Паста з куркою в вершковому соусі
Приготувати пасту з куркою в вершковому соусі дуже просто, зате в результаті виходить ситна, дуже смачне блюдо, яке підкорить ваших домочадців.
Є різні рецепти пасти з куркою у вершковому соусі. Соус можна з'єднувати з м'ясними інгредієнтами і макаронами в процесі готування, в кінці або при розкладанні на тарілки. Пасту можна доповнювати всілякими продуктами, які додадуть їй неповторні смакові відтінки. Представляємо вам 4 варіанти даної страви.
Інгредієнти:
куряче філе — 480-500 г;
паста — 180-200 г;
цибуля — 70-90 г;
морква — 70-90 г;
приправи (карі, паприка мелена);
борошно — 15 ст. ложки;
сіль;
вершки — 210-220 мл;
будь-яке рослинне масло — 3-4 ст. ложки.
Приготування
Нарізаємо філе брусочками або кубиками, цибулю — четвертинками кілець, моркву — полукружками. Смажимо ці продукти на олії. Через 5-6 хвилин вливаємо вершки, додаємо карі, паприку, сіль і тушкуємо хвилин 25. Підсипаємо борошно — кількість регулюємо, виходячи з виду соусу. Якщо він рідкий — кладемо більше борошна. Якщо густий — зовсім небагато. Якщо соус надто вже загусло, то розбавляємо його водою або вершками.
Відварюємо Пасту, орієнтуючись на інформацію на упаковці. Зазвичай це займає 10-14 хвилин. Потім солимо її і скроплюємо маслом. Розкладаємо по тарілках спочатку пасту, а потім курку з соусом.
Інгредієнти:
гомілки курячі — 7-8 шт.;
мигдаль — 50 г;
цибуля — 70-90 г;
вершки — 300 мл;
масло рослинне — 4 ст. ложки;
фетучіні — 200 г;
масло вершкове — 45-60 г;
чебрець сушений;
борошно — 1 ст. ложка;
йодована сіль.
Приготування
Обсмажуємо курячу гомілку на рослинному маслі. Хвилин за 5 до готовності додаємо порізану кубиками цибулю і сіль.
Розтоплюємо на іншій сковороді вершкове масло. Підсипаємо борошно. Продовжуємо нагрівати суміш і все це ретельно перемішуємо, розбиваючи грудочки. Вливаємо вершки. Уварюємо суміш 3 хвилини, не забуваючи помішувати. Мигдальні горіхи подрібнюємо і висипаємо в соус. Відправляємо туди ж сіль і чебрець. Соус готовий.
Відварюємо фетучіні 11 хвилин. Кладемо на тарілку макаронні вироби, потім курячу гомілку і поливаємо все соусом.
Інгредієнти:
макарони пенне — 150-170 г;
маслини без кісточок — 6-9 шт.;
олія оливкова — 2 ст. ложки;
часникові часточки — 1 шт.;
вершки — 85-100 мл;
курка копчена — 170-200 г;
суміш трав ( коріандр , майоран);
сіль.
Приготування
Ставимо варитися пенне. Коли вони будуть готові, 60 мл відвару залишаємо, а решта зливаємо через друшляк.
У сковороді прогріваємо масло з часниковим зубчиком, розрізаним на половинки. Коли часник почне золотитися — прибираємо його. Виливаємо в сковороду вершки. Солимо і приправляємо суміш. Додаємо відкладений раніше відвар. Перемішуємо. Варимо 3 хвилини. Кладемо пенне, нарізану копчену курку, подрібнені маслини. Прогріваємо і вимикаємо вогонь.
Інгредієнти:
куряче філе — 275-300 г;
лимон — 05 шт.;
вершки — 180 мл;
суміш перців мелених;
сіль;
фузіллі — 230-250 г;
часникові часточки — 3 шт.;
пармезан — 40-45 г;
вершкове масло — 70-80 р.
Приготування
Куряче філе промиваємо, нарізаємо смужками. Підсолюємо, перчимо і обсмажуємо, використовуючи вершкове масло. Ставимо варитися фузіллі.
Поки ці продукти доходять до готовності, займаємося соусом. Розтоплюємо вершкове масло, помістивши його в іншу сковороду (на одній вже смажиться філе). Знімаємо цедру з лимона і в подрібненому вигляді додаємо її в масло. Туди ж кладемо порубані часникові зубчики. Прогріваємо все, помішуючи. Вливаємо вершки. Солимо. Уварюємо злегка. На це знадобиться хвилини 3. Додаємо в соус тертий пармезан і готуємо ще 5 хвилин. Обов'язково помішуємо. З'єднуємо соус з куркою, пастою — тепер можна приступати до дегустації.
Є різні рецепти пасти з куркою у вершковому соусі. Соус можна з'єднувати з м'ясними інгредієнтами і макаронами в процесі готування, в кінці або при розкладанні на тарілки. Пасту можна доповнювати всілякими продуктами, які додадуть їй неповторні смакові відтінки. Представляємо вам 4 варіанти даної страви.
Паста з вершковим соусом і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо філе брусочками або кубиками, цибулю — четвертинками кілець, моркву — полукружками. Смажимо ці продукти на олії. Через 5-6 хвилин вливаємо вершки, додаємо карі, паприку, сіль і тушкуємо хвилин 25. Підсипаємо борошно — кількість регулюємо, виходячи з виду соусу. Якщо він рідкий — кладемо більше борошна. Якщо густий — зовсім небагато. Якщо соус надто вже загусло, то розбавляємо його водою або вершками.
Відварюємо Пасту, орієнтуючись на інформацію на упаковці. Зазвичай це займає 10-14 хвилин. Потім солимо її і скроплюємо маслом. Розкладаємо по тарілках спочатку пасту, а потім курку з соусом.
Паста фетучіні з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо курячу гомілку на рослинному маслі. Хвилин за 5 до готовності додаємо порізану кубиками цибулю і сіль.
Розтоплюємо на іншій сковороді вершкове масло. Підсипаємо борошно. Продовжуємо нагрівати суміш і все це ретельно перемішуємо, розбиваючи грудочки. Вливаємо вершки. Уварюємо суміш 3 хвилини, не забуваючи помішувати. Мигдальні горіхи подрібнюємо і висипаємо в соус. Відправляємо туди ж сіль і чебрець. Соус готовий.
Відварюємо фетучіні 11 хвилин. Кладемо на тарілку макаронні вироби, потім курячу гомілку і поливаємо все соусом.
Паста з копченою куркою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо варитися пенне. Коли вони будуть готові, 60 мл відвару залишаємо, а решта зливаємо через друшляк.
У сковороді прогріваємо масло з часниковим зубчиком, розрізаним на половинки. Коли часник почне золотитися — прибираємо його. Виливаємо в сковороду вершки. Солимо і приправляємо суміш. Додаємо відкладений раніше відвар. Перемішуємо. Варимо 3 хвилини. Кладемо пенне, нарізану копчену курку, подрібнені маслини. Прогріваємо і вимикаємо вогонь.
Італійська паста з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, нарізаємо смужками. Підсолюємо, перчимо і обсмажуємо, використовуючи вершкове масло. Ставимо варитися фузіллі.
Поки ці продукти доходять до готовності, займаємося соусом. Розтоплюємо вершкове масло, помістивши його в іншу сковороду (на одній вже смажиться філе). Знімаємо цедру з лимона і в подрібненому вигляді додаємо її в масло. Туди ж кладемо порубані часникові зубчики. Прогріваємо все, помішуючи. Вливаємо вершки. Солимо. Уварюємо злегка. На це знадобиться хвилини 3. Додаємо в соус тертий пармезан і готуємо ще 5 хвилин. Обов'язково помішуємо. З'єднуємо соус з куркою, пастою — тепер можна приступати до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з грибами у вершковому соусі
Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.
Паста з сьомгою у вершковому соусі
Класика італійської кухні - паста. Рецептів її приготування існує неймовірна кількість і кожен чудово смачний. Пропонуємо приготувати чудове страву з
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з