Фаршировані черепашки
Італійські конкильони зараз можна без проблем знайти в будь-якому маркеті. Великим попитом ці макарони користуються не дарма, так як готуються досить просто, а результат завжди вражає і страва виглядає більш ефектно, ніж порція будь-якої іншої дрібної пасти або лазаньї . Як оригінально фарширувати макарони черепашки різним фаршем, докладно описано нижче в статті.
Інгредієнти:
конкильони – 475 г;
фарш дрібного помелу – 365 г;
яйце – 1 шт.;
перець чорний свіжозмелену;
перець червоний болгарський – 2 шт.;
помідори – 125 г;
перець гострий; часник;
свіжі трави - базилік, петрушка, розмарин, коріандр;
сіль.
Приготування
Фарш підсолити, приправте улюбленими спеціями і добре перемішати, додати яйце. Нафаршируйте сирі черепашки і відкладіть в сторону на деякий час.
Підготуйте овочеву суміш з томатів, перцю солодкого та гострого, часнику і зелені частини, подрібнивши блендером. Розбавте трохи водою.
Вогнетривку форму змастіть маслом. Розподіліть черепашки відкритою стороною вгору. Залийте овочевою підливою і відправте запікатися в прогріту духовку. При необхідності підлийте трохи води. Запікаємо при 190 градусах 30. Можна за кілька хвилин до фіналу присипати сиром.
Інгредієнти:
конкильони – 12 шт.;
курячий фарш – 375 г;
цибуля – 265 г;
часник – 2 зубчики.
морква – 1 шт.;
соус томатний – 85 м;
твердий сир – 265 г;
молоко незбиране – 935 мл;
сільське масло – 115 г;
борошно – 95 г;
рафінована олія;
чорний мелений перець, ароматні трави, сіль, мускатний горіх.
Приготування
Нарізану кубиками цибулю, пластинками часник і натерту моркву обсмажте на сковороді з олією сім хвилин. Потім додайте фарш, смажте 10 хвилин, постійно розмішуючи, посоліть, поперчіть, додайте томатний соус, томіть три хвилини. Зніміть з вогню, нехай охолоне, і змішайте з 100 г натертого сиру. Наповнення для пасти готово.
Тепер приступайте до виготовлення вершкового соусу, в нашому випадку це буде класичний бешамель. У розтоплене в сковорідці вершкове масло, всипте борошно і пасеруйте пару хвилин до кремового кольору. Постійно помішуючи, вливайте неспішно молоко, додайте сіль, перець, ароматні трави, мускат, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
У відповідну форму налийте трохи соусу, розподіляйте не щільно вже фаршировані макарони і заливайте іншим соусом. Якщо заготовки покриті не повністю, додайте бульйону або гарячої води. Зверху посипте сиром, що залишився і запікайте тридцять хвилин при 185 градусах.
Фаршировані великі черепашки з м'ясним фаршем, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Фарш підсолити, приправте улюбленими спеціями і добре перемішати, додати яйце. Нафаршируйте сирі черепашки і відкладіть в сторону на деякий час.
Підготуйте овочеву суміш з томатів, перцю солодкого та гострого, часнику і зелені частини, подрібнивши блендером. Розбавте трохи водою.
Вогнетривку форму змастіть маслом. Розподіліть черепашки відкритою стороною вгору. Залийте овочевою підливою і відправте запікатися в прогріту духовку. При необхідності підлийте трохи води. Запікаємо при 190 градусах 30. Можна за кілька хвилин до фіналу присипати сиром.
Мушлі, фаршировані куркою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану кубиками цибулю, пластинками часник і натерту моркву обсмажте на сковороді з олією сім хвилин. Потім додайте фарш, смажте 10 хвилин, постійно розмішуючи, посоліть, поперчіть, додайте томатний соус, томіть три хвилини. Зніміть з вогню, нехай охолоне, і змішайте з 100 г натертого сиру. Наповнення для пасти готово.
Тепер приступайте до виготовлення вершкового соусу, в нашому випадку це буде класичний бешамель. У розтоплене в сковорідці вершкове масло, всипте борошно і пасеруйте пару хвилин до кремового кольору. Постійно помішуючи, вливайте неспішно молоко, додайте сіль, перець, ароматні трави, мускат, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
У відповідну форму налийте трохи соусу, розподіляйте не щільно вже фаршировані макарони і заливайте іншим соусом. Якщо заготовки покриті не повністю, додайте бульйону або гарячої води. Зверху посипте сиром, що залишився і запікайте тридцять хвилин при 185 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лазанья з фаршем і грибами
Знамениту лазанью пропонуємо приготувати за новими цікавими рецептами. Далі розповімо, як створити незрівнянне італійське страву, не сильно
Фаршировані макарони-трубочки
Італійська паста славиться своїм шикарним різноманітністю. Поговоримо про ситному її варіанті - каннеллоні. Фаршировані макарони-трубочки дуже ситні,
Фаршировані макарони-черепашки
Страви з макаронів вважаються повсякденними і досить простими. Однак навіть з них можна приготувати справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл.
Фаршировані макарони в духовці
Фаршировані макарони - це дуже смачне і популярне блюдо. Їх зазвичай варять у киплячій воді або готують на пару. Але в нашій статті ми поговоримо про
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися