Макарони з яйцем і сиром
Вчорашнім макаронів можна знайти відмінне застосування, приготувавши з їх участю відмінне нове самостійне блюдо з сиром і яйцем. Той факт, що вироби зварені не сьогодні, ніяк не позначиться на смаку страви, а час господиням неабияк заощадить. Безумовно, можна використовувати і свежесваренные макаронні вироби, якщо необхідно збагнути, що-небудь оригінальне і апетитне на вечерю з аналогічних продуктів.
Інгредієнти:
відварені макарони – 310 г;
вершкове масло – 35 г;
яйця добірні – 3 шт.;
сир пікантний твердих сортів – 210 г;
зелень (за бажанням) – за смаком;
сіль кам'яна, спеції і свежеперемолотый чорний перець – за смаком.
Приготування
Приготувати запіканку надзвичайно просто. Досить розтопити масло і збити його разом з добірними яйцями і дрібкою солі, після чого вмішати в суміш мелений чорний перчик, спеції, дрібненько нарізану свіжу зелень за бажанням і половину перетертого твердого пікантного сиру.
Тепер у промаслений глибоку ємність для запікання викладаємо відварені макарони, заливаємо приготовленої сирно-яєчної сумішшю і встановлюємо в розігріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять. По закінченні часу притрушиваем страва залишилася порцією перетертого сиру і даємо йому розплавитися на полиці духовки ще протягом п'яти хвилин.
Подаємо таку запіканку гарячою, переклавши на блюдо бажану порцію ароматного страви і прикрасивши її гілочкою зелені.
Інгредієнти:
відварені макарони – 310 г;
бекон – 8-10 шматочків;
цибулина салатна – 120 г;
яйця добірні – 4 шт.;
сир плавлений – 120 г;
зелень свіжа (за бажанням) – за смаком;
сіль кам'яна, спеції і свежеперемолотый чорний перець – за смаком.
Приготування
Скибочки бекону для даної страви повинні бути нарізані як можна тонше. Викладаємо їх на прогріту сковороду і даємо обсмажитися і підрум'янитися до легкого хрускоту. Тепер витягуємо рум'яний бекон на паперовий рушник, після чого нарізаємо дрібно і складаємо тимчасово тарілку. У витопленому жирі від бекону на сковороді підрум'янюємо очищену і нарізану дрібненько салатну цибулину до м'якості. Потім викладаємо до цибулевої масі макаронні вироби і нарізаний бекон, додаємо перетертий на тертці або нашатковану кубиками плавлений сир, кидаємо нарізану свіжу зелень, приправляємо масу за смаком кам'яною сіллю, перцем свежеперемолотым і спеціями на свій смак і смажимо при безперервному помішуванні до розплавлення сиру.
Як приготувати в духовці запіканку з макаронів з сиром і яйцем?
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати запіканку надзвичайно просто. Досить розтопити масло і збити його разом з добірними яйцями і дрібкою солі, після чого вмішати в суміш мелений чорний перчик, спеції, дрібненько нарізану свіжу зелень за бажанням і половину перетертого твердого пікантного сиру.
Тепер у промаслений глибоку ємність для запікання викладаємо відварені макарони, заливаємо приготовленої сирно-яєчної сумішшю і встановлюємо в розігріту до 185 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять. По закінченні часу притрушиваем страва залишилася порцією перетертого сиру і даємо йому розплавитися на полиці духовки ще протягом п'яти хвилин.
Подаємо таку запіканку гарячою, переклавши на блюдо бажану порцію ароматного страви і прикрасивши її гілочкою зелені.
Макарони з яйцем та плавленим сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки бекону для даної страви повинні бути нарізані як можна тонше. Викладаємо їх на прогріту сковороду і даємо обсмажитися і підрум'янитися до легкого хрускоту. Тепер витягуємо рум'яний бекон на паперовий рушник, після чого нарізаємо дрібно і складаємо тимчасово тарілку. У витопленому жирі від бекону на сковороді підрум'янюємо очищену і нарізану дрібненько салатну цибулину до м'якості. Потім викладаємо до цибулевої масі макаронні вироби і нарізаний бекон, додаємо перетертий на тертці або нашатковану кубиками плавлений сир, кидаємо нарізану свіжу зелень, приправляємо масу за смаком кам'яною сіллю, перцем свежеперемолотым і спеціями на свій смак і смажимо при безперервному помішуванні до розплавлення сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний соус для макаронів
Навіть звичайні макарони можна різноманітити, доповнивши блюдо новим, оригінальним соусом. У цій статті описані рецепти саме такого абсолютно
Макарони з сиром в духовці
Якщо у вас на вечерю макарони з легким доповненням, не поспішайте їх подавати в такому вигляді! Спробуйте запекти страву в компанії сиру. Таке
Запіканка з макаронів з яйцем
Головним плюсом запіканки з макаронів є, мабуть, ідеальне і в той же час доступне поєднання всіма улюблених продуктів. До того ж сам процес його
Запіканка з макаронів з сиром
Для тих, у кого немає часу і не хочеться просто є макарони, пропонуємо спробувати макаронну запіканку з сиром. Таке блюдо можна приготувати,
Макарони в духовці - рецепт
Макарони, приготовлені в духовці досить смачне і ситне блюдо, а якщо їх ще нафарширувати який-небудь начинкою - вийде страва, просто пальчики
Макарони з сиром
Макарони з сиром - це чудове блюдо для розвантажувальних днів або для тих, хто не вживає м'ясо і рибу. Здавалося б, що простіше - отварил спагетті і