Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лазанья з фаршем і грибами

Лазанья з фаршем і грибами

27-05-2016, 21:41
675
Лазанья з фаршем і грибами
Сучасні господині вдосконалюють знамениті класичні рецепти італійської кухні. Нижче розповімо, як приготувати дивовижно смачну лазанью з фаршем і грибами.

Лазанья з м'ясним фаршем і грибами - рецепт


Інгредієнти:

  • листи для лазаньї;

  • пармезан – 245 г;

  • фарш (свинячий, яловичий або мікс) - 295 г;

  • помідори щільні – 575 г;

  • гриби будь-які (печериці, глива або лісові) – 245 г;

  • цибулина не велика - 1 шт.;

  • зубчики часнику – 2 шт.;

  • вино сухе, біле – 75 мл;

  • томатна паста або соус – 45 г;

  • перець, сіль, орегано.


  • Для соусу:

  • молоко – 245 мл;

  • сільське масло – 45 г;

  • борошно – 45 г;

  • пармезан – 45 г;

  • сіль, мускат.


  • Приготування
    Спершу підготуйте овочі – томати очистіть і подрібніть на тертці, гриби подрібніть цибулю наріжте чвертькільцями, часник пюрируйте. Цибулю і часник обсмажте. Через 2 хвилини додайте фарш і інтенсивно перемішайте. Тепер до фаршу додайте томатну пасту, перетерті помідори і гриби, і обсмажте, поки вся рідина не випарується. Посоліть, поперчіть, зніміть з вогню і охолодіть.
    Тепер соус. На сковороді розтопіть масло, додайте борошно, обсмажте цю суміш і влийте молоко тонкою цівкою. Соус варіть 15 хвилин і додайте тертий пармезан і посоліть.
    Форму змастіть розподіліть на ньому пасти для лазаньї так, щоб один злегка лягав на інший. Зверху викладіть м'ясну начинку і полийте соусом. Накрийте начинку пастою і знову повторіть шари. Зверху лазанью накрийте листами і посипте пармезаном. Запікайте блюдо 35 хвилин в духовці при 210 градусах.

    Лазанья з лаваша з курячим фаршем і грибами


    Інгредієнти:
    Для лазаньї:

  • курячий фарш (філе) - 275 г;

  • печериці - 235 г;

  • цибуля - 45 г;

  • морква - 45 г;

  • біле вино - 185 мл;

  • томати консервовані - 375 г;

  • лаваш вірменський, тонкий;

  • мікс з твердих сирів.


  • Для соусу:

  • сільське масло - 45 г;

  • борошно - 25 г;

  • молоко максимальної жирності, можна вершки - 475 мл;

  • лаврушка.


  • Приготування
    Почніть приготування з начинки. Підігрійте масло і спассеруем цибулю з морквою і печерицями. Коли овочі розм'якшаться, додайте часник, потім додати фарш. Коли м'ясо схопиться, залийте вином, чекайте, поки вся
    Лазанья з фаршем і грибами
    рідина випарується майже повністю, додайте томати. Через 10 хвилин томління, вміст сковороди перетвориться в густий томатний соус.
    Приступайте до приготування вершкового соусу. Розтопіть масло і спасеруйте борошно. Розведіть масу молоком, киньте лаврушку, спеції і варіть, поки не загусне. Приберіть лавровий лист і остудіть соус.
    Тепер можна приступити до формування лазаньї, зробити це неймовірно просто: чергуйте шари обох соусів з листами пасти і зверху посипте блюдо щедро пармезаном. Запікайте 45 хвилин при 190 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Рецептів лазаньї існує безліч - від класичного до лінивого домашнього способу її приготування. Але кожен буде неодмінно смачним, якщо зробити страву
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Сьогодні італійську пасту не складно приготувати самостійно. Неймовірний вибір рецептів вражає фантазію будь-якої господині і штовхає на черговий
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Шалено смачне і особливо популярне блюдо італійської кухні можна успішно створити самостійно. Пропонуємо два відмінних рецепта лазаньі болоньезе з
    Лазанья з грибами і куркою
    Лазанья з грибами і куркою
    Класична лазанья обзавелася безліччю різних варіацій приготування, іноді зовсім далеких від оригіналу, але не менш смачних. У цій статті ми
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих