Запіканка з макаронів з яйцем
Запіканка з макаронів з яйцем – незвичайна і в теж час ситне блюдо, яке замінить вам сніданок або повсякденний вечерю. Давайте ми розповімо вам, як приготувати макаронну запіканку . Процес досить швидкий, так що неждані гості ніколи не зможуть застати вас зненацька!
Інгредієнти:
макарони – 100 г;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
молоко – 100 мл;
сухарі мелені – за смаком;
спеції;
цукор – 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, відварюємо макарони, зливаємо воду, промиваємо і залишаємо остигати. Цим часом в миску виливаємо молоко, розбиваємо яйця, додаємо цукор і щіпку солі. Деко промазуємо вершковим маслом, викладаємо першим шаром всі макаронні вироби, заливаємо приготованою сумішшю і посипаємо подрібненими сухарями. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо хвилин 20 виставивши температурний режим на 200 градусів.
Інгредієнти:
макаронні вироби – 400 г;
яйце – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
свіжа зелень ;
спеції.
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо й підрум'янюємо до м'якості на рослинному маслі. Макарони заздалегідь відварюємо, зливаємо воду і акуратно з'єднуємо їх з цибулею. Отриману масу викладаємо на деко, змащене маслом, підсолюємо і заливаємо зверху збитими яйцями. Відправляємо запіканку в духовку хвилин на 25 вибравши температуру 160 градусів.
Інгредієнти:
макарони – 400 г;
вершки 30 % – 500 мл;
ковбаса – 300 г;
помідори – 2 шт.;
яйце – 2 шт.;
сир – 100 р.
Приготування
Для приготування макаронної запіканки яйця змішуємо з вершками і збиваємо все міксером. Потім додаємо нарізану кубиками ковбасу і висипаємо половину порції тертого сиру. Помідори промиваємо, подрібнюємо кубиками, злегка обсмажуємо на сковороді і додаємо до решти інгредієнтів. Готову начинку змішуємо з вареними макаронами, викладаємо масу у форму, зверху присипаємо залишками сиру і запікаємо в духовці 40 хвилин.
Інгредієнти:
макарони – 400 г;
сир – 200 г;
спеції;
часник – 2 зубчики;
яйце – 3 шт.;
помідор – 4 шт.;
цибулина – 2 шт.
Приготування
Заздалегідь відварюємо макаронні вироби, зливаємо воду і залишаємо їх остигати. Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками і пасеруємо до м'якості. Потім додаємо до нього подрібнені помідори й тушкуємо все разом 2 хвилинки. Цим часом готуємо заливку, збивши гарненько яйця зі спеціями. Тепер викладаємо у форму спочатку овочі, потім макарони і виливаємо яєчну суміш. Зверху щедро присипаємо тертим сиром і готуємо страву 20 хвилин в розігрітій духовій шафі.
Інгредієнти:
яйце – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
молоко – 150 мл;
помідор – 1 шт.;
перець солодкий – 1 шт.;
ковбаса – 100 г;
сир – 50 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Всі овочі обробляємо, нарізаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітій сковороді з розтопленим маслом. Потім додаємо подрібнену ковбасу і обсмажуємо 5 хвилин. Макарони заздалегідь відварюємо і викладаємо у форму для запікання. Зверху рівномірно розподіляємо овочеву начинку і заливаємо все яєчно-молочною сумішшю. Приправляємо блюдо спеціями і ставимо на 15 хвилин у духовку. Перед подачею, посипаємо гарячу запіканку тертим сиром і зеленню.
Інгредієнти:
макарони – 400 г;
яйце – 5 шт.;
цукор – 05 склянки;
ванілін – за смаком;
молоко – 1 л;
масло вершкове – 3 ст. ложки.
Приготування
Відварюємо макарони, зливаємо воду і викладаємо у форму для випічки, розрівнюючи поверхню. Потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Яйця збиваємо окремо в мисці, вливаємо теплі молоко, додаємо ванілін і цукор за смаком. Отриманою сумішшю заливаємо макаронні вироби і випікаємо страва до золотистої скоринки при температурі 180 градусів. При подачі готовий десерт посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо свіжою ягодою.
Рецепт макаронної запіканки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, відварюємо макарони, зливаємо воду, промиваємо і залишаємо остигати. Цим часом в миску виливаємо молоко, розбиваємо яйця, додаємо цукор і щіпку солі. Деко промазуємо вершковим маслом, викладаємо першим шаром всі макаронні вироби, заливаємо приготованою сумішшю і посипаємо подрібненими сухарями. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо хвилин 20 виставивши температурний режим на 200 градусів.
Рецепт макаронної запіканки з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо й підрум'янюємо до м'якості на рослинному маслі. Макарони заздалегідь відварюємо, зливаємо воду і акуратно з'єднуємо їх з цибулею. Отриману масу викладаємо на деко, змащене маслом, підсолюємо і заливаємо зверху збитими яйцями. Відправляємо запіканку в духовку хвилин на 25 вибравши температуру 160 градусів.
Макаронна запіканка з яйцем і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування макаронної запіканки яйця змішуємо з вершками і збиваємо все міксером. Потім додаємо нарізану кубиками ковбасу і висипаємо половину порції тертого сиру. Помідори промиваємо, подрібнюємо кубиками, злегка обсмажуємо на сковороді і додаємо до решти інгредієнтів. Готову начинку змішуємо з вареними макаронами, викладаємо масу у форму, зверху присипаємо залишками сиру і запікаємо в духовці 40 хвилин.
Сирна запіканка з макаронів з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь відварюємо макаронні вироби, зливаємо воду і залишаємо їх остигати. Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками і пасеруємо до м'якості. Потім додаємо до нього подрібнені помідори й тушкуємо все разом 2 хвилинки. Цим часом готуємо заливку, збивши гарненько яйця зі спеціями. Тепер викладаємо у форму спочатку овочі, потім макарони і виливаємо яєчну суміш. Зверху щедро присипаємо тертим сиром і готуємо страву 20 хвилин в розігрітій духовій шафі.
Овочева запіканка з макаронів з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо, нарізаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітій сковороді з розтопленим маслом. Потім додаємо подрібнену ковбасу і обсмажуємо 5 хвилин. Макарони заздалегідь відварюємо і викладаємо у форму для запікання. Зверху рівномірно розподіляємо овочеву начинку і заливаємо все яєчно-молочною сумішшю. Приправляємо блюдо спеціями і ставимо на 15 хвилин у духовку. Перед подачею, посипаємо гарячу запіканку тертим сиром і зеленню.
Солодка запіканка з макаронів і яєць
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо макарони, зливаємо воду і викладаємо у форму для випічки, розрівнюючи поверхню. Потім додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Яйця збиваємо окремо в мисці, вливаємо теплі молоко, додаємо ванілін і цукор за смаком. Отриманою сумішшю заливаємо макаронні вироби і випікаємо страва до золотистої скоринки при температурі 180 градусів. При подачі готовий десерт посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо свіжою ягодою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з макаронами і фаршем в духовці
Макаронна запіканка - це чудовий спосіб розправитися з залишками вчорашнього вечері, не викидаючи його. Доповнивши блюдо м'ясними компонентами у вас
Запіканка з макаронів в мультиварці
Багато хто пам'ятає макаронну запіканку як дитячу їжу. Зараз же можна приготувати таку запіканку набагато смачніше і швидше, ніж у часи нашого
Запіканка з макаронів з сиром
Для тих, у кого немає часу і не хочеться просто є макарони, пропонуємо спробувати макаронну запіканку з сиром. Таке блюдо можна приготувати,
Запіканка з макаронів з куркою
Якщо потрібно смачно і ситно нагодувати своїх рідних, часу в обріз, то запіканка з куркою і макаронами - це ідеальне блюдо. Адже макарони, запечені
Макаронна запіканка з фаршем
Пізно повернулися з роботи, втомилися, а тут ще й улюблене сімейство годувати треба? Не біда - вас виручить запіканка з фаршем, зробити яку можна з
Запіканка з макаронів з ковбасою
Макарони - це смачна, хоч і корисна їжа. Рецептів їх приготування досить багато, це можуть бути і макарони з сиром та різними соусами. Але сьогодні