Свинина – ніжне і дуже смачне м'ясо. Ми пропонуємо вам побалувати своїх домашніх смаженою свининою, а як це зробити, розповімо нижче.
Як посмажити відбивні зі свинини на сковороді?
Інгредієнти: свинина (вирізка) – 505 г; насіння кунжуту – 95 г; спеції ; розмарин – 35 г; яйце – 95 г; масло рослинне – 75 мл. Приготування Промите м'ясо обсушуємо, рубаємо однаковими скибочками і добре відбиваємо, загорнувши кожен шматочок в харчову плівку. Листя розмарину відриваємо від стеблинок, обполіскуємо і дрібно рубаємо ножем. Потім беремо глибоку миску, викладаємо в неї свинячі шматочки, приправляємо їх спеціями і посипаємо розмарином. Прибираємо посуд в холодильник і маринуємо близько 2 годин.
Не гаючи часу, готуємо панірування: яйця розбиваємо в одну пиалку і збиваємо міксером. В іншу ємність висипаємо насіння кунжуту. Замариноване м'ясо вмочаємо спочатку в яєчної суміші, а потім посипаємо з усіх боків кунжутом. Викладаємо відбивні на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо свинину з кожної сторони по 7 хвилин на невеликому вогні.
Як посмажити свинину на сковороді з цибулею?
Інгредієнти: свиняча шия – 655 м; цибуля – 45 г; спеції; свіжа зелень; олія рослинна. Приготування М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, складаємо в каструлю і посипаємо спеціями. Перемішуємо все і маринуємо 25 хвилин. Потім наливаємо на сковорідку олію, розігріваємо його, викладаємо свинячі шматочки і обсмажуємо на сильному вогні до рум'яного стану, помішуючи.
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо до м'яса. Обсмажуємо до готовності і подаємо, прикрасивши страву рубаною зеленню.
Як смачно посмажити свинину?
Інгредієнти: свинина (вирізка) – 595 г; артишоки – 285 г; цибуля порей – 1 пучок; свіжа петрушка – за смаком; спеції; крохмаль картопляний – 110 г; часник – 1 зубчик; біле вино – 255 мл; овочевий бульйон – 195 мл; олія оливкова – 55 мл Приготування Перед тим, як посмажити свинину на сковороді, м'ясо обробляємо і рубаємо шматочками. Обвалюємо їх гарненько в картопляному крохмалі і відставляємо поки в сторону. Часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на оливковій маслечко 3 хвилинки. Цибуля порей шаткуємо кільцями і додаємо до чесночку. Через 5 хвилин викладаємо до обжарке панированную свинину, артишоки, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Слідом вливаємо біле вино, овочевий бульйон і готуємо страву під кришкою близько півгодини, періодично помішуючи. В самому кінці приправляємо страва спеціями і посипаємо рубаною свіжої зеленню.
Як посмажити стейк зі свинини на сковороді?
Інгредієнти: свинина (м'якоть) – 555 г; олія рослинна; спеції. Для соусу:
цибулина – 25 г; зелень свіжа – 15 г; часник – 10 г; сухе червоне вино – 95 мл; гірчиця домашня – 2 ст. ложки. Приготування Шматок свинини промиваємо, просушуємо і нарізаємо стейками. Далі змащуємо кожен маслом і натираємо з усіх боків спеціями. У сковороду наливаємо масло, ставимо на вогонь і розігріваємо його. Акуратно викладаємо
м'ясо і обсмажуємо його до рум'яної скоринки з одного боку. Після цього перевертаємо стейки і доводимо до готовності, накривши сковороду кришкою і збавивши нагрівання до мінімального рівня. Далі знімаємо м'ясо, викладаємо на тарілку і охолодити. Тим часом готуємо соус: у невелику сковороду наливаємо олію, кидаємо дрібно нарізану цибульку, посічену свіжу зелень і видавлюємо через прес часник. Пасеруємо вміст кілька хвилин, помішуючи, а потім вливаємо червоне сухе вино і доводимо суміш до загустіння. Отриманим соусом поливаємо приготоване раніше м'ясо і подаємо соковиті стейки до святкового столу.