Як посмажити стейк свинини на сковороді?
А чи знаєте ви, як правильно посмажити стейк зі свинини, щоб м'ясо вийшло неймовірно соковитим і м'яким? Повірте, нічого складного в цьому немає, і ми з радістю поділимося з вами цікавими рецептами!
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 300 г;
масло рослинне – 1 ч. ложка;
спеції ;
цибулина – 1 шт.;
зелень свіжа;
часник – 2 зубчики;
гірчиця гостра – 2 ст. ложки;
сухе червоне вино – 100 мл
Приготування
Отже, м'якоть свинини промиваємо, просушуємо, нарізаємо шматочками і промазуємо злегка рослинним маслом. Потім натираємо м'ясо сіллю, меленим перцем і залишаємо просочуватися. Ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо її і викладаємо стейки. Обсмажуємо їх з одного боку, а потім перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо. Через 5-7 хвилин знімаємо м'ясо, викладаємо на тарілку, у сковороду наливаємо масло і додаємо подрібнену цибульку, рубану зелень і часник. Через 5 хвилин вливаємо вино, кладемо гостру гірчицю, доводимо соус до закипання і поливаємо їм готові стейки.
Інгредієнти:
свинячий карбонад – 600 г;
морська сіль;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як посмажити стейк свинини на сковороді? М'ясо добре промиваємо під проточною водою, нарізаємо тонкими шматками поперек волокон і посипаємо з усіх боків морський крупною сіллю. Чавунну сковороду добре розігріваємо на плиті, промазуємо її рослинним маслом і викладаємо обережно підготовлене м'ясо. Обсмажуємо спочатку 5 хвилин з одного боку, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо стільки ж з іншого. Не перевіряйте готовність стейків проколюванням, щоб м'ясо не втратило весь сік і не вийшло сухим. Готову страву при натисканні має злегка пружинити і не бути жорстким. А щоб остаточно переконатися в готовності скористайтесь ще однієї перевіреної тонкістю: на зрізі свинина не повинна бути рожевого кольору або сирий. Тепер викладаємо готовий стейк на теплу плоску тарілку, посипаємо меленим чорним перцем, накриваємо зверху кришкою і даємо відпочити хвилин 10. По закінченні вказаного часу подаємо м'ясо з улюбленим соусом: шашличним, часниковим, томатним, сирним або вершковим маслом. Як гарнір чудово підійде картопляне або овочеве пюре і салат зі свіжих овочів.
Як посмажити стейк зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'якоть свинини промиваємо, просушуємо, нарізаємо шматочками і промазуємо злегка рослинним маслом. Потім натираємо м'ясо сіллю, меленим перцем і залишаємо просочуватися. Ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо її і викладаємо стейки. Обсмажуємо їх з одного боку, а потім перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо. Через 5-7 хвилин знімаємо м'ясо, викладаємо на тарілку, у сковороду наливаємо масло і додаємо подрібнену цибульку, рубану зелень і часник. Через 5 хвилин вливаємо вино, кладемо гостру гірчицю, доводимо соус до закипання і поливаємо їм готові стейки.
Як смачно посмажити стейк зі свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як посмажити стейк свинини на сковороді? М'ясо добре промиваємо під проточною водою, нарізаємо тонкими шматками поперек волокон і посипаємо з усіх боків морський крупною сіллю. Чавунну сковороду добре розігріваємо на плиті, промазуємо її рослинним маслом і викладаємо обережно підготовлене м'ясо. Обсмажуємо спочатку 5 хвилин з одного боку, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо стільки ж з іншого. Не перевіряйте готовність стейків проколюванням, щоб м'ясо не втратило весь сік і не вийшло сухим. Готову страву при натисканні має злегка пружинити і не бути жорстким. А щоб остаточно переконатися в готовності скористайтесь ще однієї перевіреної тонкістю: на зрізі свинина не повинна бути рожевого кольору або сирий. Тепер викладаємо готовий стейк на теплу плоску тарілку, посипаємо меленим чорним перцем, накриваємо зверху кришкою і даємо відпочити хвилин 10. По закінченні вказаного часу подаємо м'ясо з улюбленим соусом: шашличним, часниковим, томатним, сирним або вершковим маслом. Як гарнір чудово підійде картопляне або овочеве пюре і салат зі свіжих овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк – рецепт
Стейк - чудове м'ясне блюдо, яке гармонійно вписується в повсякденне меню сімейного вечері і займає почесне місце на святковому столі. Докладно
Свинячий стейк
Стейк - це багатьма з нас улюблене блюдо. Найчастіше його смажать, звичайно ж, із яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від традиції, і розповімо вам
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Стейк зі свинини - рецепт
Стейк зі свинини - смачне м'ясне блюдо, яке можна подати на святковий стіл або приготувати на природі. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,