Сирник з манкою
Сирник з манкою – це ті ж сирники. Прекрасна альтернатива оладушкам і спосіб нагодувати корисним сирком тих, кому в чистому вигляді він не подобається.
Інгредієнти:
сир 9% жирності – 190 г;
куряче яйце – 1 шт.;
пшеничне борошно – 45 г;
пісок цукровий – 2 ст. ложки;
розпушувач – 5 г;
манка – 50 г;
сіль.
Приготування
Розминаємо сир, додаємо манку, розпушувач, вбиваємо яйце і добре розмішуємо. Залишаємо постояти 30 хвилин, щоб манка набухла. У миску насипати борошно, кладемо ложку сирної маси і формуємо сирник. Обсмажуємо до рум'яності в рослинному маслі.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 3 ст. ложки;
сир – 450 г;
натуральне вершкове масло – 30 г;
крупа манна – 2 ст. ложки;
сода – 1/4 ч. ложки;
пісок цукровий – 30 г;
кисло-солодкі яблука – 2 шт.;
курячі яйця – 1 шт.;
сіль – щіпка.
Приготування
Спочатку готуємо начинку: яблука чистимо і подрібнюємо невеликими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслечко. У самому кінці додаємо половину столової ложки цукру, перемішуємо і знімаємо з вогню. У мисці розмішуємо до однорідності яйце. Додаємо ванілін, сіль і столову ложку цукру. Знову розмішуємо. з'єднуємо яйце з сиром і содою. Підсипаємо борошно, додаємо манку і замішуємо тісто. Воно вийде мягеньким і трохи липким. Даємо півгодини настоятися, щоб крупа розбухла. На дошку насипаємо трохи борошна, ложкою набираємо порцію тіста, скачуємо кульку, а потім перетворюємо в коржик. У центр покласти начинку, знову скачуємо кульку, з'єднавши краю і формуємо сирник. Смажимо їх до рум'яності.
Інгредієнти:
сметана – 1 ст. ложка;
сир – 270 г;
сіль – щіпка;
манна крупа – 40 г;
велике куряче яйце – 1 шт.;
сода – 1/4 ч. ложки;
пісок цукровий – 50 р.
Приготування
Розтираємо сирок з яйцем, додаємо соду, сіль, сметану і цукор. Додаємо манку і добре розмішуємо. Потім даємо півгодинки постояти. Насипаємо трохи манки в мисочку для панірування. Ложкою набираємо трохи сирної маси і поміщаємо в тарілку з манкою. Обвалюємо, скачуючи кульку, а потім його злегка придавлюємо. Обсмажуємо сирник з обох сторін в олії.
Інгредієнти:
манка – 5 ст. ложок;
яйця – 2 шт.;
сир – 500 г;
сіль;
пшеничне борошно – 70 г;
цукор.
Приготування
Свіжий сир розтираємо з жовтками, сіллю, цукром, борошном і манкою. В кінці вводимо збиті до стану піни білки. З отриманого тіста формуємо кульки, злегка придавлюємо і кладемо на деко. При помірній температурі випікаємо до рум'яності.
Сирник – класичний рецепт на сковороді з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Розминаємо сир, додаємо манку, розпушувач, вбиваємо яйце і добре розмішуємо. Залишаємо постояти 30 хвилин, щоб манка набухла. У миску насипати борошно, кладемо ложку сирної маси і формуємо сирник. Обсмажуємо до рум'яності в рослинному маслі.
Сирник з манкою і яблуками рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо начинку: яблука чистимо і подрібнюємо невеликими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслечко. У самому кінці додаємо половину столової ложки цукру, перемішуємо і знімаємо з вогню. У мисці розмішуємо до однорідності яйце. Додаємо ванілін, сіль і столову ложку цукру. Знову розмішуємо. з'єднуємо яйце з сиром і содою. Підсипаємо борошно, додаємо манку і замішуємо тісто. Воно вийде мягеньким і трохи липким. Даємо півгодини настоятися, щоб крупа розбухла. На дошку насипаємо трохи борошна, ложкою набираємо порцію тіста, скачуємо кульку, а потім перетворюємо в коржик. У центр покласти начинку, знову скачуємо кульку, з'єднавши краю і формуємо сирник. Смажимо їх до рум'яності.
Смачні сирник з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо сирок з яйцем, додаємо соду, сіль, сметану і цукор. Додаємо манку і добре розмішуємо. Потім даємо півгодинки постояти. Насипаємо трохи манки в мисочку для панірування. Ложкою набираємо трохи сирної маси і поміщаємо в тарілку з манкою. Обвалюємо, скачуючи кульку, а потім його злегка придавлюємо. Обсмажуємо сирник з обох сторін в олії.
Сирник з манкою – класичний рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свіжий сир розтираємо з жовтками, сіллю, цукром, борошном і манкою. В кінці вводимо збиті до стану піни білки. З отриманого тіста формуємо кульки, злегка придавлюємо і кладемо на деко. При помірній температурі випікаємо до рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирник з сиру
Сирника, вони ж сирники - неймовірно популярне ласощі в наших краях, яке найчастіше стає частиною ранкової трапези. Спробуйте створити це шалено
Як приготувати сирник з сиру на сковороді?
Ідеальний сніданок - сирник з коханим джемом і чашкою ароматного чаю. Порадуйте рідних справжнім домашнім ласощами, використовуючи описані рецепти в
Львівський сирник
Львівський сирник - це неповторне ласощі, яке є в меню кожної кав'ярні однойменного міста. Цей десерт дуже нагадує сирну запіканку, вкритий
Сирник - класичний рецепт
Сирник - улюблені ласощі багатьох, особливо до сніданку. Смачні, ситні і навіть корисні сирник можна приготувати різними способами, про які ми і
Сирник в духовці
Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у