Котлети з капусти - найсмачніший рецепт
Коли ви не знаєте, що ж смачненьке приготувати на вечерю, на виручку прийде наша стаття. Сьогодні ми розповімо вам кілька рецептів смачних капустяних котлет, а ви оберіть найбільш смачний і порадуєте своїх близьких корисною їжею.
Інгредієнти:
білокачанна свіжа капуста – 315 г;
кефір – 65 мл;
яйце відбірне – 1 шт.;
манка – 40 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Для приготування капустяних котлет, беремо качан молодої капусти і дуже дрібно шаткуємо її ножем. Далі перекладаємо підготовлений овоч в глибоку миску, додаємо сіль і добре розминаємо руками. Слідом вливаємо кефір і розбиваємо яйце. Ретельно перемішуємо масу до однорідності і поступово всипаємо манну крупу. Залишаємо капустяне тісто на 20 хвилин, а поки розжарюємо сковороду наливаємо на неї трохи масла. Руки злегка змочуємо водою, формуємо однакові невеликі коржі і підсмажуємо їх з двох сторін. Котлетки виходить неймовірно ніжними і практично тануть у роті. Подавати до столу їх краще за все з майонезом, сметанкою або часниковим соусом.
Інгредієнти:
сухі пластівці вівсяні – 105 г;
капуста цвітна – 455 г;
цибулина – 75 г;
борошно – 45 г;
сухарі мелені – 105 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Перед тим, як приготувати котлети з кольорової капусти, вівсяні пластівці заливаємо крутим окропом і наполягаємо приблизно 10 хвилин, прикривши зверху кришкою. Цвітну капусту промиваємо, видаляємо погані листочки і розбираємо вилок на суцвіття. У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо трохи і акуратно опускаємо туди заготовки. Проварюємо овоч на середньому вогні 5 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк.
Чистимо цибулину, дрібненько рубаємо і злегка пасеруємо на рослинній олії. Остигнула капусту трохи подрібнюємо і змішуємо з обсмаженням. Слідом додаємо набряклі пластівці, приправляємо фарш за смаком спеції і ретельно перемішуємо. Тепер ліпимо руками невеликі коржі і обвалюємо їх повністю в сухарях. На сковорідку наливаємо невелику кількість рослинного масла, викладаємо наші овочеві заготовки і обсмажуємо до рум'янцю. Подаємо котлети з цвітної капусти з вівсяними пластівцями до столу з соусом і будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
свіжа кольорова капуста – 955 г;
яйця – 2 шт.;
сухарі панірувальні – 55 г;
спеції.
Приготування
Поділяємо цвітну капусту на маленькі суцвіття і гарненько промиваємо. Далі відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин до м'якого стану. Відкидаємо капусту на друшляк і залишаємо обсихати. Після цього перекладаємо овоч в миску, розминаємо товкачиком в пюре і додаємо яйця, спеції і сухарі. Приправляємо фарш спеціями, ретельно перемішуємо і формуємо однакові невеликі котлети. Викладаємо їх на промаслений деко і запікаємо в духовці 20 хвилин при 175 градусах.
Інгредієнти:
білокачанна капуста молода – 405 г;
яйце – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Капусту промиваємо, витираємо серветкою і дрібно шаткуємо. Потім додаємо яйце, спеції і збиваємо все блендером до однорідної консистенції. Невеликими порціями всипаємо борошно і замішуємо густувате тісто. Мокрими руками ліпимо з нього однакові котлетки і викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо заготовки спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і доводимо до золотисто кольору. Далі прикриваємо кришкою і тушкуємо котлети ще 10 хвилин, встановивши мінімальний вогонь. Подаємо їх до столу з майонезом або часниковим соусом.
Рецепт котлет з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування капустяних котлет, беремо качан молодої капусти і дуже дрібно шаткуємо її ножем. Далі перекладаємо підготовлений овоч в глибоку миску, додаємо сіль і добре розминаємо руками. Слідом вливаємо кефір і розбиваємо яйце. Ретельно перемішуємо масу до однорідності і поступово всипаємо манну крупу. Залишаємо капустяне тісто на 20 хвилин, а поки розжарюємо сковороду наливаємо на неї трохи масла. Руки злегка змочуємо водою, формуємо однакові невеликі коржі і підсмажуємо їх з двох сторін. Котлетки виходить неймовірно ніжними і практично тануть у роті. Подавати до столу їх краще за все з майонезом, сметанкою або часниковим соусом.
Найсмачніший рецепт котлет з цвітної капусти
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати котлети з кольорової капусти, вівсяні пластівці заливаємо крутим окропом і наполягаємо приблизно 10 хвилин, прикривши зверху кришкою. Цвітну капусту промиваємо, видаляємо погані листочки і розбираємо вилок на суцвіття. У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо трохи і акуратно опускаємо туди заготовки. Проварюємо овоч на середньому вогні 5 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк.
Чистимо цибулину, дрібненько рубаємо і злегка пасеруємо на рослинній олії. Остигнула капусту трохи подрібнюємо і змішуємо з обсмаженням. Слідом додаємо набряклі пластівці, приправляємо фарш за смаком спеції і ретельно перемішуємо. Тепер ліпимо руками невеликі коржі і обвалюємо їх повністю в сухарях. На сковорідку наливаємо невелику кількість рослинного масла, викладаємо наші овочеві заготовки і обсмажуємо до рум'янцю. Подаємо котлети з цвітної капусти з вівсяними пластівцями до столу з соусом і будь-яким гарніром.
Котлети з капусти в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Поділяємо цвітну капусту на маленькі суцвіття і гарненько промиваємо. Далі відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин до м'якого стану. Відкидаємо капусту на друшляк і залишаємо обсихати. Після цього перекладаємо овоч в миску, розминаємо товкачиком в пюре і додаємо яйця, спеції і сухарі. Приправляємо фарш спеціями, ретельно перемішуємо і формуємо однакові невеликі котлети. Викладаємо їх на промаслений деко і запікаємо в духовці 20 хвилин при 175 градусах.
Ледачі котлети з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Капусту промиваємо, витираємо серветкою і дрібно шаткуємо. Потім додаємо яйце, спеції і збиваємо все блендером до однорідної консистенції. Невеликими порціями всипаємо борошно і замішуємо густувате тісто. Мокрими руками ліпимо з нього однакові котлетки і викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо заготовки спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і доводимо до золотисто кольору. Далі прикриваємо кришкою і тушкуємо котлети ще 10 хвилин, встановивши мінімальний вогонь. Подаємо їх до столу з майонезом або часниковим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Капустяні котлети – рецепт
Овочеві страви актуальні в будь-який час року. Легкі, але в той же час поживні і корисні. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети і
Запіканка з брокколі та цвітної капусти
Корисна запіканка з кольорової капусти та брокколі - легке в приготуванні і універсальне в подачі блюдо! Його можна подавати як гарнір до м'ясних або
Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.