» » Як посмажити м'ясо?

Як посмажити м'ясо?

Як посмажити м'ясо?
Від смачно пожаренного м'яса не відмовиться жоден любитель даного продукту. Це ситна і смачна страва має безліч варіантів приготування. І сьогодні ми разом з вами розглянемо,як правильно посмажити м'ясо різними способами.

Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?


Інгредієнти:

  • свинина (вирізка) – 555 г;

  • цибуля ріпчаста – 85 м;

  • лимон – 25 г;

  • олія оливкова ;

  • оцет столовий – 10 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Далі ви дізнаєтеся, як посмажити м'ясо, щоб воно було чудово соковитим і м'яким. Отже, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і промиваємо. Лук очищаємо, рубаємо півкільцями і складаємо підготовлені інгредієнти в миску. Тепер готуємо маринад: змішати в тарілці оцет, сіль, лимонний сік і перець. Ретельно перемішуємо і заливаємо цим соусом м'ясо з цибулею. Маринуємо вміст миски близько години, поставивши посуд в холодильник. Далі беремо сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його гарненько. Викладаємо замариновану свинину і обсмажуємо, помішуючи, 15 хвилин.

    Як смачно посмажити м'ясо на сковороді шматочками?


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 405 г;

  • морква – 45 г;

  • цибулина – 55 г;

  • болгарський перець – 05 шт.;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • помідор – 55 г;

  • спеції і прованські трави – за смаком.


  • Приготування
    Перед тим, як посмажити м'ясо, підготуємо всі інгредієнти: свинину обробляємо, промиваємо і рубаємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо, кришимо півкільцями, а моркву натираємо на тертці соломкою. Болгарський перець обробляємо і подрібнюємо кубиками. На сковороду з розігрітим маслом викладаємо спочатку нарізане м'ясо і обсмажуємо його на сильному вогні кілька хвилин. Потім додаємо моркву, цибулю і перець, зменшуємо вогонь і підрум'янюємо всі 5 хвилин. Після цього підсолюємо страву до смаку, заправляємо прованськими травами, додаємо помідори, тертий на тертці і тушкуємо до закипання. Далі знімаємо сковороду з плити і розкладаємо страву по тарілках.

    Як посмажити м'ясо в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 355 г;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • червоне сухе вино – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Посипаємо м'ясо спеціями, ретельно перемішуємо і маринуємо 3 години, прибравши посуд в холодильник. У чашу мультиварки наливаємо масло, включаємо «Смаження» і прогріваємо кілька хвилин. Потім викладаємо в один шар замариноване м'ясо і обсмажуємо його при відкритій кришці 20 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо шматочки, вливаємо вино і продовжуємо смажити протягом 20 хвилин до готовності, закривши прилад.

    Як смачно посмажити м'ясо?


    Інгредієнти:

  • свинина (вирізка) – 415 г;

  • свіжі печериці – 215 г;

  • цибуля ріпчаста – 45 г;

  • чорнослив сухий – 5 шт.;

  • куркума мелена – 05 ч. ложки;

  • спеції;

  • петрушка для прикраси;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, просушуємо на рушник і гострим ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у миску, присипаємо дрібною сіллю, перцем за смаком і кидаємо куркуму. Все ретельно перемішуємо і маринуємо
    Як посмажити м'ясо?
    свинину кілька годин. Тим часом обробляємо всі овочі: цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Оброблену моркву обполіскуємо і шаткуємо соломкою на крупній тертці. Тепер беремо сковороду з маслом і добре розігріваємо його. Акуратно викладаємо шматочки свинини і обсмажуємо до рум'яної скоринки з усіх боків. Слідом додаємо порізані пластинами гриби, моркву і цибулю, а також попередньо замочений і порізаний соломкою чорнослив. Обсмажуємо страву на середньому вогні до готовності, не забуваючи помішувати. Подаючи до столу, прикрашаємо страву гілочками свіжої петрушки.
    Додав: admin | 27-05-2016, 20:23
    Переглядів: 232