Паста з куркою в вершковому соусі

Є різні рецепти пасти з куркою у вершковому соусі. Соус можна з'єднувати з м'ясними інгредієнтами і макаронами в процесі готування, в кінці або при розкладанні на тарілки. Пасту можна доповнювати всілякими продуктами, які додадуть їй неповторні смакові відтінки. Представляємо вам 4 варіанти даної страви.
Паста з вершковим соусом і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо філе брусочками або кубиками, цибулю — четвертинками кілець, моркву — полукружками. Смажимо ці продукти на олії. Через 5-6 хвилин вливаємо вершки, додаємо карі, паприку, сіль і тушкуємо хвилин 25. Підсипаємо борошно — кількість регулюємо, виходячи з виду соусу. Якщо він рідкий — кладемо більше борошна. Якщо густий — зовсім небагато. Якщо соус надто вже загусло, то розбавляємо його водою або вершками.
Відварюємо Пасту, орієнтуючись на інформацію на упаковці. Зазвичай це займає 10-14 хвилин. Потім солимо її і скроплюємо маслом. Розкладаємо по тарілках спочатку пасту, а потім курку з соусом.
Паста фетучіні з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо курячу гомілку на рослинному маслі. Хвилин за 5 до готовності додаємо порізану кубиками цибулю і сіль.
Розтоплюємо на іншій сковороді вершкове масло. Підсипаємо борошно. Продовжуємо нагрівати суміш і все це ретельно перемішуємо, розбиваючи грудочки. Вливаємо вершки. Уварюємо суміш 3 хвилини, не забуваючи помішувати. Мигдальні горіхи подрібнюємо і висипаємо в соус. Відправляємо туди ж сіль і чебрець. Соус готовий.
Відварюємо фетучіні 11 хвилин. Кладемо на тарілку макаронні вироби, потім курячу гомілку і поливаємо все соусом.
Паста з копченою куркою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо варитися пенне. Коли вони будуть готові, 60 мл відвару залишаємо, а решта зливаємо через друшляк.
У сковороді прогріваємо масло з часниковим зубчиком, розрізаним на половинки. Коли часник почне золотитися — прибираємо його. Виливаємо в сковороду вершки. Солимо і приправляємо суміш. Додаємо відкладений раніше відвар. Перемішуємо. Варимо 3 хвилини. Кладемо пенне, нарізану копчену курку, подрібнені маслини. Прогріваємо і вимикаємо вогонь.
Італійська паста з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:

Приготування
Куряче філе промиваємо, нарізаємо смужками. Підсолюємо, перчимо і обсмажуємо, використовуючи вершкове масло. Ставимо варитися фузіллі.
Поки ці продукти доходять до готовності, займаємося соусом. Розтоплюємо вершкове масло, помістивши його в іншу сковороду (на одній вже смажиться філе). Знімаємо цедру з лимона і в подрібненому вигляді додаємо її в масло. Туди ж кладемо порубані часникові зубчики. Прогріваємо все, помішуючи. Вливаємо вершки. Солимо. Уварюємо злегка. На це знадобиться хвилини 3. Додаємо в соус тертий пармезан і готуємо ще 5 хвилин. Обов'язково помішуємо. З'єднуємо соус з куркою, пастою — тепер можна приступати до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з грибами у вершковому соусі
Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.

Паста з сьомгою у вершковому соусі
Класика італійської кухні - паста. Рецептів її приготування існує неймовірна кількість і кожен чудово смачний. Пропонуємо приготувати чудове страву з

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в

Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі

Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для

Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з