Овочевий суп в мультиварці
Супи і рагу – головні страви, які найбільше зручно готувати в мультиварці. Керуючись зручними режимами ви можете готувати супи без прямого контролю над процесом незалежно від тривалості варіння. З деякою різноманітністю овочевих супів в мультиварці ми розберемося далі.
Пюреподібну текстуру та приємну в'язкість супу може надати цілий арсенал різноманітних овочів, але картопля серед них сміливо можна назвати одним з найпопулярніших. У нашому супі до основи з картоплі додасться солодкий порей.
Інгредієнти:
вершкове масло - 45 г;
часник - 6 зубчиків;
порей - 320 г;
картопля - 540 г;
борошно - 10 г;
овочевий бульйон - 14 л;
вершки - 115 мл
Приготування
Розтопивши вершкове масло, використовуйте його в якості бази для пасерування кілець порею. Коли останні стануть більш прозорими, додайте кубики картоплі і посипте все борошном. Остання, в компанії картопляного крохмалю, зробить готовий суп гущі. Додайте подрібнені часникові зубки, а через півхвилини розведіть всі овочевим бульйоном з вершками. Додавши улюблених приправ за смаком, виставте режим «Суп» і залиште бульйон вирувати на півгодини.
Якщо ви бажаєте приготувати пісний овочевий суп мультиварці, то замінити вершкове масло рослинним, а замість вершків додайте соєве молоко.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 55 г;
часник - 2 зубки;
овочевий бульйон - 2 л;
печериці - 135 г;
томати - 370 г;
горошок - 45 г;
спаржева квасоля - 85 м;
яйця - 2 шт.
Приготування
Приготуйте пасеровку з нарізаного цибулі, грибів і часнику. Додайте до отриманої засмажки кубики томатів, горошок і спаржу, а потім залийте все готовим бульйоном. Залиште варитися суп в однойменному режимі або режимі «Варка» на півгодини. У самому кінці додайте збиті яйця, перемішайте і залиште суп на 10 хвилин.
Інгредієнти:
рис - 95 г;
савойська капуста - 135 г;
ріпчаста цибуля - 85 м;
стебло селери - 1 шт.;
морква - 75 г;
часникові зубки - 3 шт.;
куряче філе - 490 г;
бульйон овочевий - 17 л.
Приготування
Розігрів масло, обсмажте не ньому шматочки селери з цибулею, морквою і часником. Додайте нашатковану капусту, почекайте, поки вона злегка зменшити в об'ємі. Останніми покладіть нарізану курятину, дайте їй схопитися і відразу ж залити все бульйоном. Проварити суп в однойменному режимі 15 хвилин, потім всипте рис і продовжуйте варіння ще 20 хвилин.
Овочевий суп-пюре в мультиварці – рецепт
Пюреподібну текстуру та приємну в'язкість супу може надати цілий арсенал різноманітних овочів, але картопля серед них сміливо можна назвати одним з найпопулярніших. У нашому супі до основи з картоплі додасться солодкий порей.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, використовуйте його в якості бази для пасерування кілець порею. Коли останні стануть більш прозорими, додайте кубики картоплі і посипте все борошном. Остання, в компанії картопляного крохмалю, зробить готовий суп гущі. Додайте подрібнені часникові зубки, а через півхвилини розведіть всі овочевим бульйоном з вершками. Додавши улюблених приправ за смаком, виставте режим «Суп» і залиште бульйон вирувати на півгодини.
Якщо ви бажаєте приготувати пісний овочевий суп мультиварці, то замінити вершкове масло рослинним, а замість вершків додайте соєве молоко.
Як приготувати овочевий суп з грибами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте пасеровку з нарізаного цибулі, грибів і часнику. Додайте до отриманої засмажки кубики томатів, горошок і спаржу, а потім залийте все готовим бульйоном. Залиште варитися суп в однойменному режимі або режимі «Варка» на півгодини. У самому кінці додайте збиті яйця, перемішайте і залиште суп на 10 хвилин.
Овочевий суп з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів масло, обсмажте не ньому шматочки селери з цибулею, морквою і часником. Додайте нашатковану капусту, почекайте, поки вона злегка зменшити в об'ємі. Останніми покладіть нарізану курятину, дайте їй схопитися і відразу ж залити все бульйоном. Проварити суп в однойменному режимі 15 хвилин, потім всипте рис і продовжуйте варіння ще 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляний суп – рецепт
Пропонуємо кілька рецептів незрівнянного і зовсім простого картопляного супу. Для приготування кожної з варіацій вам знадобиться базовий набір
Пісний грибний суп
Найпопулярнішим пісною стравою можна впевнено назвати грибний суп. Він володіє неймовірним насиченим ароматом і чудовим смаком, навіть без додавання
Пісний суп гороховий – рецепт
Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
Жарке з яловичини в мультиварці
Жарке можна впевнено назвати домашною стравою, яке зовсім просто приготувати самостійно з яловичини і інших цілком доступних інгредієнтів. Далі
Гречка з грибами в мультиварці
Якщо не знаєте, як вразити домашніх незвичайним і простим обідом, то ця стаття, напевно, для вас. Далі представлені рецепти, завдяки яким, ви з
Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна