Як смачно зварити раків?

Як правильно і смачно зварити вдома раків з кропом до пива?
Інгредієнти:
Приготування
Перше, що необхідно зробити, так це залити раків холодною водою на півгодини, таким чином ви максимально розімніть перед миттям решту на них бруд після перебування у водоймі. Потім у каструлю покладіть гірчицю, інші спеції і сіль. Кріп потрібно використовувати тільки зрілий, (ще квітучий або з насінням), в сушеному або свіжому вигляді, хоча в принципі його можна замінити парою столових ложок сухого насіння. Гірчиця не додасть ніякого смаку кінцевого продукту, але при цьому розм'якшить шорсткості на панцирі раків, які травмують язик і губи при поїданні раків у великій кількості.
Залийте в каструлю воду і включіть нагрівання чекаючи закипання. Кількість води повинна бути не менше зазначеного в інгредієнтах, а краще більше, так вода при закладці раків не буде переставати кипіти, а це важливий чинник в їх приготуванні, так як закладати їх потрібно тільки в бурхливо киплячу воду. Після закипання знизьте температуру до легкого бурління води і займіться самими раками. Для кращої продуктивності вашої праці, скористайтесь який-небудь щіткою, раку беріть за спину і добре вымывайте йому черево з допомогою щітки. Така процедура напевно позбавить вас від можливого присмаку тіни у кінцевого продукту. Перед закладкою раків збільшіть температуру до максимуму і опускайте їх в окріп по одному, обов'язково вниз головою. Після 20 хвилин кипіння вимкніть нагрів, у воду вичавити лимон і влийте горілку, залишивши настоюватися раки не менш ніж на 40 хвилин.
Як смачно зварити раків у пиві?
Інгредієнти:
Приготування
Всі також непохитним правилом залишається ретельне вимивання раків з попереднім замочуванням їх у воді для полегшення власної праці. У каструлю з водою покладіть всі інгредієнти крім пива і самих раків.

Рекомендуємо добрі рецепти

Креветки до пива
Чудовим варіантом закуски до пінному у великій компанії друзів стануть креветки, приготовані за запропонованими рецептами. Далі розповімо, як

Варені креветки - рецепти
Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у

Як правильно збити білки?
Як правильно збити білки? Чим їх краще збивати? У чому їх збивати? Скільки їх збивати? Цими питаннями господині задаються досить часто, а тому ми

Як варити раків?
Як варити раків? Це питання цікавить багатьох, адже всі люблять вечерком посидіти перед телевізором або з друзями, попити пивка і поїсти смачних

Як готувати заморожені овочі?
Як готувати заморожені овочі? Цим питанням задаються багато, а тому ми вирішили розкрити секрети того, як же правильно поводитися з заморожуванням,

Як правильно їсти раків?
Акуратно їсти раків - завдання непросте і для того, щоб уникнути конфузів за трапезою з членистоногих в ресторані, ознайомтесь з деякими правилами їх