Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити свинину на сковороді?

Як посмажити свинину на сковороді?

7-06-2016, 20:49
439
Як посмажити свинину на сковороді?
Свинина – не тільки прекрасна основа для шашлику і котлет. При правильному приготуванні це м'ясо буде танути в роті навіть після звичайної смаження на сковороді. Цей матеріал ми присвячуємо тонкощам того, як посмажити свинину на сковороді різними способами.

Як посмажити свинину з цибулею на сковороді?


Звичайним шматком свинини з цибулевої засмажкою вже давно нікого не здивуєш, то справа відбивні, приготовані на азіатський манер і подані з оригінальним гарніром з персиків і карамелізованого лука.
Смак м'яса у цьому простому рецепті додасть суміш п'яти спецій прийшла до нас з Китаю, її можна купити або готової змішати самостійно.
Інгредієнти:

  • свинячі відбивні - 630 г;

  • суміш п'яти спецій - 5 г;

  • персики - 4 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • цукор - 5 р.


  • Приготування
    Цибуля розділіть на кільця середньої товщини і обсмажте на слабкому спеці до карамелізації. М'якоть персиків розділіть на часточки, посипте сухарями, збризніть маслом і покладіть до цибулі. Коли персики розм'якшаться, але не втратять свою форму, зніміть гарнір з вогню.
    Відбивні зі свинини натріть сіллю і китайської сумішшю п'яти спецій. Додайте м'ясо на добре розігрітій сковороді і дайте шматочках обсмажитися на середньому вогні 3 хвилини. Залиште м'ясо відпочити перед нарізкою, а потім подавайте з раніше підготовленим цибульно-персиковим гарніром.

    Як смачно посмажити свинину на сковороді шматочками?


    В рамках ще одного цікавого східного рецепта передбачається обсмажування шматочків свинини у знайомій усім нам глазурі, що складається з суміші сої та меду – безпрограшний варіант.
    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 980 р;

  • мед - 45 мл;

  • вода - 15 мл;

  • соєвий соус - 15 мл;

  • часник сушений - щіпка;

  • рибний соус - 5 мл


  • Приготування
    Особливих секретів щодо того, як посмажити свинину, щоб вона була м'якою – ні. Досить вибрати м'ясо з невисоким вмістом жиру, поділити його на однакові шматочки середнього розміру і не переборщувати з температурою та часом приготування.
    Нарізавши свинячу м'якоть, відправте її обсмажуватися в добре розігрітій сковорідці чи вок, з великою кількістю масла. Поки шматочки підрум'янюються, візьміться за глазур. Змішайте мед з водою, соєю і рибним соусом, додайте часник сушений і залийте сумішшю шматочки м'яса, коли останні стануть золотистими. Зменшіть жар і дайте соусу загуснути, а м'яса дійти до повної готовності ще 3 хвилини.

    Як смачно посмажити стейк зі свинини на сковороді?


    Свинина любить солодкі добавки. В якості останніх можуть виступати не тільки гарнір або соус, але і глазур, на зразок тієї, якою ми будемо покривати м'ясо в цьому рецепті.
    Інгредієнти:

  • діжонська гірчиця - 35 г;

  • зернова гірчиця - 10 г;

  • патока - 45 мл;

  • ром - 25 мл;

  • стейки з свинини - 1 кг


  • Приготування
    Наріжте м'ясо на стейки товщиною в кілька сантиметрів. М'ясо викладіть на добре розігріту і промаслений сковороду і обсмажте по 4 хвилини з кожної зі сторін. Поки м'ясо доходить до готовності, приготуйте суміш для глазурі, поєднавши обидва види гірчиці з патокою і ромом. Змастіть отриманою глазур'ю шматок і потримайте його на сковороді ще за півхвилини з кожної сторони. Накрийте готовий стейк фольгою і залиште відпочити на 5 хвилин.

    Як правильно посмажити відбивні зі свинини на сковороді?


    Інгредієнти:

  • відбивні зі свинини - 740 г;
  • Як посмажити свинину на сковороді?

  • хлібна крихта - 75 г;

  • борошно - 45 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сушений чебрець - щіпка.


  • Приготування
    Наріжте м'якоть свинини і відбийте кожен зі шматків. М'ясо посоліть і приправити чебрецем, після чого обваляйте шматочки в борошні і занурте в збите яйце. Посипте кожну з відбивних паніровкою, після відправте обсмажуватися в розігрітій олії до рум'янцю.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити свинину?
    Як посмажити свинину?
    Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування
    Свинина у вершковому соусі з грибами
    Свинина у вершковому соусі з грибами
    Свинина, приготована за поданими далі рецептами, виходить особливо смачною, ніжною і чудово ароматною. Пропонуємо урізноманітнити обід, доповнивши
    Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
    Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
    Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
    Як посмажити стейк свинини на сковороді?
    Як посмажити стейк свинини на сковороді?
    Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Відбивні зі свинини в клярі
    Відбивні зі свинини в клярі
    Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до