Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати сирник?

Як приготувати сирник?

9-08-2016, 19:41
438
Як приготувати сирник?
Сьогодні ми розповімо, як правильно приготувати смачні сирника, використовуючи для цієї мети традиційно сковороду або ж духовку, або мультиварку. У будь-якому випадку вийде ароматно, апетитно і шалено смачно. Головне-дотримуватись певних тонкощів і рекомендацій, описаних у рецептах нижче.

Як приготувати смачні сирник з сиру на сковороді?


Інгредієнти:

  • сир м'який, але сухий – 420 г;

  • крупа манна – 110 г;

  • борошно пшеничне – 130 г;

  • яйця добірні курячі – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 110 г;

  • ваніль – за смаком;

  • кам'яна сіль – 1 маленька щіпка;

  • рафінована соняшникова або оливкова олія для смаження – 65 мл


  • Приготування
    Спочатку готуємо ключовий компонент даного страви - сир. Якщо структура його зерниста, то продукт краще перетерти через ситечко або пробити блендером до однорідності. М'який сир досить розмішати виделкою разом з яйцями курячими добірними, сіллю, цукровим піском і ваніллю, після чого додати манну крупу і вимісити до рівномірного розподілу компонентів сирного тіста між собою. Тепер вологими долонями оформляємо сирника круглої форми, паніруємо їх у пшеничного борошні і тут же викладаємо в добре прогріту сковороду, в яку необхідно попередньо налити трохи рафінованої соняшникової або оливкової олії.
    Після того як вироби придбають апетитний рум'янець з кожного бочка, викладаємо їх на тарілку і подаємо, доповнивши сметаною або інший добавкою на свій смак.

    Як смачно приготувати сирник з сиру - рецепт в духовці


    Інгредієнти:

  • сир – 380 г;

  • борошно просеянная – 125 г;

  • яйце відбірне куряче – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 55 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • ваніль – за смаком;

  • кам'яна сіль – 1 маленька щіпка;

  • вершкове масло – 15 р.


  • Приготування
    Для приготування сирників в духовці особливу увагу слід приділити вибору сиру. Він не повинен бути надмірно м'яким і вологим. Краще взяти трохи сухуватий продукт, щоб в процесі приготування він не виділяв багато вологи і сирники тримали форму. Викладаємо сир в миску, додаємо яйце, додаємо цукровий пісок, невелику щіпку кам'яної солі і ваніль, а також вводимо розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо сирне тісто ретельно і якщо воно вийшло надмірно рідким, додаємо ще трохи борошна. Тепер зволоженими руками оформляємо круглі сирник і викладаємо їх на промаслений лист, який можна попередньо застелити пекарської папером або фольгою. Але самим ідеальним варіантом для приготування сирників в духовці буде силіконовий килимок, використання якого на сто відсотків знизить ризик прилипання виробів на основі і дозволить отримати рівномірно рум'яні вироби.
    Випікаються сирник в духовці традиційно при температурі 180 градусів. Залежно від можливостей вашого пристрою для цього може знадобитися від двадцяти до сорока хвилин. У процесі приготування раз необхідно перевернути ласощі на інший бік.

    Як приготувати творожник в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • сир м'який – 520 г;

  • крупа манна – 70 г;

  • яйця добірні – 4 шт.;

  • цукровий пісок – 110 г;

  • ваніль – за смаком;

  • масло вершкове – 110 г;

  • сік лимонний – 35 мл;

  • цукрова пудра або какао порошок для прикраси – 25 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Крім порційних сирники з сиру можна приготувати один великий творожник, який згодом розрізати на порції. Пропонуємо для цієї мети скористатися мультиварка.
    Як приготувати сирник?

    Для реалізації ідеї розбиваємо в блендері м'яке масло, змішане з цукровим піском, дрібкою солі, ваніллю і лимонним соком. Після цього при одночасному збиванні вбиваємо по черзі яйця, додаємо манну крупу і сир і обробляємо масу до отримання однорідної сирною основи.
    Тепер перекладаємо сирне тісто в промаслений ємність мультиустройства і налаштовуємо його на режим «Випічка». Через сорок п'ять хвилин відкриваємо кришку приладу і даємо ласощів повністю охолонути. Тепер перекладаємо виріб на блюдо, притрушиваем цукровою пудрою або порошком какао і можемо пробувати, розрізавши на порції.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирні сирники
    Сирні сирники
    Традиційно звичайні сирники готують з сиру. Тільки процес створення і додатковий склад можна змінювати, залежно від ваших уподобань. Далі розповімо,
    Сирники із сиру в духовці
    Сирники із сиру в духовці
    Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
    Львівський сирник
    Львівський сирник
    Львівський сирник - це неповторне ласощі, яке є в меню кожної кав'ярні однойменного міста. Цей десерт дуже нагадує сирну запіканку, вкритий
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - класичний рецепт
    Сирник - улюблені ласощі багатьох, особливо до сніданку. Смачні, ситні і навіть корисні сирник можна приготувати різними способами, про які ми і
    Сирник в духовці
    Сирник в духовці
    Сирник найчастіше смажать на сковороді, але як ми всі знаємо, корисніше запікати їх у духовці. Корисне і дуже смачне блюдо ідеально підійде до
    Сирник - рецепт
    Сирник - рецепт
    Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у