Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з печерицями у вершковому соусі

Паста з печерицями у вершковому соусі

10-08-2016, 19:19
367
Паста з печерицями у вершковому соусі
Пастою називають всі макаронні вироби, роблять її тільки з пшениці особливих «твердих» сортів. Завдяки цьому при варінні макарони не розкисають, після варіння не склеюються в неаппетитную масу, так і для фігури не несуть ніякої шкоди, оскільки вуглеводи в таких виробах з високоякісного борошна швидкі. Дуже смачно виходить італійська паста з грибами в вершковому соусі.
Швидко і просто
Готується паста з грибами у вершковому соусі дуже легко, рецепт можна модифікувати, використовуючи ті гриби, що є під рукою (білі, підосичники, підберезники, печериці).
Інгредієнти:

  • цибулини білі довгасті середнього розміру – 2 шт.;

  • шампіньйони – 05 кг;

  • паста №5 (плоскі тонкі макарони) – 1 упаковка 400-500 м;

  • вершки пастеризовані не менше 25% жирності – 500 мл;

  • сіль йодована без добавок – 1 ч. ложка + 1 ст. ложка;

  • олія нерафінована з насіння соняшника – 1/3 склянки;

  • свіжозмелену перець (суміш) – за смаком.


  • Приготування
    Оскільки паста вариться за невеликий період часу, починати варто з приготування соусу. Гриби перебираємо, звичайно ж, чистимо, якщо трапляються пошкоджені, викидаємо їх. Гриби купуємо на ринку тільки у перевірених людей, якщо збираємо самі обираємо безпечні місця. Підготовлені гриби нарізаємо невеликими кубиками, так само шаткуємо цибулю і на прогрітому маслі обсмажуємо цибулька з грибами. Спочатку буде досить багато рідини, її потрібно випарувати по максимуму. Підсолюємо грибочки (1 ч. ложечка солі без гірки), вливаємо вершки і тушкуємо на повільному вогні до закипання. Відразу вимикаємо.
    За 10 хвилин до готовності соусу ставимо каструлю з водою під варіння пасти. Додаємо сіль і, коли вода скипить, закладаємо макарони. Варимо їх 5-7 хвилин, пробуємо. Паста не повинна розварюватися до занадто м'якого стану, деяка твердоватость повинна залишитися. Відкидаємо на друшляк – правильну пасту промивати не треба, і перекладаємо в посуд, в якій нудиться соус. Сервіруємо з келихом білого сухого вина і свіжими овочами.
    Паста з куркою і грибами
    Якщо хочеться більш ситний варіант, ваш вибір – знову паста, а курка з грибами у вершковому соусі чудово поєднуються за смаком і дозволять нагодувати навіть дуже голодного чоловіка після трудового дня.
    Інгредієнти:

  • філе (грудки без кісток) молодого курчати – 2 шт.;

  • печериці (вирощені промисловим способом) – 03 кг;

  • вершки не менше 18% жирності – 1 стакан;

  • цибулю-шалот (дрібний) – 1 жменя;

  • масло вершкове – 50 г;

  • сіль – за смаком;

  • паста (виходячи з ваги сирого продукту), відварена з рецептом на упаковці – 300 г;

  • петрушка – 1 маленький пучок;

  • свіжозмелену перець (чорний або суміш) – 1 щіпка.


  • Приготування
    Паста з печерицями у вершковому соусі з курячим філе вийде ніжною, якщо м'ясо від молодої курочки, тому філе вибирайте невеликого розміру. Наріжемо його навпіл поперек волокон, а потім – шматочками в половину сірникової коробки. На прогрітій сковороді без масла прижарим шматочки, щоб сік не витікав.
    Паста з печерицями у вершковому соусі
    Чистимо і дрібно шаткуємо цибулю, гриби ріжемо тонкими скибочками. На розтопленому маслі, на максимальному вогні трохи обсмажуємо цибулю і гриби, додаємо курку, зменшуємо вогонь і готуємо близько чверті години. Солимо, перчимо, додаємо вершки і петрушку. Тушкуємо до закипання. Пасту викладаємо на блюдо і відразу поливаємо соусом. Як бачите, паста з печерицями у вершковому соусі – проста страва, рецепт його подужає будь.
    Наостанок порада – паста під вершковим соусом з грибами хороша свіжою. На другий день це блюдо навряд чи когось надихне, тому не готуйте його про запас.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з лисичками
    Паста з лисичками
    Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
    Паста з грибами у вершковому соусі
    Паста з грибами у вершковому соусі
    Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Варіантів пасти існує не так і багато, а рецептів наповнення зібралася достатня кількість. Одним з найбільш поширених і ситних страв можна назвати
    Макарони з грибами у вершковому соусі
    Макарони з грибами у вершковому соусі
    У цій статті зібрані рецепти, які допоможуть урізноманітнити повсякденний вечеря чудовим блюдом з абсолютно простих і доступних компонентів. Далі
    Паста з соусом песто
    Паста з соусом песто
    Соус песто завжди дуже добре поєднується з гарячою пастою. Це ароматне неповторне італійське блюдо готується дуже швидко і просто. Цінителі