Макарони – проста, доступна всім і смачна їжа, яку люблять усі без винятку. А от якщо додати ще різні інгредієнти, то звичайне повсякденне страва з легкістю перетворитися на вишукану страву. Отже, давайте дізнаємося, як смачно зварити макарони.
Як смачно зварити макарони з тушонкою?
Інгредієнти: макарони – 305 м; тушонка у банку – 285 г; масло вершкове – 10 г; спеції; зелень свіжої петрушки – 10 р. Приготування Беремо макаронні вироби середніх розмірів, кидаємо обережно в каструлю з окропом і відварюємо майже до готовності. Далі відкидаємо їх у друшляк і залишаємо на деякий час.
На сковороді розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла і викладаємо туди підсушені макарони, перемішуючи. Після цього додаємо тушонку, розмішуємо і прогріваємо блюдо 5 хвилин, прикривши зверху кришкою. Приправляємо страва спеціями, посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо.
Як смачно зварити макарони на гарнір?
Інгредієнти: макарони – 495 г; зелений базилік – 3 гілочки; олія оливкова – 95 мл; спеції; часник – на смак; свіжий чебрець – за смаком; зелень свіжої петрушки. Приготування Зубчики часничку чистимо і видавлюємо через прес в масло. Додаємо свіжий чебрець, перемішуємо і відставляємо поки в сторону.
Макарони кидаємо в каструлю з водою і відварюємо до закипання, підсолюємо за смаком. Нагрівання зменшуємо, прикриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 помішуючи, щоб вироби не злиплися між собою. Далі відкидаємо макарони на друшляк, а коли стече вся рідина, перекладаємо вироби на тарілку і поливаємо ароматним часниковим маслом. Кидаємо свіжу подрібнену зелень, перемішуємо і подаємо до столу на гарнір з улюбленими стравами!
Як зварити смачні макарони?
Інгредієнти: макаронні вироби – 125 г; яйце відбірне – 1 шт.; масло вершкове (домашнє) – 25 г; сіль – на смак; вода – 2 л. Приготування У мисці розтоплюємо шматочок вершкового масла. Відварюємо макарони до готовності, підсолюємо воду за смаком, а потім відкидаємо на друшляк. Коду вся рідина стече, викладаємо макарони в каструлю і заливаємо теплою олією. Ретельно все перемішуємо, прогріваємо на слабенькому вогні і розбиваємо сире куряче яйце. Включаємо вогонь на максимум і, заважаючи, чекаємо, коли яєчна суміш просочить кожну макаронину. Готову страву знімаємо з плити, розкладаємо по тарілках і подаємо як ситного сніданку або легкого перекусу в обідню перерву.