Баранина - рецепти приготування
Деякі господині не люблять використовувати баранину в приготуванні страв, посилаючись на специфічний запах і жорсткість м'яса. Але вся справа полягає в тому, як правильно приготувати баранину. Дотримуючись наших рекомендацій, ви отримаєте неймовірно смачне і соковите блюдо, яке оцінять навіть прівереди.
Інгредієнти:
м'якоть баранини – 985 г;
морква середня – 45 г;
цибулина – 65 г;
картопля – 495 г;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко в мультиварці на режимі «Випічка». Через 15 хвилин додаємо м'ясо, нарізане скибочками і присипаємо спеціями. Картоплю і моркву обробляємо, нарізаємо скибочками і викладаємо зверху. Закриваємо прилад кришкою, встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо страву 25 години.
Інгредієнти:
баранина – 985 г;
баклажан – 175 г;
ріпчаста цибуля – 115 г;
помідор – 125 г;
масло вершкове – 55 г;
спеції;
сир – 105 р.
Приготування
М'ясо промиваємо, витираємо серветкою і присипаємо з усіх сторін сіллю і перцем. Баклажани акуратно опускають у підсолену воду й залишаємо хвилин на 10 а потім обполіскуємо й обсушуємо. Мультиварку включаємо в мережу, встановлюємо програму «Мультиповар», температуру 160 градусів і кидаємо шматочок вершкового масла. Як тільки воно розтопиться, додаємо шматочки баранини і обсмажуємо, помішуючи, з кожного боку по 5 хвилин. Акуратно виймаємо м'ясо шумівкою і викладаємо на тарілку.
Баклажани шаткуємо кільцями, обвалюємо в борошні, підрум'янюємо на тому ж режимі 5 хвилин і відкладаємо до м'яса. Тепер пасеруємо цибулю, подрібнений кільцями, і кидаємо помідори, нарубані скибочками. Через 5 хвилин виймаємо овочеву обжарку і викладаємо всі інгредієнти шарами: м'ясо, баклажани, цибулю з помідорами. Присипаємо зверху тертим сиром і готуємо страву 45 хвилин при температурі 105 градусів.
Інгредієнти:
баранина – 565 р;
олія оливкова – 75 мл;
цибулина – 65 г;
помідор – 95 г;
морква – 75 г;
картопля – 165 г;
часник – 10 г;
спеції ;
болгарський перець – 120 г;
вода – 650 мл;
базилік і кмин – за смаком.
Приготування
Картоплю і моркву очищаємо, промиваємо і рубаємо невеликими кубиками. Перець обробляємо від насіння і разом зі свіжими помідорами ріжемо скибочками. Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями.
Баранину промиваємо, витираємо рушником, злегка відбиваємо і натираємо спеціями. Далі нарізаємо м'ясо скибочками, викладаємо на сковороду з маслом і злегка обсмажуємо з усіх боків. Слідом додаємо цибулю, моркву і підрум'янюємо, помішуючи, 5-7 хвилин. Після цього перекладаємо вміст на тарілку, а в сковороду підливаємо маслечка і выкладывем перець, помідори і картоплю. Прикриваємо кришкою і тушкуємо овочі 15 хвилин. Слідом додаємо рубану зелень, подрібнений часник і через 5 хвилин додаємо м'ясо з цибулею та морквою. Заливаємо все холодною водою і тушкуємо блюдо 45 хвилин, подсаливая за смаком.
Інгредієнти:
баранина – 15 кг;
оливкова олія ;
цибуля ріпчаста – 95 г;
часник – 15 г;
сушені трави;
оцет винний – 10 мл;
спеції.
Приготування
А ось ще один цікавий рецепт, як смачно приготувати баранину
без специфічного запаху. Спочатку готуємо м'ясо: промиваємо його, витираємо серветкою, робимо проколи і шпигуємо подрібненим часником. Потім натираємо шматок спеціями і сумішшю оливкової олії, трав і оцту. Цибулю чистимо, розрізаємо кільцями і кидаємо в рукав. Далі викладаємо замаринований шматок м'яса, зав'язуємо кінці, струшуємо і прибираємо заготовку в холодильник на 4 години. Після цього відправляємо баранину в розігріту духовку і випікаємо близько 3 годин при 200 градусах.
Тепер ви знаєте, що можна приготувати з баранини, і як перетворити звичайний вечеря в святкове торжество.
Як приготувати баранину в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко в мультиварці на режимі «Випічка». Через 15 хвилин додаємо м'ясо, нарізане скибочками і присипаємо спеціями. Картоплю і моркву обробляємо, нарізаємо скибочками і викладаємо зверху. Закриваємо прилад кришкою, встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо страву 25 години.
Як смачно приготувати баранину?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, витираємо серветкою і присипаємо з усіх сторін сіллю і перцем. Баклажани акуратно опускають у підсолену воду й залишаємо хвилин на 10 а потім обполіскуємо й обсушуємо. Мультиварку включаємо в мережу, встановлюємо програму «Мультиповар», температуру 160 градусів і кидаємо шматочок вершкового масла. Як тільки воно розтопиться, додаємо шматочки баранини і обсмажуємо, помішуючи, з кожного боку по 5 хвилин. Акуратно виймаємо м'ясо шумівкою і викладаємо на тарілку.
Баклажани шаткуємо кільцями, обвалюємо в борошні, підрум'янюємо на тому ж режимі 5 хвилин і відкладаємо до м'яса. Тепер пасеруємо цибулю, подрібнений кільцями, і кидаємо помідори, нарубані скибочками. Через 5 хвилин виймаємо овочеву обжарку і викладаємо всі інгредієнти шарами: м'ясо, баклажани, цибулю з помідорами. Присипаємо зверху тертим сиром і готуємо страву 45 хвилин при температурі 105 градусів.
Як приготувати баранину з овочами?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву очищаємо, промиваємо і рубаємо невеликими кубиками. Перець обробляємо від насіння і разом зі свіжими помідорами ріжемо скибочками. Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями.
Баранину промиваємо, витираємо рушником, злегка відбиваємо і натираємо спеціями. Далі нарізаємо м'ясо скибочками, викладаємо на сковороду з маслом і злегка обсмажуємо з усіх боків. Слідом додаємо цибулю, моркву і підрум'янюємо, помішуючи, 5-7 хвилин. Після цього перекладаємо вміст на тарілку, а в сковороду підливаємо маслечка і выкладывем перець, помідори і картоплю. Прикриваємо кришкою і тушкуємо овочі 15 хвилин. Слідом додаємо рубану зелень, подрібнений часник і через 5 хвилин додаємо м'ясо з цибулею та морквою. Заливаємо все холодною водою і тушкуємо блюдо 45 хвилин, подсаливая за смаком.
Як приготувати баранину в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один цікавий рецепт, як смачно приготувати баранину

Тепер ви знаєте, що можна приготувати з баранини, і як перетворити звичайний вечеря в святкове торжество.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована баранина з овочами по-вірменськи
Баранина - м'ясо ароматне, ніжне і досить смачна, особливо, якщо його правильно приготувати. Пропонуємо кілька цікавих рецептів тушкованого м'яса. А

Баранина в духовці у фользі
Баранина - не найдоступніше м'ясо і досить специфічний, що потребує особливої уваги та навичок. Однак, вивчивши запропоновані далі рецепти у вас

Баранина, тушкована з картоплею
Правильно приготовлена баранина, підкорює кожного своєю м'якою і ніжною консистенцією і непередаваним ароматом. Пропонуємо поєднати цей

Баранина в горщиках
Баранина в горщиках, приготовлена в духовці виходить чудово ніжною і соковитою. Таке м'ясне блюдо з додаванням спецій і овочів можна подати на

Баранина, тушкована з овочами
Баранина, тушкована з овочами - це смачне і корисне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. Давайте розглянемо декілька простих, але в теж

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з