Як посмажити свинину?

Як посмажити відбивні зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо, рубаємо однаковими скибочками і добре відбиваємо, загорнувши кожен шматочок в харчову плівку. Листя розмарину відриваємо від стеблинок, обполіскуємо і дрібно рубаємо ножем. Потім беремо глибоку миску, викладаємо в неї свинячі шматочки, приправляємо їх спеціями і посипаємо розмарином. Прибираємо посуд в холодильник і маринуємо близько 2 годин.
Не гаючи часу, готуємо панірування: яйця розбиваємо в одну пиалку і збиваємо міксером. В іншу ємність висипаємо насіння кунжуту. Замариноване м'ясо вмочаємо спочатку в яєчної суміші, а потім посипаємо з усіх боків кунжутом. Викладаємо відбивні на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо свинину з кожної сторони по 7 хвилин на невеликому вогні.
Як посмажити свинину на сковороді з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, складаємо в каструлю і посипаємо спеціями. Перемішуємо все і маринуємо 25 хвилин. Потім наливаємо на сковорідку олію, розігріваємо його, викладаємо свинячі шматочки і обсмажуємо на сильному вогні до рум'яного стану, помішуючи.
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо до м'яса. Обсмажуємо до готовності і подаємо, прикрасивши страву рубаною зеленню.
Як смачно посмажити свинину?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити свинину на сковороді, м'ясо обробляємо і рубаємо шматочками. Обвалюємо їх гарненько в картопляному крохмалі і відставляємо поки в сторону. Часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на оливковій маслечко 3 хвилинки. Цибуля порей шаткуємо кільцями і додаємо до чесночку. Через 5 хвилин викладаємо до обжарке панированную свинину, артишоки, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Слідом вливаємо біле вино, овочевий бульйон і готуємо страву під кришкою близько півгодини, періодично помішуючи. В самому кінці приправляємо страва спеціями і посипаємо рубаною свіжої зеленню.
Як посмажити стейк зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Шматок свинини промиваємо, просушуємо і нарізаємо стейками. Далі змащуємо кожен маслом і натираємо з усіх боків спеціями. У сковороду наливаємо масло, ставимо на вогонь і розігріваємо його. Акуратно викладаємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити м'ясо?
Просто посмажити м'ясо зможе кожен кулінар, однак, щоб зробити смачне гаряче і доповнити їм простенький гарнір, потрібно постаратися. Далі

Свинина в сметанному соусі на сковороді
Зі свинячого м'яса готують безліч різноманітних оригінальних страв, які до того ж і прості у виконанні. Про деякі з них детальніше поговоримо далі.

Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із

Свинина у вершковому соусі
Свинина дуже добре поєднується з різноманітними класичними горчичними, часниковими, томатними, медовими соусами. І сьогодні ми приготували для вас

Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її

Стейк зі свинини - рецепт
Стейк зі свинини - смачне м'ясне блюдо, яке можна подати на святковий стіл або приготувати на природі. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально