Піджарка зі свинини з підливою
Сьогодні ми розглянемо з вами, як приготувати смачну піджарку з свинини з підливою. М'ясо виходить приголомшливо м'яким, ніжним, соковитим, смачним і просто тане в роті. Така страва стане гарною вечерею для всієї родини.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 565 р;
цибулина – 65 г;
морквина – 65 г;
темний соєвий соус – 10 мл;
томатний соус – 10 мл;
спеції;
м'ясний бульйон – 255 мл;
часник – 10 г;
олія рослинна;
свіжа зелень для подачі.
Приготування
Перед тим, як приготувати на сковороді піджарку, свинину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо середніми шматочками. У сотейник наливаємо масло і добре розігріваємо його. Далі викладаємо м'ясо, присипаємо його спеціями і вливаємо соєвий соус. Підрум'янюємо його на сильному вогні до утворення красивою рум'яної скоринки.
Тим часом очищаємо цибулю з морквою і шаткуємо невеликими кубиками. Відправляємо овочі до м'яса, перемішуємо і пасеруємо кілька хвилин. Слідом кладемо томатний соус, вводимо гарячий м'ясний бульйон і знову все перемішуємо. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімального рівня і тушкуємо піджарку з свинини з підливою під закритою кришкою хвилин 45. При необхідності підливаємо ще бульйон і за 5 хвилин до кінця приготування кидаємо дрібно рубаний часник і зелень.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 655 м;
вода – 105 мл;
цибуля ріпчаста – 115 г;
часник – 10 г;
олія рослинна;
свіжа зелень;
спеції .
Для соусу:
сметана нежирна – 175 мл;
борошно – 10 г;
вода – 20 мл;
сушена зелень – за бажанням;
спеції.
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати смачну і ніжну піджарку з свинини. Отже, м'ясо гарненько промиваємо водою, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо його в миску, солимо і приправляємо будь-якими спеціями. Маринуємо свинину близько півгодини, прибравши посуд в холодильник.
Тим часом очищаємо цибулю і шаткуємо його кільцями. Розігріваємо Сковороду з олією, викладаємо м'ясо і обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні до напівготовності. Після цього кидаємо цибулю, перемішуємо і підрум'янюємо ще кілька хвилин. Потім перекладаємо обжарку в невелику каструльку і вливаємо трохи води. Тушкуємо м'ясо 30 хвилин на повільному вогні.
Борошно злегка пасеруємо на сухій сковороді, а потім повільно вводимо сметану, розбавляємо водою і зменшуємо вогонь до мінімуму. За смаком додаємо в соус сушену зелень і варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готову суміш виливаємо в каструлю з м'ясом, добре перемішуємо і тушкуємо страву ще 10 хвилин. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, накриваємо посуд кришкою і наполягаємо смачну піджарку з свинини близько півгодини.
Рецепт піджарки з свинини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати на сковороді піджарку, свинину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо середніми шматочками. У сотейник наливаємо масло і добре розігріваємо його. Далі викладаємо м'ясо, присипаємо його спеціями і вливаємо соєвий соус. Підрум'янюємо його на сильному вогні до утворення красивою рум'яної скоринки.
Тим часом очищаємо цибулю з морквою і шаткуємо невеликими кубиками. Відправляємо овочі до м'яса, перемішуємо і пасеруємо кілька хвилин. Слідом кладемо томатний соус, вводимо гарячий м'ясний бульйон і знову все перемішуємо. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімального рівня і тушкуємо піджарку з свинини з підливою під закритою кришкою хвилин 45. При необхідності підливаємо ще бульйон і за 5 хвилин до кінця приготування кидаємо дрібно рубаний часник і зелень.
Піджарка зі свинини зі сметаною
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати смачну і ніжну піджарку з свинини. Отже, м'ясо гарненько промиваємо водою, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо його в миску, солимо і приправляємо будь-якими спеціями. Маринуємо свинину близько півгодини, прибравши посуд в холодильник.
Тим часом очищаємо цибулю і шаткуємо його кільцями. Розігріваємо Сковороду з олією, викладаємо м'ясо і обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні до напівготовності. Після цього кидаємо цибулю, перемішуємо і підрум'янюємо ще кілька хвилин. Потім перекладаємо обжарку в невелику каструльку і вливаємо трохи води. Тушкуємо м'ясо 30 хвилин на повільному вогні.
Борошно злегка пасеруємо на сухій сковороді, а потім повільно вводимо сметану, розбавляємо водою і зменшуємо вогонь до мінімуму. За смаком додаємо в соус сушену зелень і варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готову суміш виливаємо в каструлю з м'ясом, добре перемішуємо і тушкуємо страву ще 10 хвилин. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, накриваємо посуд кришкою і наполягаємо смачну піджарку з свинини близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина в сметані
Шалено смачне, ніжне і надзвичайно ароматне блюдо навчимо вас готувати за описаним далі рецептами. Розповімо, як загасити свинину зі сметанною
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Піджарка зі свинини
Піджарка зі свинини - це найпростіше м'ясне блюдо, яке завоювало любов господинь простотою приготування і нехитрим смаком, який подобається всім.