Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі
Найчастіше солону рибу їдять просто так або з маринованою цибулею, іноді додають у салати або використовують для приготування бутербродів. Нижче ми зупинимося на рецепти бутербродів з оселедцем на чорному хлібі.
Ці бутерброди – свого роду модифікація улюбленої всіма «Оселедця під шубою». На зажаристый тост із чорного хліба викладають простий буряковий салат і скибочки солоної риби, створюючи приємний смаковий контраст.
Інгредієнти:
скибочки чорного хліба;
філе оселедця – 135 г;
часник – 1-2 зубчики;
буряк (середній) – 1 шт.;
зелений лук – для подачі;
майонез – за смаком.
Приготування
На сухій сковороді підрум'яньте шматочки чорного хліба. Філе оселедця нарізати на скибочки, переконавшись, що в м'якоті не залишилося кісток.
Відваріть буряк, охолодіть її і натріть, попередньо очистивши. Приправте буряк і змішайте її з майонезом, регулюючи кількість останнього на свій смак. Додайте розтертий в пасту часниковий зубок.
Викладіть буряковий салат поверх хлібного тосту, слідом покладіть та буряк. Доповніть бутерброди з оселедцем і буряком зеленою цибулею і подавайте.
Інгредієнти:
скибочки чорного хліба;
філе оселедця – 320 г;
плавлений сир – 95 г;
яйця – 2 шт.;
майонез – 65 г;
свіжий огірок, зелень для подачі.
Приготування
Зварені круто яйця відваріть і очистіть. Яйця натріть на дрібній тертці і змішайте з натертим плавленим сиром. Доповніть суміш майонезом, приправити і здобріть подрібненою зеленню.
Викладіть порції сирної маси на хлібні тости, зверху покладіть шматочки оселедцевого філе і прикрасьте все скибочкою огірка.
У Данії національним блюдом вважаються сморреброды – бутерброди, на яких часто кладуть оселедцеве філе упереміж зі всім. Рецепт нижче – одна з різновидів цей популярної датської закуски.
Інгредієнти:
філе оселедця – 6 шт.;
сметана – 45 г;
майонез – 35 г;
діжонська гірчиця – 1 ч. ложка;
яблуко – 45 г;
подрібнений кріп – 1 ст. ложка;
скибочки бородінського хліба.
Приготування
Підрум'яньте скибочки хліба на сухій сковороді. Поки тости остигають, приготуйте салат, змішавши нарізане філе оселедця з майонезом, гірчицею, сметаною і кропом. Доповніть салат чорним перцем і тертим яблуком. Викладіть оселедцеву суміш на тости і подавайте відразу ж.
Бутерброди з буряком і оселедцем на святковий стіл
Ці бутерброди – свого роду модифікація улюбленої всіма «Оселедця під шубою». На зажаристый тост із чорного хліба викладають простий буряковий салат і скибочки солоної риби, створюючи приємний смаковий контраст.
Інгредієнти:
Приготування
На сухій сковороді підрум'яньте шматочки чорного хліба. Філе оселедця нарізати на скибочки, переконавшись, що в м'якоті не залишилося кісток.
Відваріть буряк, охолодіть її і натріть, попередньо очистивши. Приправте буряк і змішайте її з майонезом, регулюючи кількість останнього на свій смак. Додайте розтертий в пасту часниковий зубок.
Викладіть буряковий салат поверх хлібного тосту, слідом покладіть та буряк. Доповніть бутерброди з оселедцем і буряком зеленою цибулею і подавайте.
Бутерброди з оселедцем і плавленим сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зварені круто яйця відваріть і очистіть. Яйця натріть на дрібній тертці і змішайте з натертим плавленим сиром. Доповніть суміш майонезом, приправити і здобріть подрібненою зеленню.
Викладіть порції сирної маси на хлібні тости, зверху покладіть шматочки оселедцевого філе і прикрасьте все скибочкою огірка.
Бутерброди з бородінським хлібом і оселедцем
У Данії національним блюдом вважаються сморреброды – бутерброди, на яких часто кладуть оселедцеве філе упереміж зі всім. Рецепт нижче – одна з різновидів цей популярної датської закуски.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте скибочки хліба на сухій сковороді. Поки тости остигають, приготуйте салат, змішавши нарізане філе оселедця з майонезом, гірчицею, сметаною і кропом. Доповніть салат чорним перцем і тертим яблуком. Викладіть оселедцеву суміш на тости і подавайте відразу ж.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з оселедця
Знаменита "Шуба" вже давно набила оскомину багатьом господиням, і якщо ви одна з них, то для наступного застілля можете сміливо випробувати один з
Салат з оселедцем і грибами
Салат з оселедцем і грибами - чудова закуска для домашнього застілля у колі друзів. Таке просте блюдо добре поєднується з відвареною картоплею і
Бутерброди з оселедцем
Бутерброди з оселедцем - незвичайне і оригінальне блюдо, але досить простий в приготування. Вона буде чудово виглядати, як на святковому, так і
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,