Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирник з манкою

Сирник з манкою

4-09-2016, 20:45
1 354
Сирник з манкою
Сирник з манкою – це ті ж сирники. Прекрасна альтернатива оладушкам і спосіб нагодувати корисним сирком тих, кому в чистому вигляді він не подобається.

Сирник – класичний рецепт на сковороді з манкою


Інгредієнти:

  • сир 9% жирності – 190 г;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • пшеничне борошно – 45 г;

  • пісок цукровий – 2 ст. ложки;

  • розпушувач – 5 г;

  • манка – 50 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Розминаємо сир, додаємо манку, розпушувач, вбиваємо яйце і добре розмішуємо. Залишаємо постояти 30 хвилин, щоб манка набухла. У миску насипати борошно, кладемо ложку сирної маси і формуємо сирник. Обсмажуємо до рум'яності в рослинному маслі.

    Сирник з манкою і яблуками рецепт


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 3 ст. ложки;

  • сир – 450 г;

  • натуральне вершкове масло – 30 г;

  • крупа манна – 2 ст. ложки;

  • сода – 1/4 ч. ложки;

  • пісок цукровий – 30 г;

  • кисло-солодкі яблука – 2 шт.;

  • курячі яйця – 1 шт.;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Спочатку готуємо начинку: яблука чистимо і подрібнюємо невеликими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслечко. У самому кінці додаємо половину столової ложки цукру, перемішуємо і знімаємо з вогню. У мисці розмішуємо до однорідності яйце. Додаємо ванілін, сіль і столову ложку цукру. Знову розмішуємо. з'єднуємо яйце з сиром і содою. Підсипаємо борошно, додаємо манку і замішуємо тісто. Воно вийде мягеньким і трохи липким. Даємо півгодини настоятися, щоб крупа розбухла. На дошку насипаємо трохи борошна, ложкою набираємо порцію тіста, скачуємо кульку, а потім перетворюємо в коржик. У центр покласти начинку, знову скачуємо кульку, з'єднавши краю і формуємо сирник. Смажимо їх до рум'яності.

    Смачні сирник з манкою


    Інгредієнти:

  • сметана – 1 ст. ложка;

  • сир – 270 г;

  • сіль – щіпка;

  • манна крупа – 40 г;

  • велике куряче яйце – 1 шт.;

  • сода – 1/4 ч. ложки;

  • пісок цукровий – 50 р.


  • Приготування
    Розтираємо сирок з яйцем, додаємо соду, сіль, сметану і цукор. Додаємо манку і добре розмішуємо. Потім даємо півгодинки постояти. Насипаємо трохи манки в мисочку для панірування. Ложкою набираємо трохи сирної маси і поміщаємо в тарілку з манкою. Обвалюємо, скачуючи кульку, а потім його злегка придавлюємо. Обсмажуємо сирник з обох сторін в олії.

    Сирник з манкою – класичний рецепт в духовці


    Інгредієнти:

  • манка – 5 ст. ложок;
  • Сирник з манкою

  • яйця – 2 шт.;

  • сир – 500 г;

  • сіль;

  • пшеничне борошно – 70 г;

  • цукор.


  • Приготування
    Свіжий сир розтираємо з жовтками, сіллю, цукром, борошном і манкою. В кінці вводимо збиті до стану піни білки. З отриманого тіста формуємо кульки, злегка придавлюємо і кладемо на деко. При помірній температурі випікаємо до рум'яності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирник з сиру
    Сирник з сиру
    Сирника, вони ж сирники - неймовірно популярне ласощі в наших краях, яке найчастіше стає частиною ранкової трапези. Спробуйте створити це шалено
    Як приготувати сирник з сиру на сковороді?
    Як приготувати сирник з сиру на сковороді?
    Ідеальний сніданок - сирник з коханим джемом і чашкою ароматного чаю. Порадуйте рідних справжнім домашнім ласощами, використовуючи описані рецепти в
    Львівський сирник
    Львівський сирник
    Львівський сирник - це неповторне ласощі, яке є в меню кожної кав'ярні однойменного міста. Цей десерт дуже нагадує сирну запіканку, вкритий
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - улюблені ласощі багатьох, особливо до сніданку. Смачні, ситні і навіть корисні сирник можна приготувати різними способами, про які ми і
    Сирник в духовці
    Сирник в духовці
    Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
    Сирник - рецепт
    Сирник - рецепт
    Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у