Як приготувати сирник?
Сьогодні ми розповімо, як правильно приготувати смачні сирника, використовуючи для цієї мети традиційно сковороду або ж духовку, або мультиварку. У будь-якому випадку вийде ароматно, апетитно і шалено смачно. Головне-дотримуватись певних тонкощів і рекомендацій, описаних у рецептах нижче.
Інгредієнти:
сир м'який, але сухий – 420 г;
крупа манна – 110 г;
борошно пшеничне – 130 г;
яйця добірні курячі – 2 шт.;
цукровий пісок – 110 г;
ваніль – за смаком;
кам'яна сіль – 1 маленька щіпка;
рафінована соняшникова або оливкова олія для смаження – 65 мл
Приготування
Спочатку готуємо ключовий компонент даного страви - сир. Якщо структура його зерниста, то продукт краще перетерти через ситечко або пробити блендером до однорідності. М'який сир досить розмішати виделкою разом з яйцями курячими добірними, сіллю, цукровим піском і ваніллю, після чого додати манну крупу і вимісити до рівномірного розподілу компонентів сирного тіста між собою. Тепер вологими долонями оформляємо сирника круглої форми, паніруємо їх у пшеничного борошні і тут же викладаємо в добре прогріту сковороду, в яку необхідно попередньо налити трохи рафінованої соняшникової або оливкової олії.
Після того як вироби придбають апетитний рум'янець з кожного бочка, викладаємо їх на тарілку і подаємо, доповнивши сметаною або інший добавкою на свій смак.
Інгредієнти:
сир – 380 г;
борошно просеянная – 125 г;
яйце відбірне куряче – 1 шт.;
цукровий пісок – 55 г;
розпушувач – 5 г;
ваніль – за смаком;
кам'яна сіль – 1 маленька щіпка;
вершкове масло – 15 р.
Приготування
Для приготування сирників в духовці особливу увагу слід приділити вибору сиру. Він не повинен бути надмірно м'яким і вологим. Краще взяти трохи сухуватий продукт, щоб в процесі приготування він не виділяв багато вологи і сирники тримали форму. Викладаємо сир в миску, додаємо яйце, додаємо цукровий пісок, невелику щіпку кам'яної солі і ваніль, а також вводимо розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо сирне тісто ретельно і якщо воно вийшло надмірно рідким, додаємо ще трохи борошна. Тепер зволоженими руками оформляємо круглі сирник і викладаємо їх на промаслений лист, який можна попередньо застелити пекарської папером або фольгою. Але самим ідеальним варіантом для приготування сирників в духовці буде силіконовий килимок, використання якого на сто відсотків знизить ризик прилипання виробів на основі і дозволить отримати рівномірно рум'яні вироби.
Випікаються сирник в духовці традиційно при температурі 180 градусів. Залежно від можливостей вашого пристрою для цього може знадобитися від двадцяти до сорока хвилин. У процесі приготування раз необхідно перевернути ласощі на інший бік.
Інгредієнти:
сир м'який – 520 г;
крупа манна – 70 г;
яйця добірні – 4 шт.;
цукровий пісок – 110 г;
ваніль – за смаком;
масло вершкове – 110 г;
сік лимонний – 35 мл;
цукрова пудра або какао порошок для прикраси – 25 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Крім порційних сирники з сиру можна приготувати один великий творожник, який згодом розрізати на порції. Пропонуємо для цієї мети скористатися мультиварка.
Для реалізації ідеї розбиваємо в блендері м'яке масло, змішане з цукровим піском, дрібкою солі, ваніллю і лимонним соком. Після цього при одночасному збиванні вбиваємо по черзі яйця, додаємо манну крупу і сир і обробляємо масу до отримання однорідної сирною основи.
Тепер перекладаємо сирне тісто в промаслений ємність мультиустройства і налаштовуємо його на режим «Випічка». Через сорок п'ять хвилин відкриваємо кришку приладу і даємо ласощів повністю охолонути. Тепер перекладаємо виріб на блюдо, притрушиваем цукровою пудрою або порошком какао і можемо пробувати, розрізавши на порції.
Як приготувати смачні сирник з сиру на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо ключовий компонент даного страви - сир. Якщо структура його зерниста, то продукт краще перетерти через ситечко або пробити блендером до однорідності. М'який сир досить розмішати виделкою разом з яйцями курячими добірними, сіллю, цукровим піском і ваніллю, після чого додати манну крупу і вимісити до рівномірного розподілу компонентів сирного тіста між собою. Тепер вологими долонями оформляємо сирника круглої форми, паніруємо їх у пшеничного борошні і тут же викладаємо в добре прогріту сковороду, в яку необхідно попередньо налити трохи рафінованої соняшникової або оливкової олії.
Після того як вироби придбають апетитний рум'янець з кожного бочка, викладаємо їх на тарілку і подаємо, доповнивши сметаною або інший добавкою на свій смак.
Як смачно приготувати сирник з сиру - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сирників в духовці особливу увагу слід приділити вибору сиру. Він не повинен бути надмірно м'яким і вологим. Краще взяти трохи сухуватий продукт, щоб в процесі приготування він не виділяв багато вологи і сирники тримали форму. Викладаємо сир в миску, додаємо яйце, додаємо цукровий пісок, невелику щіпку кам'яної солі і ваніль, а також вводимо розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо сирне тісто ретельно і якщо воно вийшло надмірно рідким, додаємо ще трохи борошна. Тепер зволоженими руками оформляємо круглі сирник і викладаємо їх на промаслений лист, який можна попередньо застелити пекарської папером або фольгою. Але самим ідеальним варіантом для приготування сирників в духовці буде силіконовий килимок, використання якого на сто відсотків знизить ризик прилипання виробів на основі і дозволить отримати рівномірно рум'яні вироби.
Випікаються сирник в духовці традиційно при температурі 180 градусів. Залежно від можливостей вашого пристрою для цього може знадобитися від двадцяти до сорока хвилин. У процесі приготування раз необхідно перевернути ласощі на інший бік.
Як приготувати творожник в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Крім порційних сирники з сиру можна приготувати один великий творожник, який згодом розрізати на порції. Пропонуємо для цієї мети скористатися мультиварка.

Для реалізації ідеї розбиваємо в блендері м'яке масло, змішане з цукровим піском, дрібкою солі, ваніллю і лимонним соком. Після цього при одночасному збиванні вбиваємо по черзі яйця, додаємо манну крупу і сир і обробляємо масу до отримання однорідної сирною основи.
Тепер перекладаємо сирне тісто в промаслений ємність мультиустройства і налаштовуємо його на режим «Випічка». Через сорок п'ять хвилин відкриваємо кришку приладу і даємо ласощів повністю охолонути. Тепер перекладаємо виріб на блюдо, притрушиваем цукровою пудрою або порошком какао і можемо пробувати, розрізавши на порції.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні сирники
Традиційно звичайні сирники готують з сиру. Тільки процес створення і додатковий склад можна змінювати, залежно від ваших уподобань. Далі розповімо,

Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика

Львівський сирник
Львівський сирник - це неповторне ласощі, яке є в меню кожної кав'ярні однойменного міста. Цей десерт дуже нагадує сирну запіканку, вкритий

Сирник - класичний рецепт
Сирник - улюблені ласощі багатьох, особливо до сніданку. Смачні, ситні і навіть корисні сирник можна приготувати різними способами, про які ми і

Сирник в духовці
Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до

Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у