Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирник в духовці

Сирник в духовці

20-06-2015, 20:45
3 226
Сирник в духовці
Сирник у духовці готуються дуже легко і просто. Такий десерт виходить досить ситним, смачним і корисним. Найчастіше їх подають до сніданку зі сметаною або варенням. Сьогодні ми розповімо вам про всі тонкощі приготування сирників.

Рецепт сирників в духовці


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 4 ст. ложки;

  • яйце – 1 шт.;

  • розпушувач – щіпка;

  • сир – 300 г;

  • цукровий пісок – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У сир розбиваємо яйце, додаємо за смаком цукровий пісок і все ретельно розтираємо ложкою. Потім з'єднуємо борошно з розпушувачем і просіваємо все через сито в сир. Вимішуємо еластичне тісто, формуємо з нього невеликі кульки і обвалюємо їх у борошні. Трохи приплющиваем і викладаємо на деко, рясно промазанный рослинним маслом. Відправляємо сирник в розігріту духовку і запікаємо приблизно 15 хвилин. Подаємо десерт гарячими зі сметаною і свіжим чорносливом.

    Сирник з манкою в духовці


    Інгредієнти:

  • манна крупа – 5 ст. ложок;

  • сир – 500 г;

  • ванілін – 10 г;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • яйце куряче – 2 шт.


  • Приготування
    У миску викладаємо сільський сир, вбиваємо яйця і додаємо манку. Все добре перемішуємо, додаємо за смаком цукор і ванілін. Отриману суміш розкладаємо по силіконових формочках, розрівнюємо поверхню і ставимо в духовку, виставивши температурний режим на 180°С. Випікаємо сирника 30 хвилин, а потім охолоджуємо і подаємо з йогуртом або джемом.

    Рецепт сирного пирога в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • цукор – 50 г;

  • борошно – 150 р.


  • Для начинки:

  • масло вершкове – 150 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 150 г;

  • борошно – 30 г;

  • пудра цукрова – 6 ст. ложки;

  • яблуко – 3 шт.;

  • яблучний сік – 150 мл;

  • знежирений сир – 750 г;

  • ізюм – 100 г;

  • молоко – 100 мл


  • Приготування
    Як спекти творожник в духовці? Все дуже просто: беремо 1 яйце, поділяємо його на жовток і білок і змішуємо перший з маслом, цукром і борошном. Замішуємо м'яке тісто, викладаємо його в роз'ємну форму і робимо невеликі бортики. Потім відправляємо в духовку і випікаємо основу 10 хвилин. Цим часом нарізаємо невеликими шматочками яблука. Цукрову пудру карамелізуємо на слабенькому вогні, а потім вливаємо в неї яблучний сік і уварюємо кілька хвилин. Після цього додаємо в сироп яблука і тушкуємо, приблизно 5 хвилин. Масло розтоплюємо, остуджуємо і змішуємо з борошном, цукром і сиром. Додаємо яйця, яєчний білок, родзинки і вливаємо молоко. На випечену основу викладаємо отриману сирну масу і трохи яблук. Запікаємо творожник близько години, а хвилин за 10 до готовності, доповідаємо залишилися часточки фруктів і заливаємо карамельної сумішшю.

    Дієтичні сирник в духовці


    Інгредієнти:

  • нежирний сир – 400 г;

  • цукор – 3 ст. ложки;

  • яйце – 3 шт.;

  • яєчні білки – 3 шт.;

  • сіль – щіпка;

  • мука – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Сирник в духовці

    Беремо знежирений сир, висипаємо в нього цукор, вбиваємо яйця і ретельно перемішуємо, розтираючи виделкою. Потім всипаємо просіяне борошно заздалегідь і кидаємо за бажанням пакетик ванільного цукру. Збиваємо все блендером до отримання однорідної консистенції, що нагадує густий крем. В окрему миску виливаємо охолоджені яєчні білки, вспушиваем їх до піків і акуратно перекладаємо в сирну масу. Далі беремо формочки для кексиків, змащуємо гарненько маслом, викладаємо сир і відправляємо в духовку. Випікаємо сирники 20 хвилин при температурі приблизно 175°С. Після цього, акуратно дістаємо їх, остуджуємо, виймаємо з формочок, викладаємо на блюдо і присипаємо зверху цукровою пудрою. Подаємо сирник з будь-яким ягідним варенням, згущеним молоком або джемом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - улюблені ласощі багатьох, особливо до сніданку. Смачні, ситні і навіть корисні сирник можна приготувати різними способами, про які ми і
    Сирники в духовці - рецепт
    Сирники в духовці - рецепт
    Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
    Сирник - рецепт
    Сирник - рецепт
    Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у
    Класичні сирники - рецепт
    Класичні сирники - рецепт
    Сирники - улюблене багатьма блюдо, яке ідеально підходить до сніданку. Особливо сирники люблять діти. Серед безлічі різноманітних рецептів сирних
    Сирники для дітей
    Сирники для дітей
    Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам