Свинина в сметані
Свинина в сметані ідеально підійде для смачної і ситної вечері. Блюдо виходить дуже ароматним і його можна подати абсолютно з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
свинина (м'якоть) – 655 м;
цибуля ріпчаста – 95 г;
вода – 110 мл;
сметана – 145 мл;
гірчиця – 10 мл;
масло рослинне – 10 мл;
спеції.
Приготування
Для приготування свинини на сковороді зі сметаною, м'якоть добре промиваємо, витираємо і нарізаємо брусочками. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його, підсолюємо, до рум'яної скоринки. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, кидаємо на сковороду і злегка підрум'янюємо. Далі вливаємо гарячу воду і після закипання, зменшуємо нагрівання і тушкуємо блюдо 30 хвилин. Після кладемо сметану, гірчицю, додаємо спеції, прикриваємо кришкою і тушкуємо блюдо хвилин 15.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 655 м;
сметана нежирна -110 мл;
цибулина – 2 шт.;
борошно – 20 г;
томатний соус – 20 мл;
свіжа зелень;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
М'ясо обполіскуємо, витираємо серветкою і нарізаємо брусочками. Викладаємо на сковороду з розігрітим маслом свинину і обсмажуємо до утворення скоринки.
Тим часом чистимо від лушпиння цибулю шаткуємо його дрібними кубиками і додаємо до м'яса. Зменшуємо нагрівання і продовжуємо обсмажувати, періодично помішуючи. У невеликій мисці змішуємо сметану з соусом, додаємо спеції за смаком і злегка збиваємо до однорідності. У сковороду до м'яса додаємо борошно, акуратно розмішуємо і виливаємо соус. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо підливу з свинини зі сметаною до м'якості. В кінці приготування прикрашаємо страву свіжою зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Інгредієнти:
свиняча корейка – 490 г;
цибулина – 55 г;
сметана – 40 мл;
вода – 190 мл;
пшеничне борошно – 25 г;
олія оливкова – 30 мл;
суха аджика – 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, відбиваємо з обох сторін, а потім шаткуємо тоненькими смужками. Приправляємо спеціями, сухий аджикою і ретельно перемішуємо. Свинину викладаємо на сковороду з розпеченим маслом і підсмажуємо на сильному вогні до золотистого кольору. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, кидаємо до м'яса і підрум'янюємо ще 5 хвилин, а потім всипаємо борошно. Слідом кладемо сметану, вливаємо воду, перемішуємо і тушкуємо бефстроганов під кришкою 10 хвилин.
Свинина в сметані на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинини на сковороді зі сметаною, м'якоть добре промиваємо, витираємо і нарізаємо брусочками. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його, підсолюємо, до рум'яної скоринки. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, кидаємо на сковороду і злегка підрум'янюємо. Далі вливаємо гарячу воду і після закипання, зменшуємо нагрівання і тушкуємо блюдо 30 хвилин. Після кладемо сметану, гірчицю, додаємо спеції, прикриваємо кришкою і тушкуємо блюдо хвилин 15.
Гуляш зі свинини зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обполіскуємо, витираємо серветкою і нарізаємо брусочками. Викладаємо на сковороду з розігрітим маслом свинину і обсмажуємо до утворення скоринки.
Тим часом чистимо від лушпиння цибулю шаткуємо його дрібними кубиками і додаємо до м'яса. Зменшуємо нагрівання і продовжуємо обсмажувати, періодично помішуючи. У невеликій мисці змішуємо сметану з соусом, додаємо спеції за смаком і злегка збиваємо до однорідності. У сковороду до м'яса додаємо борошно, акуратно розмішуємо і виливаємо соус. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо підливу з свинини зі сметаною до м'якості. В кінці приготування прикрашаємо страву свіжою зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Рецепт бефстроганова з свинини зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, відбиваємо з обох сторін, а потім шаткуємо тоненькими смужками. Приправляємо спеціями, сухий аджикою і ретельно перемішуємо. Свинину викладаємо на сковороду з розпеченим маслом і підсмажуємо на сильному вогні до золотистого кольору. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, кидаємо до м'яса і підрум'янюємо ще 5 хвилин, а потім всипаємо борошно. Слідом кладемо сметану, вливаємо воду, перемішуємо і тушкуємо бефстроганов під кришкою 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піджарка зі свинини з підливою
Ідеальне доповнення для звичайного звичного гарніру - піджарка з підливою, яку пропонуємо зробити з свинини. Рецепти, описані далі допоможуть вам
Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
Свинина в сметанному соусі на сковороді
Зі свинячого м'яса готують безліч різноманітних оригінальних страв, які до того ж і прості у виконанні. Про деякі з них детальніше поговоримо далі.
Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її