Макарони з яйцем і сиром
Вчорашнім макаронів можна знайти відмінне застосування, приготувавши з їх участю відмінне нове самостійне блюдо з сиром і яйцем. Той факт, що вироби зварені не сьогодні, ніяк не позначиться на смаку страви, а час господиням неабияк заощадить. Безумовно, можна використовувати і свежесваренные макаронні вироби, якщо необхідно збагнути, що-небудь оригінальне і апетитне на вечерю з аналогічних продуктів.
Інгредієнти:
відварені макарони – 310 г;
вершкове масло – 35 г;
яйця добірні – 3 шт.;
сир пікантний твердих сортів – 210 г;
зелень (за бажанням) – за смаком;
сіль кам'яна, спеції і свежеперемолотый чорний перець – за смаком.
Приготування
Приготувати запіканку надзвичайно просто. Досить розтопити масло і збити його разом з добірними яйцями і дрібкою солі, після чого вмішати в суміш мелений чорний перчик, спеції, дрібненько нарізану свіжу зелень за бажанням і половину перетертого твердого пікантного сиру.
Тепер у промаслений глибоку ємність для запікання викладаємо відварені макарони, заливаємо приготовленої сирно-яєчної сумішшю і встановлюємо в розігріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять. По закінченні часу притрушиваем страва залишилася порцією перетертого сиру і даємо йому розплавитися на полиці духовки ще протягом п'яти хвилин.
Подаємо таку запіканку гарячою, переклавши на блюдо бажану порцію ароматного страви і прикрасивши її гілочкою зелені.
Інгредієнти:
відварені макарони – 310 г;
бекон – 8-10 шматочків;
цибулина салатна – 120 г;
яйця добірні – 4 шт.;
сир плавлений – 120 г;
зелень свіжа (за бажанням) – за смаком;
сіль кам'яна, спеції і свежеперемолотый чорний перець – за смаком.
Приготування
Скибочки бекону для даної страви повинні бути нарізані як можна тонше. Викладаємо їх на прогріту
сковороду і даємо обсмажитися і підрум'янитися до легкого хрускоту. Тепер витягуємо рум'яний бекон на паперовий рушник, після чого нарізаємо дрібно і складаємо тимчасово тарілку. У витопленому жирі від бекону на сковороді підрум'янюємо очищену і нарізану дрібненько салатну цибулину до м'якості. Потім викладаємо до цибулевої масі макаронні вироби і нарізаний бекон, додаємо перетертий на тертці або нашатковану кубиками плавлений сир, кидаємо нарізану свіжу зелень, приправляємо масу за смаком кам'яною сіллю, перцем свежеперемолотым і спеціями на свій смак і смажимо при безперервному помішуванні до розплавлення сиру.
Як приготувати в духовці запіканку з макаронів з сиром і яйцем?
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати запіканку надзвичайно просто. Досить розтопити масло і збити його разом з добірними яйцями і дрібкою солі, після чого вмішати в суміш мелений чорний перчик, спеції, дрібненько нарізану свіжу зелень за бажанням і половину перетертого твердого пікантного сиру.
Тепер у промаслений глибоку ємність для запікання викладаємо відварені макарони, заливаємо приготовленої сирно-яєчної сумішшю і встановлюємо в розігріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять. По закінченні часу притрушиваем страва залишилася порцією перетертого сиру і даємо йому розплавитися на полиці духовки ще протягом п'яти хвилин.
Подаємо таку запіканку гарячою, переклавши на блюдо бажану порцію ароматного страви і прикрасивши її гілочкою зелені.
Макарони з яйцем та плавленим сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки бекону для даної страви повинні бути нарізані як можна тонше. Викладаємо їх на прогріту

Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний соус для макаронів
Навіть звичайні макарони можна різноманітити, доповнивши блюдо новим, оригінальним соусом. У цій статті описані рецепти саме такого абсолютно

Макарони з сиром в духовці
Якщо у вас на вечерю макарони з легким доповненням, не поспішайте їх подавати в такому вигляді! Спробуйте запекти страву в компанії сиру. Таке

Запіканка з макаронів з яйцем
Головним плюсом запіканки з макаронів є, мабуть, ідеальне і в той же час доступне поєднання всіма улюблених продуктів. До того ж сам процес його

Запіканка з макаронів з сиром
Для тих, у кого немає часу і не хочеться просто є макарони, пропонуємо спробувати макаронну запіканку з сиром. Таке блюдо можна приготувати,

Макарони в духовці - рецепт
Макарони, приготовлені в духовці досить смачне і ситне блюдо, а якщо їх ще нафарширувати який-небудь начинкою - вийде страва, просто пальчики

Макарони з сиром
Макарони з сиром - це чудове блюдо для розвантажувальних днів або для тих, хто не вживає м'ясо і рибу. Здавалося б, що простіше - отварил спагетті і