Як посмажити свинину на сковороді?
Свинина – не тільки прекрасна основа для шашлику і котлет. При правильному приготуванні це м'ясо буде танути в роті навіть після звичайної смаження на сковороді. Цей матеріал ми присвячуємо тонкощам того, як посмажити свинину на сковороді різними способами.
Звичайним шматком свинини з цибулевої засмажкою вже давно нікого не здивуєш, то справа відбивні, приготовані на азіатський манер і подані з оригінальним гарніром з персиків і карамелізованого лука.
Смак м'яса у цьому простому рецепті додасть суміш п'яти спецій прийшла до нас з Китаю, її можна купити або готової змішати самостійно.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 630 г;
суміш п'яти спецій - 5 г;
персики - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 135 г;
цукор - 5 р.
Приготування
Цибуля розділіть на кільця середньої товщини і обсмажте на слабкому спеці до карамелізації. М'якоть персиків розділіть на часточки, посипте сухарями, збризніть маслом і покладіть до цибулі. Коли персики розм'якшаться, але не втратять свою форму, зніміть гарнір з вогню.
Відбивні зі свинини натріть сіллю і китайської сумішшю п'яти спецій. Додайте м'ясо на добре розігрітій сковороді і дайте шматочках обсмажитися на середньому вогні 3 хвилини. Залиште м'ясо відпочити перед нарізкою, а потім подавайте з раніше підготовленим цибульно-персиковим гарніром.
В рамках ще одного цікавого східного рецепта передбачається обсмажування шматочків свинини у знайомій усім нам глазурі, що складається з суміші сої та меду – безпрограшний варіант.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 980 р;
мед - 45 мл;
вода - 15 мл;
соєвий соус - 15 мл;
часник сушений - щіпка;
рибний соус - 5 мл
Приготування
Особливих секретів щодо того, як посмажити свинину, щоб вона була м'якою – ні. Досить вибрати м'ясо з невисоким вмістом жиру, поділити його на однакові шматочки середнього розміру і не переборщувати з температурою та часом приготування.
Нарізавши свинячу м'якоть, відправте її обсмажуватися в добре розігрітій сковорідці чи вок, з великою кількістю масла. Поки шматочки підрум'янюються, візьміться за глазур. Змішайте мед з водою, соєю і рибним соусом, додайте часник сушений і залийте сумішшю шматочки м'яса, коли останні стануть золотистими. Зменшіть жар і дайте соусу загуснути, а м'яса дійти до повної готовності ще 3 хвилини.
Свинина любить солодкі добавки. В якості останніх можуть виступати не тільки гарнір або соус, але і глазур, на зразок тієї, якою ми будемо покривати м'ясо в цьому рецепті.
Інгредієнти:
діжонська гірчиця - 35 г;
зернова гірчиця - 10 г;
патока - 45 мл;
ром - 25 мл;
стейки з свинини - 1 кг
Приготування
Наріжте м'ясо на стейки товщиною в кілька сантиметрів. М'ясо викладіть на добре розігріту і промаслений сковороду і обсмажте по 4 хвилини з кожної зі сторін. Поки м'ясо доходить до готовності, приготуйте суміш для глазурі, поєднавши обидва види гірчиці з патокою і ромом. Змастіть отриманою глазур'ю шматок і потримайте його на сковороді ще за півхвилини з кожної сторони. Накрийте готовий стейк фольгою і залиште відпочити на 5 хвилин.
Інгредієнти:
відбивні зі свинини - 740 г;
хлібна крихта - 75 г;
борошно - 45 г;
яйця - 2 шт.;
сушений чебрець - щіпка.
Приготування
Наріжте м'якоть свинини і відбийте кожен зі шматків. М'ясо посоліть і приправити чебрецем, після чого обваляйте шматочки в борошні і занурте в збите яйце. Посипте кожну з відбивних паніровкою, після відправте обсмажуватися в розігрітій олії до рум'янцю.
Як посмажити свинину з цибулею на сковороді?
Звичайним шматком свинини з цибулевої засмажкою вже давно нікого не здивуєш, то справа відбивні, приготовані на азіатський манер і подані з оригінальним гарніром з персиків і карамелізованого лука.
Смак м'яса у цьому простому рецепті додасть суміш п'яти спецій прийшла до нас з Китаю, її можна купити або готової змішати самостійно.
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля розділіть на кільця середньої товщини і обсмажте на слабкому спеці до карамелізації. М'якоть персиків розділіть на часточки, посипте сухарями, збризніть маслом і покладіть до цибулі. Коли персики розм'якшаться, але не втратять свою форму, зніміть гарнір з вогню.
Відбивні зі свинини натріть сіллю і китайської сумішшю п'яти спецій. Додайте м'ясо на добре розігрітій сковороді і дайте шматочках обсмажитися на середньому вогні 3 хвилини. Залиште м'ясо відпочити перед нарізкою, а потім подавайте з раніше підготовленим цибульно-персиковим гарніром.
Як смачно посмажити свинину на сковороді шматочками?
В рамках ще одного цікавого східного рецепта передбачається обсмажування шматочків свинини у знайомій усім нам глазурі, що складається з суміші сої та меду – безпрограшний варіант.
Інгредієнти:
Приготування
Особливих секретів щодо того, як посмажити свинину, щоб вона була м'якою – ні. Досить вибрати м'ясо з невисоким вмістом жиру, поділити його на однакові шматочки середнього розміру і не переборщувати з температурою та часом приготування.
Нарізавши свинячу м'якоть, відправте її обсмажуватися в добре розігрітій сковорідці чи вок, з великою кількістю масла. Поки шматочки підрум'янюються, візьміться за глазур. Змішайте мед з водою, соєю і рибним соусом, додайте часник сушений і залийте сумішшю шматочки м'яса, коли останні стануть золотистими. Зменшіть жар і дайте соусу загуснути, а м'яса дійти до повної готовності ще 3 хвилини.
Як смачно посмажити стейк зі свинини на сковороді?
Свинина любить солодкі добавки. В якості останніх можуть виступати не тільки гарнір або соус, але і глазур, на зразок тієї, якою ми будемо покривати м'ясо в цьому рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте м'ясо на стейки товщиною в кілька сантиметрів. М'ясо викладіть на добре розігріту і промаслений сковороду і обсмажте по 4 хвилини з кожної зі сторін. Поки м'ясо доходить до готовності, приготуйте суміш для глазурі, поєднавши обидва види гірчиці з патокою і ромом. Змастіть отриманою глазур'ю шматок і потримайте його на сковороді ще за півхвилини з кожної сторони. Накрийте готовий стейк фольгою і залиште відпочити на 5 хвилин.
Як правильно посмажити відбивні зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте м'якоть свинини і відбийте кожен зі шматків. М'ясо посоліть і приправити чебрецем, після чого обваляйте шматочки в борошні і занурте в збите яйце. Посипте кожну з відбивних паніровкою, після відправте обсмажуватися в розігрітій олії до рум'янцю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити свинину?
Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування
Свинина у вершковому соусі з грибами
Свинина, приготована за поданими далі рецептами, виходить особливо смачною, ніжною і чудово ароматною. Пропонуємо урізноманітнити обід, доповнивши
Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до