» » Як посмажити стейк свинини на сковороді?

Як посмажити стейк свинини на сковороді?

Як посмажити стейк свинини на сковороді?
А чи знаєте ви, як правильно посмажити стейк зі свинини, щоб м'ясо вийшло неймовірно соковитим і м'яким? Повірте, нічого складного в цьому немає, і ми з радістю поділимося з вами цікавими рецептами!

Як посмажити стейк зі свинини на сковороді?


Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 300 г;

  • масло рослинне – 1 ч. ложка;

  • спеції ;

  • цибулина – 1 шт.;

  • зелень свіжа;

  • часник – 2 зубчики;

  • гірчиця гостра – 2 ст. ложки;

  • сухе червоне вино – 100 мл


  • Приготування
    Отже, м'якоть свинини промиваємо, просушуємо, нарізаємо шматочками і промазуємо злегка рослинним маслом. Потім натираємо м'ясо сіллю, меленим перцем і залишаємо просочуватися. Ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо її і викладаємо стейки. Обсмажуємо їх з одного боку, а потім перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо. Через 5-7 хвилин знімаємо м'ясо, викладаємо на тарілку, у сковороду наливаємо масло і додаємо подрібнену цибульку, рубану зелень і часник. Через 5 хвилин вливаємо вино, кладемо гостру гірчицю, доводимо соус до закипання і поливаємо їм готові стейки.

    Як смачно посмажити стейк зі свинини?


    Інгредієнти:

  • свинячий карбонад – 600 г;

  • морська сіль;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один спосіб, як посмажити стейк свинини на сковороді? М'ясо добре промиваємо під проточною водою, нарізаємо тонкими шматками поперек волокон і посипаємо з усіх боків морський крупною сіллю. Чавунну сковороду добре розігріваємо на плиті, промазуємо її рослинним маслом і викладаємо обережно підготовлене м'ясо. Обсмажуємо спочатку 5 хвилин з одного боку, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо стільки ж з іншого. Не перевіряйте готовність стейків проколюванням, щоб м'ясо не втратило весь сік і не вийшло
    Як посмажити стейк свинини на сковороді?
    сухим. Готову страву при натисканні має злегка пружинити і не бути жорстким. А щоб остаточно переконатися в готовності скористайтесь ще однієї перевіреної тонкістю: на зрізі свинина не повинна бути рожевого кольору або сирий. Тепер викладаємо готовий стейк на теплу плоску тарілку, посипаємо меленим чорним перцем, накриваємо зверху кришкою і даємо відпочити хвилин 10. По закінченні вказаного часу подаємо м'ясо з улюбленим соусом: шашличним, часниковим, томатним, сирним або вершковим маслом. Як гарнір чудово підійде картопляне або овочеве пюре і салат зі свіжих овочів.
    Додав: admin | 14-10-2015, 18:14
    Переглядів: 678