Як посмажити м'ясо?

Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Далі ви дізнаєтеся, як посмажити м'ясо, щоб воно було чудово соковитим і м'яким. Отже, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і промиваємо. Лук очищаємо, рубаємо півкільцями і складаємо підготовлені інгредієнти в миску. Тепер готуємо маринад: змішати в тарілці оцет, сіль, лимонний сік і перець. Ретельно перемішуємо і заливаємо цим соусом м'ясо з цибулею. Маринуємо вміст миски близько години, поставивши посуд в холодильник. Далі беремо сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його гарненько. Викладаємо замариновану свинину і обсмажуємо, помішуючи, 15 хвилин.
Як смачно посмажити м'ясо на сковороді шматочками?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити м'ясо, підготуємо всі інгредієнти: свинину обробляємо, промиваємо і рубаємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо, кришимо півкільцями, а моркву натираємо на тертці соломкою. Болгарський перець обробляємо і подрібнюємо кубиками. На сковороду з розігрітим маслом викладаємо спочатку нарізане м'ясо і обсмажуємо його на сильному вогні кілька хвилин. Потім додаємо моркву, цибулю і перець, зменшуємо вогонь і підрум'янюємо всі 5 хвилин. Після цього підсолюємо страву до смаку, заправляємо прованськими травами, додаємо помідори, тертий на тертці і тушкуємо до закипання. Далі знімаємо сковороду з плити і розкладаємо страву по тарілках.
Як посмажити м'ясо в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Посипаємо м'ясо спеціями, ретельно перемішуємо і маринуємо 3 години, прибравши посуд в холодильник. У чашу мультиварки наливаємо масло, включаємо «Смаження» і прогріваємо кілька хвилин. Потім викладаємо в один шар замариноване м'ясо і обсмажуємо його при відкритій кришці 20 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо шматочки, вливаємо вино і продовжуємо смажити протягом 20 хвилин до готовності, закривши прилад.
Як смачно посмажити м'ясо?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, просушуємо на рушник і гострим ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у миску, присипаємо дрібною сіллю, перцем за смаком і кидаємо куркуму. Все ретельно перемішуємо і маринуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані

Як посмажити свинину?
Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування

Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо

Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально

Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із

Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким