Вернуться назад Распечатать

Піджарка зі свинини з підливою

Піджарка зі свинини з підливою
Сьогодні ми розглянемо з вами, як приготувати смачну піджарку з свинини з підливою. М'ясо виходить приголомшливо м'яким, ніжним, соковитим, смачним і просто тане в роті. Така страва стане гарною вечерею для всієї родини.

Рецепт піджарки з свинини з підливою


Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 565 р;

  • цибулина – 65 г;

  • морквина – 65 г;

  • темний соєвий соус – 10 мл;

  • томатний соус – 10 мл;

  • спеції;

  • м'ясний бульйон – 255 мл;

  • часник – 10 г;

  • олія рослинна;

  • свіжа зелень для подачі.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати на сковороді піджарку, свинину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо середніми шматочками. У сотейник наливаємо масло і добре розігріваємо його. Далі викладаємо м'ясо, присипаємо його спеціями і вливаємо соєвий соус. Підрум'янюємо його на сильному вогні до утворення красивою рум'яної скоринки.
    Тим часом очищаємо цибулю з морквою і шаткуємо невеликими кубиками. Відправляємо овочі до м'яса, перемішуємо і пасеруємо кілька хвилин. Слідом кладемо томатний соус, вводимо гарячий м'ясний бульйон і знову все перемішуємо. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімального рівня і тушкуємо піджарку з свинини з підливою під закритою кришкою хвилин 45. При необхідності підливаємо ще бульйон і за 5 хвилин до кінця приготування кидаємо дрібно рубаний часник і зелень.

    Піджарка зі свинини зі сметаною


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 655 м;

  • вода – 105 мл;

  • цибуля ріпчаста – 115 г;

  • часник – 10 г;

  • олія рослинна;

  • свіжа зелень;

  • спеції .


  • Для соусу:

  • сметана нежирна – 175 мл;

  • борошно – 10 г;

  • вода – 20 мл;

  • сушена зелень – за бажанням;

  • спеції.


  • Приготування
    А ось ще один спосіб, як приготувати смачну і ніжну піджарку з свинини. Отже, м'ясо гарненько промиваємо водою, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо його в миску, солимо і приправляємо будь-якими спеціями. Маринуємо свинину близько півгодини, прибравши посуд в холодильник.
    Тим часом очищаємо цибулю і шаткуємо його кільцями. Розігріваємо Сковороду з олією, викладаємо м'ясо і обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні до напівготовності. Після цього кидаємо цибулю, перемішуємо і
    Піджарка зі свинини з підливою
    підрум'янюємо ще кілька хвилин. Потім перекладаємо обжарку в невелику каструльку і вливаємо трохи води. Тушкуємо м'ясо 30 хвилин на повільному вогні.
    Борошно злегка пасеруємо на сухій сковороді, а потім повільно вводимо сметану, розбавляємо водою і зменшуємо вогонь до мінімуму. За смаком додаємо в соус сушену зелень і варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готову суміш виливаємо в каструлю з м'ясом, добре перемішуємо і тушкуємо страву ще 10 хвилин. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, накриваємо посуд кришкою і наполягаємо смачну піджарку з свинини близько півгодини.