною водою. Потім відрізаємо хвіст, голову, потрошимо і промиваємо. Далі злегка промаківающімі паперовими рушниками. Змішуємо сіль з цукром і гарненько натираємо сумішшю тушку. Щільно загорнути її харчовою плівкою і даємо постояти 3 години. Потім плівку розгортаємо, акуратно змиваємо з неї сіль і цукор і злегка промаківающімі серветками. Все, оселедець фактично готова, тепер можна полити її маслом, змішати з кільцями цибулі і до подачі прибрати в холод. Приємного апетиту!
Смачний рецепт солоного оселедця
Інгредієнти:
Приготування
Беремо оселедець, видаляємо зябра і кладемо в скляний посуд. У каструлі кип'ятимо воду, всипаємо цукор, сіль і розмішуємо. Остуджуємо розсіл і заливаємо їм ємність з рибою. Залишаємо приблизно на годинку, а потім прибираємо в холод. Засаливаться рибка може від 2 діб до тижня, тут вже справа смаку. Через пару днів оселедець стане слабосоленої, а через тиждень стане вже більш міцного засолу.
Сама смачна солена оселедець
Інгредієнти:
Приготування
Рибу розморожуємо, промиваємо зовні холодною водою, видаляємо зябра і поміщаємо в ємність для засолювання. У киплячій воді розчиняємо цукор, сіль, кладемо спеції, ретельно перемішуємо і знову даємо закипіти. Коли розсіл охолоне, заливаємо їм оселедець. На годину залишаємо, а потім прибираємо в холод. Дня через 2 слабосолона оселедець вже буде готова.
Дуже смачна солона оселедець в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рибку спочатку розморожуємо, видаляємо зябра і промиваємо в прохолодній воді. Змащуємо тушки гірчицею і поміщаємо в засолочную ємність. Кип'ятимо воду, сахарим, солимо і кладемо спеції. Добре розмішуємо і доводимо до повторного кипіння. Коли розсіл охолоне, заливаємо їм рибу і на пару годин залишаємо. Потім прибираємо в холод дня на 2-3.
Як смачно і швидко приготувати солону оселедець?
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець розморожуємо і на годину покласти в посуд з холодною водою. Потім відрізаємо хвіст, голову, потрошимо і промиваємо. Далі злегка промаківающімі паперовими рушниками. Змішуємо сіль з цукром і гарненько натираємо сумішшю тушку. Щільно загорнути її харчовою плівкою і даємо постояти 3 години. Потім плівку розгортаємо, акуратно змиваємо з неї сіль і цукор і злегка промаківающімі серветками. Все, оселедець фактично готова, тепер можна полити її маслом, змішати з кільцями цибулі і до подачі прибрати в холод. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як солити оселедець цілком в домашніх умовах?
Дешевше і, звичайно смачніше вийде оселедець, якщо посолити її самостійно. Процес засолювання зовсім не клопіткий, а результат вже точно перевершує
Оселедець пряного посолу в домашніх умовах
Багато помічають, що купивши готову солону оселедець, в результаті отримують зовсім не якісний продукт. Тому ідеальне рішення впоратися з цією
Оселедець з цибулею та оцтом
Слабосолона або пряна оселедець смачна сама по собі, але класичним доповненням до неї є лук і маринад на основі оцту. Давайте розберемо кілька
Маринована оселедець
Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Як засолити оселедець?
Багато хто з нас люблять селодочку, яку можна додавати в різні страви і закуски. Але не всі знають як її засолити в домашніх умовах. А це зробити