Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі

Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі

4-09-2016, 20:49
3 767
Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі
Найчастіше солону рибу їдять просто так або з маринованою цибулею, іноді додають у салати або використовують для приготування бутербродів. Нижче ми зупинимося на рецепти бутербродів з оселедцем на чорному хлібі.

Бутерброди з буряком і оселедцем на святковий стіл


Ці бутерброди – свого роду модифікація улюбленої всіма «Оселедця під шубою». На зажаристый тост із чорного хліба викладають простий буряковий салат і скибочки солоної риби, створюючи приємний смаковий контраст.
Інгредієнти:

  • скибочки чорного хліба;

  • філе оселедця – 135 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • буряк (середній) – 1 шт.;

  • зелений лук – для подачі;

  • майонез – за смаком.


  • Приготування
    На сухій сковороді підрум'яньте шматочки чорного хліба. Філе оселедця нарізати на скибочки, переконавшись, що в м'якоті не залишилося кісток.
    Відваріть буряк, охолодіть її і натріть, попередньо очистивши. Приправте буряк і змішайте її з майонезом, регулюючи кількість останнього на свій смак. Додайте розтертий в пасту часниковий зубок.
    Викладіть буряковий салат поверх хлібного тосту, слідом покладіть та буряк. Доповніть бутерброди з оселедцем і буряком зеленою цибулею і подавайте.

    Бутерброди з оселедцем і плавленим сиром – рецепт


    Інгредієнти:

  • скибочки чорного хліба;

  • філе оселедця – 320 г;

  • плавлений сир – 95 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • майонез – 65 г;

  • свіжий огірок, зелень для подачі.


  • Приготування
    Зварені круто яйця відваріть і очистіть. Яйця натріть на дрібній тертці і змішайте з натертим плавленим сиром. Доповніть суміш майонезом, приправити і здобріть подрібненою зеленню.
    Викладіть порції сирної маси на хлібні тости, зверху покладіть шматочки оселедцевого філе і прикрасьте все скибочкою огірка.

    Бутерброди з бородінським хлібом і оселедцем


    У Данії національним блюдом вважаються сморреброды – бутерброди, на яких часто кладуть оселедцеве філе упереміж зі всім. Рецепт нижче – одна з різновидів цей популярної датської закуски.
    Інгредієнти:

  • філе оселедця – 6 шт.;

  • сметана – 45 г;

  • майонез – 35 г;
  • Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі

  • діжонська гірчиця – 1 ч. ложка;

  • яблуко – 45 г;

  • подрібнений кріп – 1 ст. ложка;

  • скибочки бородінського хліба.


  • Приготування
    Підрум'яньте скибочки хліба на сухій сковороді. Поки тости остигають, приготуйте салат, змішавши нарізане філе оселедця з майонезом, гірчицею, сметаною і кропом. Доповніть салат чорним перцем і тертим яблуком. Викладіть оселедцеву суміш на тости і подавайте відразу ж.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з оселедця
    Салат з оселедця
    Знаменита "Шуба" вже давно набила оскомину багатьом господиням, і якщо ви одна з них, то для наступного застілля можете сміливо випробувати один з
    Салат з оселедцем і грибами
    Салат з оселедцем і грибами
    Салат з оселедцем і грибами - чудова закуска для домашнього застілля у колі друзів. Таке просте блюдо добре поєднується з відвареною картоплею і
    Бутерброди з оселедцем
    Бутерброди з оселедцем
    Бутерброди з оселедцем - незвичайне і оригінальне блюдо, але досить простий в приготування. Вона буде чудово виглядати, як на святковому, так і
    Бутерброди з огірком
    Бутерброди з огірком
    Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
    Вінегрет з солоним оселедцем
    Вінегрет з солоним оселедцем
    Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,