Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як смачно зварити макарони?

Як смачно зварити макарони?

10-08-2016, 19:35
769
Як смачно зварити макарони?
Макарони – проста, доступна всім і смачна їжа, яку люблять усі без винятку. А от якщо додати ще різні інгредієнти, то звичайне повсякденне страва з легкістю перетворитися на вишукану страву. Отже, давайте дізнаємося, як смачно зварити макарони.

Як смачно зварити макарони з тушонкою?


Інгредієнти:

  • макарони – 305 м;

  • тушонка у банку – 285 г;

  • масло вершкове – 10 г;

  • спеції;

  • зелень свіжої петрушки – 10 р.


  • Приготування
    Беремо макаронні вироби середніх розмірів, кидаємо обережно в каструлю з окропом і відварюємо майже до готовності. Далі відкидаємо їх у друшляк і залишаємо на деякий час.
    На сковороді розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і викладаємо туди підсушені макарони, перемішуючи. Після цього додаємо тушонку, розмішуємо і прогріваємо блюдо 5 хвилин, прикривши зверху кришкою. Приправляємо страва спеціями, посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо.

    Як смачно зварити макарони на гарнір?


    Інгредієнти:

  • макарони – 495 г;

  • зелений базилік – 3 гілочки;

  • олія оливкова – 95 мл;

  • спеції;

  • часник – на смак;

  • свіжий чебрець – за смаком;

  • зелень свіжої петрушки.


  • Приготування
    Зубчики часничку чистимо і видавлюємо через прес в масло. Додаємо свіжий чебрець, перемішуємо і відставляємо поки в сторону.
    Макарони кидаємо в каструлю з водою і відварюємо до закипання, підсолюємо за смаком. Нагрівання зменшуємо, прикриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 помішуючи, щоб вироби не злиплися між собою. Далі відкидаємо макарони на друшляк, а коли стече вся рідина, перекладаємо вироби на тарілку і поливаємо ароматним часниковим маслом. Кидаємо свіжу подрібнену зелень, перемішуємо і подаємо до столу на гарнір з улюбленими стравами!

    Як зварити смачні макарони?


    Інгредієнти:

  • макаронні вироби – 125 г;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • масло вершкове (домашнє) – 25 г;

  • сіль – на смак;

  • вода – 2 л.
  • Як смачно зварити макарони?


    Приготування
    У мисці розтоплюємо шматочок вершкового масла. Відварюємо макарони до готовності, підсолюємо воду за смаком, а потім відкидаємо на друшляк. Коду вся рідина стече, викладаємо макарони в каструлю і заливаємо теплою олією. Ретельно все перемішуємо, прогріваємо на слабенькому вогні і розбиваємо сире куряче яйце. Включаємо вогонь на максимум і, заважаючи, чекаємо, коли яєчна суміш просочить кожну макаронину. Готову страву знімаємо з плити, розкладаємо по тарілках і подаємо як ситного сніданку або легкого перекусу в обідню перерву.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Макарони з креветками - рецепт
    Макарони з креветками - рецепт
    Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
    Макарони з шинкою
    Макарони з шинкою
    Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний
    Макарони в духовці - рецепт
    Макарони в духовці - рецепт
    Макарони, приготовлені в духовці досить смачне і ситне блюдо, а якщо їх ще нафарширувати який-небудь начинкою - вийде страва, просто пальчики
    Макарони з сиром
    Макарони з сиром
    Макарони з сиром - це чудове блюдо для розвантажувальних днів або для тих, хто не вживає м'ясо і рибу. Здавалося б, що простіше - отварил спагетті і
    Як посмажити макарони на сковороді?
    Як посмажити макарони на сковороді?
    Коли нам потрібно що-небудь швиденько приготувати, нас, звичайно ж, виручають макарони. Це, безумовно, відварні макарони. А сьогодні ми розповімо про